#Forever

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 70 - Partycrash

6 x
Bloem wordt voor de lastige keuze gesteld om te kiezen tussen Mick en haar vrienden. Dex leert Jesse hoe hij een meisje moet versieren. Als de vier vrienden willen optreden, dreigt het helemaal mis te gaan...

Seizoen 2, Aflevering 69 - Love song

39 x
Bloem is hoopvol als haar vader iedereen uitnodigt voor een hapje. Ze vermoedt dat hij gaat aankondigen dat hun ouders weer samenkomen.. Sal krijgt het opnieuw aan de stok met Nousha en Daan. Maar de uitkomst is zeer verrassend.

Seizoen 2, Aflevering 68 - De wonderfiets

37 x
Bloem weet zeker dat de enige reden dat haar ouders niet bij elkaar zijn nu, de ruzie tussen Juuls en Luuk is. Dus wil ze dat Juuls het goed gaat maken... Dex probeert Jesse te helpen met het veroveren van zijn vriendinnetje.

Seizoen 2, Aflevering 67 - Ga toch fietsen!

5 x
Bloem helpt haar vader, die zijn ruzie met Juuls probeert op te lossen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht. Sal heeft besloten om Nousha voorgoed uit zijn hoofd te zetten. Maar daar denkt Nousha anders over.

Seizoen 2, Aflevering 66 - Zwabberen

4 x
Julia voelt zich een beetje eenzaam, nu Noa weg is. Ze vraagt zich af of Bloem, Dex en Sal wel haar vrienden zijn... Dex help Jesse, die voor het eerst in zijn leven verliefd is geworden...

Seizoen 2, Aflevering 65 - Dag Noa!

25 x
Het is de dag van Noa's vertrek. Maar lukt het ook om met een goed gevoel te vertrekken? Want behalve dat ze niet goed kan lopen hebben haar vrienden ook nog een ruzie om op te lossen.

Seizoen 2, Aflevering 64 - Nep vriendschap

30 x
Noa wil niet naar Amerika totdat de vrienden het goedmaken, waarop Julia een poging onderneemt om de ruzie tussen de vrienden te beëindigen. Maar of iedereen hierop zit te wachten?

Seizoen 2, Aflevering 63 - Ik vergeef je niet

11 x
Dex kan het Sal niet vergeven en verraadt bij Daan dat Sal een crush op zijn vriendin heeft. Ondertussen doet Noa er juist alles aan de vriendengroep bij elkaar te houden.

Seizoen 2, Aflevering 62 - Vette kans

22 x
Noa krijgt de kans om voor een talentenjacht naar Amerika te gaan. Ergens wil ze dolgraag gaan, maar niet als dat betekent dat ze haar vrienden een tijdlang moet missen. Sal is ondertussen bezig de door Noa zo gekoesterde vriendschap flink op het spel te zetten.

Seizoen 2, Aflevering 61 - Dex' geheime liefde

8 x
Sal begint te geloven dat Nousha hem misbruikt maar het lukt hem niet de samenwerking af te kappen omdat hij haar charmes niet kan weerstaan. Ondertussen denken zijn vrienden dat Sal een bandje met hun vormt. Hij zal iemand teleur moeten gaan stellen.

Seizoen 2, Aflevering 60 - Keihard vallen

26 x
Noa en Julia zijn opgelucht dat alles goed lijkt te zijn gegaan, nu Daphne en Cindy vandaag naar huis komen. Maar is dat ook zo? Sal ontkomt er niet aan dat hij zal moeten kiezen tussen zijn vrienden teleurstellen of Nousha afwijzen.

Seizoen 2, Aflevering 59 - Foute beslissing

15 x
Nousha probeert Sal ertoe te verleiden om samen met haar een muziekgroepje op te richten. Maar Sal vraagt zich af of hij dat wel kan maken tegenover zijn vrienden. Bloem doet een poging om het contact tussen Juuls en hun vader te herstellen. Maar heeft ze daar eigenlijk wel tijd voor?

Seizoen 2, Aflevering 58 - Mislukt afpsraakje

36 x
Dex weet Suus over te halen om alsnog te gaan daten met de mysterieuze kunstenaar. Maar of hij daar achteraf nou zo blij mee moet zijn? Bloem wordt gek van haar eigen onzekerheid over Mick.

Seizoen 2, Aflevering 57 - Op date met Mick

7 x
Bloem maakt zich nerveus voor haar eerste echte date met Mick. Tot haar ergernis bemoeit haar vader zich er ook nog mee. En daar zit ze niet op te wachten. Sal is verrast als Nousha een duo met hem wil vormen voor het eindfeest.

Seizoen 2, Aflevering 56 - Talentenjacht op school

19 x
De leerlingen horen dat het eindfeest dit jaar in de vorm van een talentenjacht wordt gehouden. Julia ziet hierin een kans om Noa's geheime zangtalent onder de aandacht te brengen. Dex heeft een berichtje gekregen op de datingsite: een man wil met zijn moeder afspreken.

Seizoen 2, Aflevering 55 - Samen alleen

7 x
Noa en Julia moeten afscheid nemen van Ron, die op reis gaat. Maar zeker voor Julia is dat niet gemakkelijk. En dat leidt dan ook nog tot gedoe tussen de twee zusjes. Dex en Jesse willen Suus aan een man koppelen, en proberen uit te vinden waar Suus eigenlijk op valt.

Seizoen 2, Aflevering 54 - Stiekeme BBQ

26 x
Sal voelt zich uitgedaagd door Julia die niet gelooft dat hij een vriendin heeft. Hij nodigt Deborah uit, maar komt die ook echt? Dex komt op het idee om een online datingprofiel voor zijn moeder te maken.

Seizoen 2, Aflevering 53 - Dating

8 x
Dex bekijkt met Sal datingsites om te zien of er een kandidaat voor zijn moeder te vinden is. Dit heeft verrassende gevolgen. Bloem wordt gek van haar eigen getwijfel over Mick en besluit ermee te kappen. Maar wat wil Mick eigenlijk?

Seizoen 2, Aflevering 52 - Hangen

23 x
Noa is heimelijk jaloers op Julia, die misschien met Ron mee mag naar Amerika. Ze doet een poging om ook mee te mogen, met vervelende gevolgen. Dex en Jesse hebben te dealen met Suus, die hun hang gedrag zat is.

Seizoen 2, Aflevering 51 - Een vakantieliefde op school

17 x
Bloem probeert na haar zoen met Mick uit te vinden of ze nu verkering hebben, of niet... Noa ontdekt dat haar vader voor zijn werk naar Amerika moet. Het geeft verrassende mogelijkheden.
Archief