Agent Binky

Laatste aflevering
Agent Binky

Loo krijgt het gevoel dat hij het team tot last is. Hij besluit daarop zijn HURRK insigne in te leveren en te verhuizen naar de vijver in de achtertuin.

Agent Binky gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Wanneer Amalia tijdens haar nachtelijke patrouille ingesloten raakt in het ruimtestation, komen de HURRK-dieren erachter dat ze bang is voor licht.
Het is een bloedhete dag en Binky legt het af van de hitte. Grote Mens heeft medelijden met hem en besluit met hem naar de trimsalon te gaan. Binky komt bijna kaal terug en zijn HURRK-vrienden denken dat hij een alien is die zich voordoet als Binky.
Het is lente en Binky vernielt per ongeluk de schatkaart van Gordon, waarna het team op speurtocht in de tuin gaat, op zoek naar de schat die Gordon in de herfst begraven heeft.
Kleine Mens is verkouden en moet uitzieken op bed. Binky en zijn vrienden denken dat hij onder invloed is van een alien die hem wil transformeren in een vlinder. De HURRK-agenten besluiten zelf soep te maken om Kleine Mens beter te maken. Maar of dat zo'n goed idee is?
Ted wordt opgezogen door een stofzuiger. De HURRK-helden zetten alles op alles om Binky's beste vriend te bevrijden.
Het is HURRKsgiving en de HURRK agenten vieren de feestdag in het lab. Ze missen Amalia, die niet kon komen omdat ze op nachtpatrouille moet in de ruimte.
Gracie is haar fluitje kwijt. Binky weet dat het fluitje in de slaapkamer van Kleine Mens ligt, maar daar is het een enorme rotzooi. Eenmaal in de kamer stuiten ze op kakkerlakken.
Kleine Mens eet buiten een perzik en laat die vervolgens liggen. Binky ziet dat er mieren op komen die de perzik meenemen. Binky is vastberaden om het aangevreten stuk fruit voor Kleine Mens terug te halen. Zijn vrienden helpen hem daarbij, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.
Kleine Mens is met een radiobestuurbaar autootje aan het spelen met Ted eraan vastgebonden. De dieren kijken toe en denken dat het een testrit met een nieuw HURRK-voertuig is.
Grote Mens en Kleine Mens hebben gewinkeld en komen thuis met nieuwe kleren. Binky is meteen gecharmeerd van een mooie trui, maar dan komt hij erachter dat er een mot in zit.
De huisdieren worden uitgenodigd voor een feestje bij sergeant Fluffy van der Meer. Ze hebben allemaal veel zin om te gaan, maar dan blijkt Gordon vlooien te hebben en moeten ze in quarantaine.
De mensen hebben een nieuwe massagestoel in huis gehaald, maar de dieren zijn daar niet van gecharmeerd. Ze denken dat het een vijandige robot is.
De mensen passen een dagje op Mini Mens en zij brengt haar popje mee. De dieren nemen aan dat het een echte mensenbaby is waar zij op moeten passen, met alle gevolgen van dien.
Er kruipt een rups buiten rond en Binky houdt 'm goed in de gaten. Wanneer de rups groeit en hariger wordt, worden de huisdieren bang.
De agenten begrijpen niet wat de oorverdovend harde geluiden zijn die uit de kamer van Kleine Mens komen. Ze denken al snel dat daar een alien achter moet zitten.
Gracie komt een nachtje logeren en heeft bedacht dat het een leuk idee is om de hele dag de conditie te trainen. Maar dan gaat het mis.
Kleine Mens komt thuis met een beeld van Loo, dat hij op school van klei gemaakt heeft. Wanneer Loo wordt meegenomen omdat zijn aquarium schoongemaakt moet worden, en de HURRK-dieren het beeldje van klei vinden, denken ze dat Loo versteend is.
Binky's lievelingsknuffel Ted komt per ongeluk buiten terecht. Aan Binky en zijn vrienden de taak om Ted weer veilig thuis te krijgen.
Gordon heeft een Hondendag, zodat hij kan ontspannen en aan al z'n gadgets kan werken. Maar omdat hij zo druk bezig is, raakt hij zijn afstandsbediening kwijt en is het huis nu van binnenuit op slot.
Archief