Accused

Accused gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:40
Accused

Een rouwende moeder ontdekt dat feiten en bewijsmateriaal niet opgewassen zijn tegen snel spreidende desinformatie, wanneer een online samenzwering beweert dat haar zoon niet omkwam bij een massale schietpartij. Terwijl ze samenwerkt met online trollen om de zaken recht te zette...

Seizoen 1
39:57
Wanneer een gevatte vrouwelijke stand-upcomedian meldt dat ze seksueel is misbruikt op het feestje van een vriend, laat de officier van justitie alle aanklachten tegen de verdachte vallen door haar zeer twijfelachtige verleden en reputatie. Woedend gebruikt de cabaretier haar platform om in te spelen op de publieke opinie ...
41:43
Nadat een groep Navajo-vrienden is gearresteerd, omdat ze protesteerden tegen een uraniummijn, bedenken ze een plan om deze voorgoed te kunnen sluiten.
41:31
Als man is Kevin verlegen en timide, maar op het podium is ze Robyn Banks, een felle dragqueen die een en al zelfvertrouwen en charisma uitstraalt. Maar wanneer Kevin verliefd wordt op een man, die in de kast zit en in het geheim een dubbelleven leidt, heeft hun wervelende affaire verwoestende gevolgen.
41:35
Verlopen
Nadat de dochter van een man is aangevallen in het park vlakbij hun huis, moedigen zijn vrienden hem aan om voor eigen rechter te spelen.
41:32
Verlopen
Na de dood van zijn zieke moeder vermoedt een tiener dat de voormalige hospice-verzorger iets met haar dood te maken had, wanneer hij ontdekt dat ze nu een relatie heeft met zijn vader.
41:33
Verlopen
Nadat een echtpaar ontdekt dat hun pasgeboren baby doof is, besluiten ze een chirurgische ingreep te proberen. Maar wanneer hun draagmoeder, die toevallig ook doof is, het nieuws hoort, voelt ze dat ze geen andere keus heeft dan in te grijpen.
41:28
Verlopen
Een succesvolle hersenchirurg, met een schijnbaar perfect gezin, wordt geconfronteerd met de grenzen van onvoorwaardelijke liefde, als hij ontdekt dat zijn tienerzoon mogelijk een gewelddadige aanval op de school plant.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 10

Verwacht op
Bekijk aflevering 10 van Accused uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering wordt uitgezonden op 22 april, 21:25 uur bij Veronica. Accused is een Drama programma en is geschikt voor 16 jaar of ouder

Seizoen 1, Aflevering 9

Verwacht op
Bekijk aflevering 9 van Accused uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering wordt uitgezonden op 22 april, 20:30 uur bij Veronica. Accused is een Drama programma en is geschikt voor 16 jaar of ouder
Archief