#Forever

#Forever gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 70 - Partycrash

3,0 3 x
Bloem wordt voor de lastige keuze gesteld om te kiezen tussen Mick en haar vrienden. Dex leert Jesse hoe hij een meisje moet versieren. Als de vier vrienden willen optreden, dreigt het helemaal mis te gaan...

Seizoen 2, Aflevering 69 - Love song

4,0 18 x
Bloem is hoopvol als haar vader iedereen uitnodigt voor een hapje. Ze vermoedt dat hij gaat aankondigen dat hun ouders weer samenkomen.. Sal krijgt het opnieuw aan de stok met Nousha en Daan. Maar de uitkomst is zeer verrassend.

Seizoen 2, Aflevering 68 - De wonderfiets

3,0 26 x
Bloem weet zeker dat de enige reden dat haar ouders niet bij elkaar zijn nu, de ruzie tussen Juuls en Luuk is. Dus wil ze dat Juuls het goed gaat maken... Dex probeert Jesse te helpen met het veroveren van zijn vriendinnetje.

Seizoen 2, Aflevering 67 - Ga toch fietsen!

3,0 3 x
Bloem helpt haar vader, die zijn ruzie met Juuls probeert op te lossen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht. Sal heeft besloten om Nousha voorgoed uit zijn hoofd te zetten. Maar daar denkt Nousha anders over.

Seizoen 2, Aflevering 66 - Zwabberen

4,0 3 x
Julia voelt zich een beetje eenzaam, nu Noa weg is. Ze vraagt zich af of Bloem, Dex en Sal wel haar vrienden zijn... Dex help Jesse, die voor het eerst in zijn leven verliefd is geworden...

Seizoen 2, Aflevering 65 - Dag Noa!

3,0 19 x
Het is de dag van Noa's vertrek. Maar lukt het ook om met een goed gevoel te vertrekken? Want behalve dat ze niet goed kan lopen hebben haar vrienden ook nog een ruzie om op te lossen.

Seizoen 2, Aflevering 64 - Nep vriendschap

4,0 22 x
Noa wil niet naar Amerika totdat de vrienden het goedmaken, waarop Julia een poging onderneemt om de ruzie tussen de vrienden te beëindigen. Maar of iedereen hierop zit te wachten?

Seizoen 2, Aflevering 63 - Ik vergeef je niet

4,0 10 x
Dex kan het Sal niet vergeven en verraadt bij Daan dat Sal een crush op zijn vriendin heeft. Ondertussen doet Noa er juist alles aan de vriendengroep bij elkaar te houden.

Seizoen 2, Aflevering 62 - Vette kans

4,0 10 x
Noa krijgt de kans om voor een talentenjacht naar Amerika te gaan. Ergens wil ze dolgraag gaan, maar niet als dat betekent dat ze haar vrienden een tijdlang moet missen. Sal is ondertussen bezig de door Noa zo gekoesterde vriendschap flink op het spel te zetten.

Seizoen 2, Aflevering 61 - Dex' geheime liefde

4,0 5 x
Sal begint te geloven dat Nousha hem misbruikt maar het lukt hem niet de samenwerking af te kappen omdat hij haar charmes niet kan weerstaan. Ondertussen denken zijn vrienden dat Sal een bandje met hun vormt. Hij zal iemand teleur moeten gaan stellen.
Archief