Anne+

Laatste aflevering
1:30:06
Anne+
26 x

Film - Drama

Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek na...

2020

Aflevering 8: ANNE+

11 x
Iedereen maakt zich klaar voor de avond van Anne's vijfentwintigste verjaardag. Ze geeft een etentje en gedurende de avond wordt er veel gedronken en gepraat over hun levens en de liefde.

Aflevering 7: Teun+Max

32 x
Anne's activisme komt naar boven als twee jongens die hand in hand liepen in elkaar geslagen zijn. Samen met vriend en oud-collega Max organiseert ze een demonstratie tegen geweld.

Aflevering 6: Casper+Daantje

49 x
Annes beste vriend Casper en zijn vriendin Daantje gaan samenwonen, als ze ooit een betaalbaar appartement in Amsterdam vinden. Casper heeft de droomwoning gevonden, maar die ligt boven het budget.

Aflevering 5: Esther+Noa

34 x
Samen met Sara gaat Anne naar de bruiloft van haar oude baas en affaire Esther. Op date met je ex naar de bruiloft van je andere ex. Wat kan er mis gaan?

Aflevering 4: Sara+Anne

17 x
Annes grote liefde Sara staat ineens op de stoep. Ze weet nu wel wat ze wil: Anne. Maar Anne heeft net besloten dat ze even niemand wil. Of misschien toch wel?

Aflevering 3: Jos+Liesbeth

14 x
Anne vlucht naar haar ouderlijk huis. Als ze bij haar ouders komt, staat ze voor een verassing. Het huis is al verkocht en het is tijd om spullen te pakken.

Aflevering 2: Jip+Maya

66 x
Nu Anne geen contact met Lily mag hebben, wil ze naar haar beste vriendin Jip toe trekken. Maar Jip is net weer aan het daten met haar ex Maya en Anne is jaloers.

Aflevering 1: Lily+Doris

22 x
Net wanneer Anne denkt dat ze haar leven op de rit heeft lijkt alles om haar heen in te storten. Haar ex Lily wil geen contact meer, haar ouders gaan scheiden en Caro vindt ze maar matig leuk.

1 maart 2020

10 x
Anne is twintiger en gaat op zichzelf wonen in Amsterdam. Dan komt ze haar ex-vriendin Lily tegen. Lily was haar eerste vriendin, er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan.
Afleveringen 2019

30 juli 2019

22 x
Anne is twintiger en blikt terug op haar turbulente liefdesleven en denkt na over hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.
Afleveringen 2018

ANNE+ Sara & Anne

20 x
Anne krijgt een relatie met de knappe Sara. Het enige dat in de weg staat is dat Sara nog niet op haar gemak is met haar geaardheid. Als Anne nadenkt over haar toekomst, krijgt ze onverwacht bezoek.

ANNE+ Sofie & Esther

16 x
Anne valt voor de excentrieke Sofie, maar dit gevoel is niet wederzijds. Ook raakt Anne tijdens stage verzeild in een affaire met haar baas Esther, die een onverwachte wending krijgt.

Lily & Janna

31 x
Anne woont op zichzelf in Amsterdam en komt haar ex-vriendin Lily tegen. Ze blikt terug op hun relatie en het stoppen hiervan. Anne heeft behoefte aan iets spannends, maar of dit haar gelukkig maakt.
Archief