NOS Nederland Kiest

NOS Nederland Kiest gemist?

Seizoen 25

NieuwSeizoen 25, Aflevering 1 - NOS Nederland kiest: de Eerste Kamer

4,0 2 x
Seizoen 25, Aflevering 1 - NOS Nederland kiest: de Eerste Kamer van NOS Nederland Kiest is uitgezonden op dinsdag 30 mei 2023 om 15:45 uur en was te zien op NPO 1.
Seizoen 23

Seizoen 23, Aflevering 1: De Uitslagen met gebarentaal

3,0 0 x
Live-uitzending met de definitieve uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen. Er is volop aandacht voor de resultaten en de reacties vanuit de provincies en Den Haag.
Seizoen 21

Seizoen 21, Aflevering 2: De Uitslagen

4,0 3 x
Live-uitzending met de definitieve uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen. Er is volop aandacht voor de resultaten en de reacties vanuit de provincies en Den Haag.

Seizoen 21, Aflevering 1: De Uitslagen

4,0 5 x
De uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezinen met onder meer exitpolls, uitslagen en schakelingen met verslaggevers in de provincies en bij partijbijeenkomsten.
Seizoen 22

Seizoen 22, Aflevering 1: Het Debat

4,0 2 x
Aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen debatten tussen landelijke politiek leiders en gesprekken met lijsttrekkers uit de verschillende provincies.
Seizoen 18

Seizoen 18, Aflevering 1: De Uitslagen

3,0 20 x
De uitslagenavond van de Gemeenteraadsverkiezingen met exitpolls vanuit zeven gemeenten. Er wordt geschakeld met diverse locaties in het land en vanuit de studio worden de uitslagen geduid door deskundigen.
Seizoen 20

Seizoen 20, Aflevering 1: De Stemming

4,0 8 x
Twaalf lijstttrekkers van lokale partijen gaan met elkaar in gesprek over thema's met lokale impact. De onderwerpen worden geïntroduceerd met korte reportages.
Seizoen 19

Seizoen 19, Aflevering 1: Het Debat

4,0 12 x
Acht landelijke partijleiders kruisen met elkaar de degens over lokale onderwerpen. De plaatselijke onderwerpen worden ingeleid door korte reportages.
Seizoen 17

Seizoen 17, Aflevering 1: Het Debat met gebarentolk

4,0 8 x
Vanuit het gebouw van de Tweede Kamer een debat tussen de lijsttrekkers van de acht grootste partijen. De keuze hiervoor is gebaseerd op het huidige zetelaantal in de Tweede Kamer en de stand van de partijen in de recente Peilingwijzer. De partijen mogen zelf een stelling bedenken om aan hun opponent voor te leggen. Elke l...
Seizoen 16

Seizoen 16, Aflevering 1: De Stemming met gebarentolk

3,0 4 x
Gevarieerd programma waarin lijsttrekkers van de kleinere partijen te gast zijn, kiezers aan het woord komen en geschakeld wordt met stembureaus in het land. De lijsttrekkers die hun opwachting komen maken, zijn van de partijen die nu zijn vertegenwoordigd in de Kamer, maar die niet deelnemen aan het grote debatprogramma, ...
Archief