Amusement

Amusement gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:06:53
Amusement

Hilarische panelshow waarin we je meenemen langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van het afgelopen jaar. Twee panels gaan onder leiding van de teamcaptains de strijd met elkaar aan.

December 2023
1:53:32
Registratie van de show waarin de Edwin Evers Band je mee terug neemt naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek.
Reigstratie van het concert dat Tino Martin op 13 en 14 mei gaf in de Ziggo Dome. Naast zijn grote hits zullen de bekende nummers over Las Vegas uiteraard ook niet ontbreken.
1:22:50
Acht unieke acts uit het rijke verleden van Holland's Got Talent keren terug op het podium waar het voor hen allemaal begon. Hoe gaat het nu met ze, wat hebben ze in de tussentijd gedaan, treden ze nog altijd op? Met een nieuw, spetterend optreden proberen ze de jury nog een keer omver te blazen, maar lukt dit ook? De beke...
1:27:26
Compilatie van het unieke Ahoy-concert van John de Bever en zijn partner Kees, waarin ze hun beroemde huiskamer naar het podium verplaatsen. Deze muzikale avond met speciale gasten zoals Caroline van der Plas, Johan Derksen en Lee Towers, staat garant voor oer-Hollandse gezelligheid, meeslepende levensliederen en muzikale ...
Mei 2023
2:20:34
Theatershow waarin Tineke Schouten nog eens goed naar haar eigen keuzes kijkt die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een andere afslag op de T-splitsing had genomen? Als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet. Een ...
December 2022
1:03:06
Special waarin de nieuwe B&B-eigenaren van het derde seizoen zich voorstellen. De mogelijke deelnemers vertellen naar welke man of vrouw ze op zoek zijn om samen aan het liefdesavontuur van hun leven te beginnen.
1:03:42
Eindejaarsquiz waarin we op zoek gaan naar de Nederlander die het afgelopen jaar de meeste uren televisie heeft gekeken en daar nog het meeste van onthouden heeft.
Maart 2022
Programma waarin acht koppels onder leiding van presentator John Williams hun verkeerskennis testen. Zij hebben in het verleden allemaal eens meegedaan aan De Slechtste Chauffeur Van Nederland. Wat hebben ze opgestoken van die deelname? Het verliezende koppel rijdt een jaar lang in de Shame Wagon én 'wint' een plekje in he...
Januari 2022
Special waarin de nieuwe B&B-eigenaren van het tweede seizoen zich voorstellen. Alles om in de nieuwe serie dates te vinden, en natuurlijk voor ver daarna.
Compilatie van het beste uit de afgelopen tien jaar aan theatershows van De Edwin Evers Band.
Queen organiseerde in 1992 een concert in het Wembley-stadion ter nagedachtenis aan hun frontman, Freddie Mercury, die aan aids overleed. Er traden tal van bands en artiesten op, waaronder Metallica, Def Leppard, Guns N' Roses, Slash, George Michael, Elton John en David Bowie.
Registratie van het concert van Tino Martin: Het Concert Van Mijn Dromen in de Ziggo Dome.
December 2021
Eindejaarsquiz waarin we op zoek gaan naar de Nederlander die het afgelopen jaar de meeste uren televisie heeft gekeken en daar nog het meeste van onthouden heeft. Honderd kandidaten krijgen in de grootste quizhuiskamer van Nederland twintig verschillende meerkeuzevragen over televisiemomenten uit het afgelopen jaar.
Oktober 2021
Spelprogramma waarin het gaat om het openen van 24 boxen met als doel om naar huis te gaan met een zo hoog mogelijk geldbedrag. Dat bedrag kan oplopen tot 200.000 euro. In deze VIP Special spelen BN'ers voor het goede doel.
Augustus 2021
Talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.
Mei 2021
Programma waarin zeven bekende Nederlandse mannen worden omgetoverd tot de meest beeldschone Drag Queens. Aan het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, de taak om te ontdekken wie er verborgen zitten achter de dragpersonages. Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager strijden tegen elkaar om zoveel mogel...
Special waarin RTL Boulevard stilstaat bij de 50ste verjaardag van Koningin Máxima. Presentatoren Bridget Maasland en Luuk Ikink duiken samen met royalty-experts Justine Marcella en Marc van der Linden in het leven in van onze koningin. Fashiondeskundige Nikkie Plessen en beautydeskundige Leco van Zadelhoff nemen Máxima's ...
Documentaire over Duncan Laurence, op tournee, tijdens opnames en thuis. Na het winnen van het Songfestival komt de carrière van de singer-songwriter terecht in een gigantische stroomversnelling, tot de coronacrisis daar net zo plotseling weer een einde aan maakt.
Januari 2021
Al jaren schitteren Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap in 'De TV Kantine', waarin ze geregeld in de huid kruipen van bekende Nederlanders die ze feilloos na weten te doen. In dit eenmalige programma gaat het imitatietrio, onder aanvoering van presentator Buddy Vedder, op zoek naar nieuw talent voor een glansrol in...
Archief