Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4
42:23

Seizoen 4, Aflevering 43

4,0 8 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Na het overlijden van hun vader ondersteunt Patricia haar moeder zoveel ze kan. Haar moeder lijdt echter erg onder de afwezigheid van haar zoon. Patricia wil alleen niet dat de twee elkaar zien.
41:19

Seizoen 4, Aflevering 45

3,0 9 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Jessica's leven draait om het ondersteunen van haar zusje, die drie maanden geleden haar zoontje is verloren aan een onverklaarbare wiegendood. Jessica weet dat de reden niet zo onverklaarbaar is.
41:20

Seizoen 4, Aflevering 44

4,0 3 x
Seizoen 4, Aflevering 44 van Achter Gesloten Deuren is uitgezonden op woensdag 24 februari 2021 om 18:32 uur en was te zien op NET 5.
40:05

Seizoen 4, Aflevering 6

4,0 11 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Samira heeft na de gevangenisstraf van haar man het leven met hem weer opgepakt. Ze hopen zelfs op een baby. Samira’s man weet echter niet dat Samira zwanger is geweest tijdens zijn celstraf.
41:59

Seizoen 4, Aflevering 42

4,0 20 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Mirjam woont sinds kort bij haar moeder en haar nieuwe man. In het kleine dorp gaat nu het gerucht dat haar stiefbroer homo is. Zijn vader is woedend. Wie heeft deze roddel verspreid?
42:11

Seizoen 4, Aflevering 41

4,0 12 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Barend is als vrachtwagenchauffeur veel van huis. Dit leidt tot ergernissen bij zijn vrouw Bianca. Maar zit Barend wel zoveel op de weg als hij zegt, of is er iets heel anders aan de hand?
39:55

Seizoen 4, Aflevering 5

4,0 9 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Wouters leven is veranderd sinds hij zijn vrouw heeft ontmoet. Zij weet niets van de gokverslaving uit zijn verleden. Ondanks dat hij nu niet meer gokt, heeft hij het nog niet helemaal afgesloten.
39:10

Seizoen 4, Aflevering 37

4,0 9 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Carla houdt al twintig jaar verborgen dat haar man niet de vader is van hun dochter. Nu haar dochter zelf zwanger is, duikt haar echte vader plotseling op om zijn plaats in te nemen.
41:25

Seizoen 4, Aflevering 40

4,0 11 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Er zijn intieme foto’s van Sanne’s dochter Ilse op het internet verspreid. Ilse beschuldigt haar ex-vriend hiervan. Sanne weet dat hij onschuldig is, want zij kent de echte dader.
40:25

Seizoen 4, Aflevering 39

4,3 11 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Lotte heeft een paar jaar terug weleens seksuele handelingen verricht voor de webcam. Zij heeft haar zusje Bloem hierbij betrokken. Lotte is er inmiddels allang mee gestopt, maar Bloem is doorgeg...
Archief