5 Uur Live

5 Uur Live gemist?

Mei 2020

Aflevering 101

4,0 8 x
Met in deze uitzending: -Trijntje Oosterhuis vertelt hoe het met haar gaat en treedt op. -Techjournalist Bram van Dijk geeft gadgettips. -Pianist Christiaan Kuyvenhoven speelt een paar zomerse stukken. -Dennis Alink geeft filmtips. -Susan Smit over de leukste boeken voor de zomer.

Aflevering 100

3,0 10 x
Met in deze uitzending: -André Hazes over de nieuwe zangwedstrijd 'We Want More'. -Maaike Pardieck, projectcoördinator bij Humanitas, over financiële problemen bij jongeren. -Fiona Hering over de modetrends van deze zomer. -Sommelier Koen van der Plas over Nederlandse wijnen.

Aflevering 99

4,0 16 x
Met in deze uitzending: -Gaby Blaaser over het programma 'The Bachelorette'. -Floor Bremer, politiek verslaggever van het RTLNieuws, over de voorlopig laatste Covid19-persconferentie. -Daan Heerma van Voss over het boek 'Coronakronieken'. -Wout Kemkens en Rocco Ostermann maakten een rockalbum met gedetineerden.

Aflevering 98

4,0 12 x
Met in deze uitzending: -Comedian Kees van Amstel vertelt onder meer over de impact van corona op zijn voorstellingen.-En verslaggever Eva Vloon met de leukste lees- kijk- en luistertips en ze vertelt wat haar vandaag is opgevallen in het nieuws.

Aflevering 97

4,0 9 x
Met in deze uitzending: -Marcel van Roosmalen en Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg over hun project 'Nederland Onder Het Systeemplafond'. -Vogelspotter Arjan Dwarshuis praat ons bij over de natuur.

Aflevering 96

3,0 16 x
Gevarieerd middagmagazine dat het begin van je avond inluidt. Daphne Bunskoek ontvangt gasten in de studio met een diversiteit aan onderwerpen.

Aflevering 95

4,0 11 x
Gevarieerd middagmagazine dat het begin van je avond inluidt. Daphne Bunskoek ontvangt gasten in de studio met een diversiteit aan onderwerpen.

Aflevering 94

3,0 12 x
Met in deze uitzending: -Eva Vloon vertelt wat haar vandaag is opgevallen in het nieuws. -Susan Smit over de boeken 'Actrice' en 'Moderne Etiquette'. -Loes Haverkort en David Wristers vertellen over de film 'Goud'. -En Kees Aarts wil met zijn boek 'De Voetprintariër' laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om bij te...

Aflevering 93

3,0 14 x
Met in deze uitzending: -Eline de Ruig over de initiatieven in theaterland.

Aflevering 92

3,0 20 x
Met in deze uitzending: -Ilse DeLange vertelt over haar nieuwe album, 'Changes'. -Joop van Riessen, voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, praat over zijn nieuwe boek, 'Radeloos'. -Margriet Schavenmaker, artistiek directeur van het Amsterdam Museum, over een speciale coronatentoonstelling. -Alexander Snijde...
Archief