Alert: Missing Persons Unit

Laatste aflevering
41:38
Alert: Missing Persons Unit
Verlopen

Het mysterie rond de verdwijning van Keith begint te ontrafelen, wanneer hij Jason en Nikki meer vertelt over zijn tijd in gevangenschap en hen meeneemt naar een hut waar ze een gruwelijk tafereel aantreffen.

Alert: Missing Persons Unit gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:28
Verlopen
Nadat een bruid vlak voor haar huwelijk verdwenen is, ontdekken Mike en Kemi dat de vrouw een dubbelleven leidde.
41:38
Verlopen
Sidney komt met verzwegen informatie over de dag van Keiths verdwijning, wat Jason in erge twijfel brengt over de jongen die beweert zijn zoon te zijn. Mikes mentor klopt aan bij het MPU-team met een zaak van een verdwenen agent.
41:29
Verlopen
Jason en Nikki beschermen een tweelingzus, wanneer een vermissingszaak uitmondt in een mogelijk moordonderzoek. Kemi helpt C met zijn datingleven, terwijl Keith roekeloos te werk gaat.
40:56
Verlopen
Jason en Mike zoeken in de Allegheny Mountains naar een vermist stel. Keith komt in contact met een patiënt bij een therapiegroep voor mensen met een trauma.
41:25
Verlopen
Een pleegzorgmedewerker wordt als vermist opgegeven. Maar nadat hij een einde aan zijn eigen leven heeft gemaakt, begint de MPU een onderzoek naar een zwangere vrouw met wie hij gezien is en die al twee jaar vermist is. Sidney volgt Keith en vreest dat hij gevaarlijk kan zijn.
40:28
Verlopen
De MPU probeert de ontvoerde zoon van een dokter op te sporen, maar de zaak neemt een wending wanneer zijn moeder in direct contact komt met de ontvoerder. Kemi uit haar zorgen over het welzijn van Sidney tegenover Nikki en Jason.
40:33
Verlopen
De MPU zoekt naar een studente, nadat ze vermist is geraakt tijdens een huisfeest. Sidney en Keith proberen weer aan het normale leven te wennen.
41:16
Verlopen
Het team doet onderzoek wanneer een vrouw een man aanrijdt en hem onder schot dwingt in haar auto te stappen. Er komt meer informatie over Keiths ontvoerder aan het licht.
41:29
Verlopen
De MPU onderzoekt de ontvoering van een jong kind, wiens ontvoering waarschijnlijk een wraakactie is in verband met het werk van haar vader.
Archief