Alvinnn!!! En De Chipmunks

Alvinnn!!! En De Chipmunks gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 10 (Logeren bij Cheesy / De lijfwacht)

3,0 19 x
Theodore probeert zijn angst voor logeerpartijtjes te overwinnen door bij Cheesy te logeren zonder dat Alvin en Simon er bij zijn. // Wanneer Alvin hoort dat alle bekendheden een lijfwacht hebben, besluit hij Theodore aan te nemen.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Modeflater / Carrièredag)

4,5 16 x
Brittany's droom om modeontwerpster te worden wordt een nachtmerrie wanneer haar werkgeefster haar ideeën steelt. // Wanneer Dave zich vreemd gedraagt en de jongens cadeautjes geeft, begint Alvin te vermoeden dat hij een bankrover is.

Seizoen 3, Aflevering 11 (De hamsteraar / Spookvakantie)

4,0 4 x
Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen. // Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen er achter dat het er misschien spookt.

Seizoen 3, Aflevering 20 (Positieve plantenkunde / De bijenkoningin)

3,0 7 x
Simon's experiment waarin hij planten laat reageren op positieve of negatieve aandacht creëert een monster, en het groeit. // Brittany's angst voor bijen verandert in waardering als ze krimpt tot hun formaat en ervaart hoe het is om een bij te zijn.

Seizoen 3, Aflevering 16 (De wraak van Talking Teddy / Slakkendag)

3,0 13 x
Wanneer Alvin denkt dat Theodore's teddybeer helderziend is, wil hij plotseling vriendjes worden met Happy Teddy. // Alvin verzint een feestdag om Theodore zijn klusjes te laten doen.

Seizoen 3, Aflevering 13 (Alleen op School / Het Kwam uit de Cosmos)

4,0 18 x
Alvin en Brittany komen vast te zitten in de school met een geest die door de gangen spookt, of is het iets anders? // Alvin doet voor een schoolproject alsof een steen die hij vond een meteoriet is, maar trekt er ongewenste aandacht mee.

Seizoen 3, Aflevering 9 (Nieuwsgierigheid / De Onwelkome Logé)

4,0 21 x
Alvin wordt even goed teruggepakt wanneer hij te veel grappen uithaalt met Simon. // Wanneer mevrouw Kramer merkt dat er termieten in haar huis zitten, komt ze bij de Chipmunks logeren, waardoor iedereen gek van haar wordt.

Seizoen 3, Aflevering 7 (De Gave / Theo Weet het Beter)

4,0 0 x
Theodore geeft Dave een lelijk, zelfgemaakt vest voor zijn verjaardag en wil dat hij het draagt voor een zakenlunch. // Wanneer Theodore een winnend lot vindt, heeft iedereen zijn eigen idee over wat hij met het geld moet doen.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Opvoeddrama / Balletjongens)

3,0 4 x
Alvin en Brittany komen er achter dat ouder zijn niet makkelijk is als ze voor een robotbaby moeten zorgen voor school. // Wanneer het voetbalteam van Alvin het moeilijk heeft, moeten ze van hun coach balletles nemen voor hun conditie.

Seizoen 3, Aflevering 3 (De Kattensitter / Verslaafd)

3,0 4 x
Theodore moet op de katten van mevrouw Kramer passen terwijl Dave wil dat ze zich concentreren op school. // De Chipettes dagen de Chipmunks uit om drie uur lang hun lievelingsdingen niet te doen. Hoe moeilijk kan dat nou zijn?
Archief