Accused

Laatste aflevering
41:33
Accused
Verlopen

Wanneer al haar pogingen om de identiteit van haar biologische vader te achterhalen spaak lopen, neemt een tiener extreme maatregelen om achter de waarheid te komen.

Accused gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:27
Verlopen
De liefde van een limousine-chauffeur voor een van zijn klanten zet hem op een duister pad.
41:57
Verlopen
Nadat ze een scheiding heeft aangevraagd van haar dominante echtgenoot, worden een zachtaardige lerares en haar nieuwe vriend beschuldigd van drugsbezit.
41:02
Verlopen
Jiro's moeder zorgt voor zijn broer Sam sinds het auto-ongeluk waarbij Sam traumatisch hersenletsel opliep. Maar wanneer hun moeder overlijdt en het erop lijkt dat Sam wordt mishandeld in zijn nieuwe verzorgingshuis, moet Jiro beslissen wat belangrijker is: zijn broer of zijn vrijheid.
41:41
Verlopen
Nadat een witte nationalist zijn auto inrijdt op een vreedzame demonstratie en vlucht, kan de lokale politie de bestuurder niet vinden. Een overlevende van het incident neemt het recht in eigen handen, wanneer ze een mogelijke verdachte op het dark web identificeert en haar vriendin als lokaas gebruikt om de groep te infil...
41:29
Verlopen
Een leraar wordt beschuldigd van seks met een minderjarige, wanneer hij een leerling helpt de staatsgrenzen over te steken om een abortus te krijgen.
41:40
Verlopen
Een rouwende moeder ontdekt dat feiten en bewijsmateriaal niet opgewassen zijn tegen snel spreidende desinformatie, wanneer een online samenzwering beweert dat haar zoon niet omkwam bij een massale schietpartij. Terwijl ze samenwerkt met online trollen om de zaken recht te zetten, barst de bom in haar familie.
39:57
Verlopen
Wanneer een gevatte vrouwelijke stand-upcomedian meldt dat ze seksueel is misbruikt op het feestje van een vriend, laat de officier van justitie alle aanklachten tegen de verdachte vallen door haar zeer twijfelachtige verleden en reputatie. Woedend gebruikt de cabaretier haar platform om in te spelen op de publieke opinie ...
41:43
Verlopen
Nadat een groep Navajo-vrienden is gearresteerd, omdat ze protesteerden tegen een uraniummijn, bedenken ze een plan om deze voorgoed te kunnen sluiten.
41:31
Verlopen
Als man is Kevin verlegen en timide, maar op het podium is ze Robyn Banks, een felle dragqueen die een en al zelfvertrouwen en charisma uitstraalt. Maar wanneer Kevin verliefd wordt op een man, die in de kast zit en in het geheim een dubbelleven leidt, heeft hun wervelende affaire verwoestende gevolgen.
41:35
Verlopen
Nadat de dochter van een man is aangevallen in het park vlakbij hun huis, moedigen zijn vrienden hem aan om voor eigen rechter te spelen.
41:32
Verlopen
Na de dood van zijn zieke moeder vermoedt een tiener dat de voormalige hospice-verzorger iets met haar dood te maken had, wanneer hij ontdekt dat ze nu een relatie heeft met zijn vader.
41:33
Verlopen
Nadat een echtpaar ontdekt dat hun pasgeboren baby doof is, besluiten ze een chirurgische ingreep te proberen. Maar wanneer hun draagmoeder, die toevallig ook doof is, het nieuws hoort, voelt ze dat ze geen andere keus heeft dan in te grijpen.
41:28
Verlopen
Een succesvolle hersenchirurg, met een schijnbaar perfect gezin, wordt geconfronteerd met de grenzen van onvoorwaardelijke liefde, als hij ontdekt dat zijn tienerzoon mogelijk een gewelddadige aanval op de school plant.
Archief