Mindf*ck

Laatste aflevering
45:51
Mindf*ck

Illusionist Victor Mids opent een magische escaperoom, hij maakt voorbijgangers dief van hun eigen portemonnee en hij heeft een voodoo-illusie voor Fred van Leer.

Mindf*ck gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
47:11
Illusionist Victor Mids reist terug in de tijd, probeert toeval naar zijn hand te zetten en beïnvloedt met taal het brein van schrijfster Paulien Cornelisse.
46:13
Illusionist Victor Mids laat zien hoe je door kermisspellen op het verkeerde been wordt gezet, een kip leest de gedachten van Jandino Asporaat en Judeska komt solliciteren om de nieuwe goochel-assistent van Victor te worden.
47:25
Illusionist Victor Mids laat melk in geld veranderen op een boerderij, thuis kun je iets laten bewegen met de kracht van je gedachten en Victor heeft een muzikale illusie voor Davina Michelle.
47:13
Illusionist Victor Mids test wat een beloning doet met het kinderbrein, thuis kan je meedoen met een interactieve kaarttruc en Victor heeft een levensgevaarlijk experiment voor de heren van StukTV.
46:52
Illusionist Victor Mids gebruikt marketingtrucs om mensen een potje gebakken lucht te verkopen en hij onderzoekt de psychologie achter tatoeages. Youp van 't Hek wordt herenigd met zijn geliefde konijn Flappie.
Seizoen 6
42:06
Victor Mids sluit het jaar onverklaarbaar af met Philip Freriks en Maarten van Rossum. Met een drone bezorgt hij magische cadeautjes en ook thuis kan meegedaan worden met interactieve experimenten.
46:40
Illusionist Victor Mids schudt handen zonder iemand aan te raken, leert je een slimme truc om je geheugen te verbeteren en laat de temperatuur hoog oplopen met zangeres Maan en rapper Snelle.
46:31
Illusionist Victor Mids leert je hoe je altijd kunt winnen met balletje-balletje en demonstreert hoe geld je gedrag kan beïnvloeden. De knallende seizoensfinale is met DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano.
45:55
Illusionist Victor Mids test zijn psychokinetische gaven, onderzoekt de logica van het kinderbrein en er wordt een striptekening tot leven gewekt voor presentator Han Peekel.
47:45
Illusionist Victor Mids bezoekt het Kröller-Müller Museum voor een onverklaarbare illusie over abstracte kunst, probeert via de televisie jouw gedachten te lezen en laat zich handboeien en opsluiten door cabaretier Najib Amhali.
47:52
Illusionist Victor Mids laat iemand de hoofdstad van Nederland vergeten, onderzoekt de kracht van kuddegedrag en toont zijn ware gezicht aan presentatrice en influencer Nikkie de Jager.
44:14
Illusionist Victor Mids lanceert een magisch parfum, Memories, en onderzoekt de onbewuste invloed van filmmuziek. En het is tijd voor de meest spannende illusie uit zijn carrière met violist André Rieu.
40:49
Feestelijke special. Illusionist Victor Mids toont een aantal magische trucs om geld te besparen. Je kunt zelf ook meedoen met interactieve experimenten. Hij sluit het jaar op onverklaarbare wijze af met Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.
Seizoen 5
41:24
Victor maakt zich klaar voor carnaval en onthult aan GTST-actrice Stephanie van Eer een geheim plan waar hij maanden aan heeft gewerkt.
40:30
Victor gaat de straat op voor een Surinaamse taaltest en heeft op Curaçao een emotionele verrassing voor Lee Towers.
43:47
Victor is te gast op een Surinaamse plantage en speelt een levensgevaarlijk spel met Fajah Lourens.
41:45
Victor viert Koningsdag op Curaçao (waar hij onder andere de minister-president van het eiland tegenkomt!), laat aan een lokale visser een speciale schippersknoop zien en opent het MINDF*CK-datingbureau waar niets is wat het lijkt. Uiteraard zitten er ook weer een aantal verbazingwekkende interactieve experimenten in de af...
43:32
Victor demonstreert zijn illusies op de zeebodem, wist het geheugen van iemand en gaat op Aruba proberen een gedachte van iemand te tekenen. Ook zit er weer een interactief experiment in de show waar je zelf aan mee kunt doen. Te gast is Humberto Tan, die de opdracht krijgt om vier foto's te maken tijdens een magische fiet...
42:53
Victor gaat langs bij een Surinaams schoolplein en is op Curaçao te gast bij Golden Earring-legende Barry Hay.
Archief