12 Straten Groen

12 Straten Groen gemist?

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5 - Veenendaal

3,0 3 x
De Schelde ligt in een nieuwbouwwijk in Veenendaal. De bewoners willen niks liever dan hun nieuwe wijk voorzien van meer groen en werken dan ook in groten getale aan de make-over van hun straat. De Schelde ligt aan het water, wat ook kansen biedt voor vergroening, maar daar zijn de meningen over verdeeld.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Arnhem

4,0 4 x
De bewoners van de 4e Nijverheidstraat in Arnhem hebben grootse plannen voor het vergroenen van de straat. Moestuinen, druivenstruiken en zoveel mogelijk groene bogen. Maar dat laatste lijkt zo makkelijk nog niet, er moeten veel hordes genomen worden om de plannen uit te kunnen voeren.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Maastricht

4,0 8 x
Aan gezelligheid geen gebrek in de Pompenstraat in Maastricht. De bewoners zijn echte bourgondiërs en komen graag samen in de straat. Ze ergeren zich aan de versteende straat die door veel verkeer als een racebaan wordt gebruikt. Meer groen zou dé oplossing zijn, maar de straat ligt op een parkeergarage wat vergroenen een ...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Den Oever

4,0 6 x
We zijn in de Zeestraat in Den Oever. Een karakteristiek straatje met wat uitdagingen, weinig ruimte, poepende honden en woekerende klimmers. De bewoners zetten alles op alles om de straat toch een heuse groene make-over te geven.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Alphen aan den Rijn

4,0 6 x
We zijn op het plein aan de Cantharel in Alphen aan den Rijn. Wat ooit een heel gezellig plein was, is nu een verlaten plek geworden waar niet naar omgekeken wordt. Tijd voor de nieuwe generatie om de gezelligheid terug te halen en het plein te voorzien van een flinke make-over.
Archief