America To Me

Augustus 2020

Seizoen 1, Aflevering 10 - Amerika wordt...

4,0 15 x
Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit, terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar perfectionisme, terwijl OPRF juist een managementprobleem heeft. Kendale, Jada en ...

Seizoen 1, Aflevering 9 - Het onzichtbare T-shirt

3,0 9 x
Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk op het schoolbestuur uit om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het schoolbal, Kendale's moeder vindt het geweldig.
Juli 2020

Vandaag 23:00 - Seizoen 1, Aflevering 7 - Tsunami van privileges

4,0 9 x
Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp van zijn moeder een inhaalslag. Er ontstaat controverse over een nieuw zwembad.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Luister naar het gedicht!

4,0 12 x
Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Charles gaat een enorme uitdaging aan.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik wit ben

3,0 11 x
De witte leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwijtraakt. Chaos bij een OPRF-basketbalwedstrijd.
Juni 2020

Seizoen 1, Aflevering 4 - Huidskleur is niet iets om te lachen!

3,0 14 x
Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-team.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Niets doet meer pijn dan de worsteling

4,0 18 x
Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van OPRF heeft een belangrijke wedstrijd en een rekening te vereffenen met een aartsrivaal.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Vreemde in de kamer

3,0 14 x
Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van OPRF. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een heel bijzonder herfstbal voor Grant.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

3,0 66 x
Op OPRF begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door en de school ziet zich gesteld voor jaren van etnische ongelijkheid.
Augustus 2019

Amerika wordt...

3,0 18 x
Tiara moet een goed resultaat halen bij scheikunde, Caroline gaat het gevecht met haar perfectionisme aan, OPRF heeft een managementprobleem en Kendale, Jada en Gabe hebben iets te vieren.
Archief