Amusement

Amusement gemist?

2022

Tino Martin: Viva Las Vegas in the Zigo Dome

3,5 26 x
Reigstratie van het concert dat Tino Martin op 13 en 14 mei gaf in de Ziggo Dome. Naast zijn grote hits zullen de bekende nummers over Las Vegas uiteraard ook niet ontbreken.

Het Theorie-examen

3,0 16 x
Programma waarin acht koppels onder leiding van presentator John Williams hun verkeerskennis testen. Zij hebben in het verleden allemaal eens meegedaan aan De Slechtste Chauffeur Van Nederland. Wat hebben ze opgestoken van die deelname? Het verliezende koppel rijdt een jaar lang in de Shame Wagon én 'wint' een plekje in he...

B&B Vol Liefde Kick Off

4,0 7 x
Special waarin de nieuwe B&B-eigenaren van het tweede seizoen zich voorstellen. Alles om in de nieuwe serie dates te vinden, en natuurlijk voor ver daarna.

Edwin Evers Band: Het Beste Uit 10 Jaar Theater

3,0 27 x
Compilatie van het beste uit de afgelopen tien jaar aan theatershows van De Edwin Evers Band.

The Freddie Mercury Tribute Concert

3,0 9 x
Queen organiseerde in 1992 een concert in het Wembley-stadion ter nagedachtenis aan hun frontman, Freddie Mercury, die aan aids overleed. Er traden tal van bands en artiesten op, waaronder Metallica, Def Leppard, Guns N' Roses, Slash, George Michael, Elton John en David Bowie.

Tino Martin: Concert van mijn Dromen

3,0 12 x
Registratie van het concert van Tino Martin: Het Concert Van Mijn Dromen in de Ziggo Dome.
Afleveringen 2021

De TV Kijker van 2021

4,0 16 x
Eindejaarsquiz waarin we op zoek gaan naar de Nederlander die het afgelopen jaar de meeste uren televisie heeft gekeken en daar nog het meeste van onthouden heeft. Honderd kandidaten krijgen in de grootste quizhuiskamer van Nederland twintig verschillende meerkeuzevragen over televisiemomenten uit het afgelopen jaar.
43:17

Postcode Loterij Deal Or No Deal: VIP Special

3,0 4 x
Spelprogramma waarin het gaat om het openen van 24 boxen met als doel om naar huis te gaan met een zo hoog mogelijk geldbedrag. Dat bedrag kan oplopen tot 200.000 euro. In deze VIP Special spelen BN'ers voor het goede doel.
1:11:36

Jinek

3,0 6 x
Talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.
1:19:53

Make up your Mind 2021

3,0 5 x
Programma waarin zeven bekende Nederlandse mannen worden omgetoverd tot de meest beeldschone Drag Queens. Aan het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, de taak om te ontdekken wie er verborgen zitten achter de dragpersonages. Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager strijden tegen elkaar om zoveel mogel...
Archief