Agent Binky

Agent Binky gemist?

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 27 - Als kat en hond

3,0 3 x
Wanneer Gordon jaloers wordt op de behendigheid die katten Binky en Gracie hebben, ontwikkelt Binky een training om Gordon te leren zich te gedragen als een kat.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 26 - Gevleugelde vrienden

4,0 2 x
Kleine Mens vindt een grasparkiet in de tuin en stalt die tijdelijk binnen, terwijl hij met z'n moeder bij de buren langsgaat om de rechtmatige eigenaar te zoeken.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 25 - Muissie in de mand

3,0 2 x
Ted is vies geworden en Grote Mens besluit hem in de wasmand te doen, zodat hij in de wasmachine terechtkomt. Binky en zijn vrienden doen er alles aan om Ted dit vreselijke lot te besparen.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 24 - Ballongeluk

3,0 3 x
Als Kleine Mens thuiskomt met een robotvormige ballon om zijn pols, gaat het team ervan uit dat het een gevaarlijke alien-robot is.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 23 - Het loopt in de soep

3,0 3 x
Het team is enthousiast dat Sergeant Fluffy komt eten. Maar dan valt een alien het ruimtestation binnen.

Seizoen 1, Aflevering 22 - Kunst- en vliegwerk

4,0 3 x
Wanneer Gordon per ongeluk de vliegende schotel van Kleine Mens over het hek in de achtertuin van het ruimtestation gooit, zijn de rapen gaar.

Seizoen 1, Aflevering 21 - In het holst van de nacht

3,0 2 x
Als Kleine Mens 's nachts een geluid hoort, gaan Binky en Gordon naar de kamer met de dozen (de zolder) om te kijken wat er aan de hand is.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Weg met de hap-slik-weg

4,0 2 x
Gordon bedenkt een nieuwe gadget: de Hap-slik-weg, waarvan hij zegt dat het het ruimtestation tegen aliens zal beschermen! Het zuigt alles op dat op een alien lijkt, tot verdriet van Binky.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Groene griezels

3,0 4 x
Wanneer Binky weigert nieuw groenvoer te eten, worden zijn angsten bevestigd als er plots aliens (codenaam: kevers) uit de zak kruipen.

Seizoen 1, Aflevering 18 - IJsco shuttle

4,0 1 x
Wanneer Gordon zijn gebruikelijke uitje naar de IJsco-shuttle maakt, gaat een alien het busje in. Gordon voelt zich gedwongen om er ook in te springen.
Archief