3Lab

Laatste aflevering
29:12
3Lab

In een poging de do's and dont's van het flirten te hervinden en de mannelijke perceptie te onderzoeken, bevraagt regisseur Gwyneth Sleutel vijf uitgesproken mannen van verschillende leeftijden en achtergronden over flirten anno nu.

3Lab gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 12
30:15
Hoe houd je iemand vast die steeds meer vervaagt? Regisseur Laura Bokhoven maakt een reis die haar overleden vader in het verleden maakte, om zijn aanwezigheid weer te voelen. Gaandeweg komt ze steeds dichter bij de kern van de rouw. De mensen die haar pad kruisen dienen als raadgevers in haar persoonlijke reis, maar biede...
Seizoen 9
28:05
De Kaapverdiaans-Nederlandse Nelly dos Reis (35) onderzoekt waar de afkeer van haar kroeshaar vandaan komt. Op haar zesde wilde ze lang, blond haar. Op Nelly's tiende begon haar moeder met het ontkroezen van Nelly's haar. 25 jaar later ondergaat Nelly de transitie naar haar natuurlijke haar. Welke invloed heeft de witte, w...
Seizoen 8
24:35
Intieme interviewfilm waarin drie jonge vrouwen vertellen over de impact van de keuze voor abortus. Over de twijfels, de schaamte en hoe deze ervaring een rol speelt in hun leven nu. De film verweeft de interviews met krachtige beelden die de verschillende fasen van hun worsteling symboliseren.
Archief