Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4
40:27

Seizoen 4, Aflevering 20

3,0 51 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Sanne werkt als accountmanager bij een reclamebureau, waar haar dochter stageloopt. Sanne is hier verwikkeld geraakt in een strijd om promotie met een vrouwelijke collega.
41:39

Seizoen 4, Aflevering 29

4,5 18 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Denise werkt als schoonheidsspecialiste in een uitvaartcentrum. Ze doet haar werk altijd met veel passie. Ze ontdekt dat haar collega’s een stuk minder respectvol omgaan met hun overleden cliënte...
41:14

Seizoen 4, Aflevering 4

4,0 16 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Sasja probeert haar leven te herpakken. Haar ex probeert haar ondertussen het contact met haar kinderen te ontnemen. Dit valt zwaar. Maar waarom verzwijgt ze voor haar vriend dat ze kinderen heef...
41:37

Seizoen 4, Aflevering 36

4,0 15 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: De vader van Marcel is plotseling overleden. Hij probeert nu samen met zijn moeder en zijn vriend het familiebedrijf te runnen. Maar hij komt erachter dat zijn vader zich anders voordeed dan hij ...
40:37

Seizoen 4, Aflevering 33

3,0 20 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Leslie staat op het punt om in te trekken bij Sylvia en haar dochter Beau. Beau ziet Leslie als een ongewenste indringer. Sylvia wijt haar dochters gedrag aan jaloezie. Er speelt echter veel meer.
39:01

Seizoen 4, Aflevering 14

3,0 24 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Elsa's leven is erg veranderd sinds ze te horen heeft gekregen dat ze ziek is. Ze wist ondanks alle ellende toch een goedlopende gezondheidssite op te zetten.
41:34

Seizoen 4, Aflevering 35

4,0 12 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Madelon probeert samen met haar man het verlies van haar kind te verwerken. Sinds kort wordt ze achtervolgd door een terugkerend visioen dat een bekende van haar zal komen te overlijden.
41:41

Seizoen 4, Aflevering 34

4,5 11 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Manon is twee jaar geleden, tijdens een slippertje, besmet geraakt met het hiv-virus. Ze houdt dit nu verborgen voor haar partner Rogier. Wat zit hierachter?
40:24

Seizoen 4, Aflevering 32

4,0 20 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Noor is twee jaar geleden verkracht door de ex van haar zus. Nu de jongen bijna vrijkomt, zegt Noor dat ze de verkeerde heeft aangewezen. Later blijkt dat ze dit verzint. Waarom liegt ze hierover?
39:54

Seizoen 4, Aflevering 31

4,0 22 x
In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Op zakengebied gaat het Jacob en zijn vrouw voor de wind. Privé gaat het minder goed. Zijn vrouw verwijt zichzelf dat hun dochter is weggelopen. Jacob kent als enige de echte reden.
Archief