Andy & Melisa

Laatste aflevering
40:34
Andy & Melisa

Melisa zorgt ervoor dat het vlammetje tussen haar en Andy weer vurig kan branden. Andy zet voor 1 keer z'n principes opzij bij het zoveelste bezoek aan een woonboulevard. En alle ogen zijn gericht op het lang verwachte Game of Thrones feest.

Andy & Melisa gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
41:48
Met het grote themafeest in aantocht moet het veel besproken koppel wederom de handen uit de mouwen steken. Worden Andy & Melisa in een nieuw jasje gestoken en neemt Melisa maatregelen om hoge energieprijzen te voorkomen.
41:37
Melisa blijkt ook voor het huis in Nederland wilde klusplannen te hebben. Andy heeft een romantisch avondje in petto voor Melisa. En Andy keert terug op het voetbalveld.
40:44
Andy & Melisa zijn na het klussen aan hun casa in Spanje, weer terug in het prachtige Nederland. Na al de verbouw-hectiek zou je denken dat de van der Meijdetjes wel wat rust kunnen gebruiken, maar niets blijkt minder waar! Melisa zit namelijk alweer vol met nieuwe plannen.
41:05
De gehele familie overgekomen om van de Spaanse zon te genieten. Worden Andy's barbecue-skills op de proef gesteld tijdens een familiediner en arriveren de eerste gasten in 'Casa los van der Meijdos'.
41:35
Het veel besproken koppel wordt in Spanje weer herenigd. Het stel gaat op geheel eigen wijze op onderzoek uit om wat cultuur te snuiven. En Melisa krijgt bijna een zenuwinzinking als er iets mis blijkt te zijn met haar prestigeproject.
41:18
Nederlands favoriete koppel moet de handen flink uit de mouwen steken om 'Casa los van der Meijdos' klaar te stomen voor de verhuur. En komt Melisa voor een onaangename verrassing te staan als ze weer eens op pad gaat om nog meer intrieur-frutsels te scoren.
41:00
Het veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigenwijze, klaar voor een werkvakantie naar hun kersverse Casa in Spanje. En wordt Andy's geduld op de proef gesteld, als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken.
Archief