Kassa

Laatste aflevering
46:19
Kassa

Biologische rookworsten worden getest en de klachten over de glucosesensor Freeystyle Libre2 voor diabetespatiënten worden onderzocht. En aandacht voor een hulphond voor meisjes met ggz-problematiek.

Kassa gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
45:03
Veel kinderen in Nederland kampen met long covid. Verder ook klachten over Ticketmaster. Waarom kunnen sommige kaarten wel worden doorverkocht en andere niet?
45:06
Namen, woonadressen en creditcardnummers zijn in handen van kwaadwillenden na een hack op Easypark. Geen gevoelige informatie volgens het bedrijf achter de app. Had het bedrijf dit kunnen voorkomen?
45:26
Tochthuizen, schimmelwoningen, wietolie en een verdwenen auto. We blikken terug op de verhalen van mensen die klem zaten en de hulp inrriepen van de Belbus. Hoe staat het er nu voor?
Seizoen 2023
46:03
Terwijl u uw supermarktkarretje vult met kerst- en oudjaarsinkopen, zijn arbeidsmigranten voor u in de verschillende distributiecentra in Nederland aan de slag. Hoe gaan zij gebukt onder de drukte?
Seizoen 21
46:00
Dierenartsen luiden de noodklok over kortsnuitige katten zoals Perzen en de Britse Korthaar. De steeds kortere en plattere neuzen hebben grote gevolgen voor de gezondheid van deze dieren. Een zonnepanelenbedrijf laat haar klanten in verbijstering achter met slechte producten, lijsttrekkers krijgen in aanloop naar de komend...
45:43
Aandacht voor een grote irritatie bij heel veel mensen; de telefonische klantenservice van bedrijven en organisaties. Onvindbare telefoonnummers en lange wachttijden zijn aan de orde van de dag. En als je dan iemand te pakken krijgt, word je van het kastje naar de muur gestuurd. En bedrijven zetten steeds vaker chatrobots ...
46:38
We zetten de toegangsprijzen inclusief parkeren van de vijf populairste pretparken op een rij én culinair vlogger Nick Toet test de snacks, de koffie en onderzoekt of er ook iets gezonds te krijgen is. Verder is er aandacht voor de algemene voorwaarden van de Recron, die mensen krijgen als ze bijvoorbeeld een vast vakantie...
45:16
Grote ketens als Roompot kopen eenvoudige vakantieparken op om ze te veranderen in een luxeresort met dure villa's. De oorspronkelijke eigenaren genieten geen enkele bescherming als de nieuwe eigenaar wil dat ze binnen een paar maanden opkrassen. De bewoners geven zich niet zomaar gewonnen en dat kan lonen. Verder wordt er...
Archief