Alert: Missing Persons Unit

Laatste aflevering
41:38
Alert: Missing Persons Unit
1 x

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8 - Craig

Sidney komt met verzwegen informatie over de dag van Keiths verdwijning, wat Jason in erge twijfel brengt over de jongen die beweert zijn zoon te zijn. Mikes mentor klopt aan bij het MPU-team met een zaak van een verdwenen agent.

Seizoen 1
41:29

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7 - Shannon

2 x
Jason en Nikki beschermen een tweelingzus, wanneer een vermissingszaak uitmondt in een mogelijk moordonderzoek. Kemi helpt C met zijn datingleven, terwijl Keith roekeloos te werk gaat.
40:56

Seizoen 1, Aflevering 6 - Tim and Amy

6 x
Jason en Mike zoeken in de Allegheny Mountains naar een vermist stel. Keith komt in contact met een patiënt bij een therapiegroep voor mensen met een trauma.
41:25

Seizoen 1, Aflevering 5 - Miguel

2 x
Een pleegzorgmedewerker wordt als vermist opgegeven. Maar nadat hij een einde aan zijn eigen leven heeft gemaakt, begint de MPU een onderzoek naar een zwangere vrouw met wie hij gezien is en die al twee jaar vermist is. Sidney volgt Keith en vreest dat hij gevaarlijk kan zijn.
40:28

Seizoen 1, Aflevering 4 - Andy

Verlopen 2 x
De MPU probeert de ontvoerde zoon van een dokter op te sporen, maar de zaak neemt een wending wanneer zijn moeder in direct contact komt met de ontvoerder. Kemi uit haar zorgen over het welzijn van Sidney tegenover Nikki en Jason.
40:33

Seizoen 1, Aflevering 3 - Zoey

Verlopen 2 x
De MPU zoekt naar een studente, nadat ze vermist is geraakt tijdens een huisfeest. Sidney en Keith proberen weer aan het normale leven te wennen.
41:16

Seizoen 1, Aflevering 2 - Hugo

Verlopen 4 x
Het team doet onderzoek wanneer een vrouw een man aanrijdt en hem onder schot dwingt in haar auto te stappen. Er komt meer informatie over Keiths ontvoerder aan het licht.
41:29

Seizoen 1, Aflevering 1 - Chloe

Verlopen 4 x
De MPU onderzoekt de ontvoering van een jong kind, wiens ontvoering waarschijnlijk een wraakactie is in verband met het werk van haar vader.
Binnenkort terug te kijken
41:38

Seizoen 1, Aflevering 10 - Max

Verwacht op
Het mysterie rond de verdwijning van Keith begint te ontrafelen, wanneer hij Jason en Nikki meer vertelt over zijn tijd in gevangenschap en hen meeneemt naar een hut waar ze een gruwelijk tafereel aantreffen.
41:28

Seizoen 1, Aflevering 9 - Briana

Verwacht op
Nadat een bruid vlak voor haar huwelijk verdwenen is, ontdekken Mike en Kemi dat de vrouw een dubbelleven leidde.
Archief