Anne+

Anne+ gemist?

2022
1:28:46

Film - Drama

4,0 9 x
Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen ...
Afleveringen 2020

Aflevering 8: ANNE+

3,0 10 x
Iedereen maakt zich klaar voor de avond van Anne's vijfentwintigste verjaardag. Ze geeft een etentje en gedurende de avond wordt er veel gedronken en gepraat over hun levens en de liefde.

Aflevering 7: Teun+Max

4,0 24 x
Anne's activisme komt naar boven als twee jongens die hand in hand liepen in elkaar geslagen zijn. Samen met vriend en oud-collega Max organiseert ze een demonstratie tegen geweld.

Aflevering 6: Casper+Daantje

4,0 24 x
Annes beste vriend Casper en zijn vriendin Daantje gaan samenwonen, als ze ooit een betaalbaar appartement in Amsterdam vinden. Casper heeft de droomwoning gevonden, maar die ligt boven het budget.

Aflevering 5: Esther+Noa

4,0 18 x
Samen met Sara gaat Anne naar de bruiloft van haar oude baas en affaire Esther. Op date met je ex naar de bruiloft van je andere ex. Wat kan er mis gaan?

Aflevering 4: Sara+Anne

4,0 16 x
Annes grote liefde Sara staat ineens op de stoep. Ze weet nu wel wat ze wil: Anne. Maar Anne heeft net besloten dat ze even niemand wil. Of misschien toch wel?

Aflevering 3: Jos+Liesbeth

3,0 14 x
Anne vlucht naar haar ouderlijk huis. Als ze bij haar ouders komt, staat ze voor een verassing. Het huis is al verkocht en het is tijd om spullen te pakken.

Aflevering 2: Jip+Maya

4,5 52 x
Nu Anne geen contact met Lily mag hebben, wil ze naar haar beste vriendin Jip toe trekken. Maar Jip is net weer aan het daten met haar ex Maya en Anne is jaloers.

Aflevering 1: Lily+Doris

4,5 21 x
Net wanneer Anne denkt dat ze haar leven op de rit heeft lijkt alles om haar heen in te storten. Haar ex Lily wil geen contact meer, haar ouders gaan scheiden en Caro vindt ze maar matig leuk.

1 maart 2020

4,0 9 x
Anne is twintiger en gaat op zichzelf wonen in Amsterdam. Dan komt ze haar ex-vriendin Lily tegen. Lily was haar eerste vriendin, er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan.
Archief