All Creatures Great & Small

All Creatures Great & Small gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 7 - Merry Bloody Christmas

4,0 8 x
Siegfried onderzoekt een renpaard. Het ziet er slecht uit, maar Siegfried ziet zich gedwongen om het paard toch een race te laten lopen. Het is bijna kerst en in Skeldale House vangen ze tijdelijk een jonge gast op. Mrs Hall komt Gerald tegen, die verrassend nieuws heeft.

Seizoen 3, Aflevering 6 - For Whom the Bell Tolls

3,0 6 x
James staat voor een dilemma. Hij kan zijn baan kwijtraken als hij een boer beschermt. Er wordt een hond achtergelaten voor de deur van de praktijk, mogelijk in verband met de aanstaande oorlog. Tristan probeert grip op zijn toekomst te krijgen, maar dat pakt hij verkeerd aan.

Seizoen 3, Aflevering 5 - Edward

2,5 9 x
Mrs Hall heeft een belangrijke afspraak, waardoor Tristan en Siegfried er even alleen voor staan. Siegfried laat de huishoudelijke taken aan Tristan over en begeleidt zelf een jongen die langskomt voor een dagje meekijken in de praktijk. Jenny neemt voor het eerst zelf een belangrijke beslissing.

Seizoen 3, Aflevering 4 - What a Balls Up!

4,0 6 x
James heeft het lastig met de administratie van het tbc-plan. Van Siegfried hoeft hij geen hulp te verwachten. Helen helpt hem ermee, maar ze heeft het idee dat er meer aan de hand is met James. Tristan heeft een auto gekocht om te helpen met visites. Ook vraagt hij Florence mee uit.

Seizoen 3, Aflevering 3 - Surviving Siegfried

4,0 3 x
Siegfried heeft schokkend nieuws gekregen, wat zijn humeur er niet beter op maakt. Als hij dan ook nog te maken krijgt met een getraumatiseerd paard, komen er nare herinneringen uit de oorlog weer boven. Hij is nu helemaal vastbesloten om het paard te redden, maar dat is nogal een opgave. James krijgt lang niet alle boeren...

Seizoen 3, Aflevering 2 - Honeymoon's Over

3,0 23 x
Nu Helen ingetrokken is bij James probeert iedereen z'n draai te vinden vanwege deze nieuwe situatie. Mrs Hall voelt de spanningen en probeert iedereen samen om de tafel te krijgen. Siegfried en James hebben de nodige onenigheid over het runnen van de praktijk en Tristan leert zijn verantwoordelijkheid te nemen wanneer een...

Seizoen 3, Aflevering 1 - Second Time Lucky

4,0 7 x
De bruiloft van James en Helen staat voor de deur, maar James worstelt met de balans tussen zijn werk en zijn privéleven. Terwijl hij voor een lastige keuze staat, heeft Tristan een belangrijke taak gekregen van James en Helen. Siegfried vertrouwt het niet, maar een ongelukje met een hongerige hond leert hem dat Tristan ni...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 7 - Christmas Special

3,0 5 x
Waar vieren we de Kerst, is de grote vraag voor James en Helen. Siegfried voert een noodoperatie uit. Tristan heeft groot nieuws. James krijgt een kaart van zijn vader.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Home Truths

4,0 3 x
De ouders van James komen langs: hij moet hen laten weten of hij weer thuiskomt. De merrie Candy moet bevallen, maar er is een complicatie. James probeert de merrie en het veulen te redden. Tristan helpt Mrs Donovan met haar hond en ziet daardoor waar zijn toekomst ligt.

Seizoen 2, Aflevering 5 - The Last Man In

3,0 7 x
Op het Narcissenbal komt Helen een oude vlam tegen. James besluit Helen te laten zien wat hij waard is door in te vallen bij een cricketwedstrijd. Siegfried zoekt Tricki Woo.
Archief