Arthur En De Minimoys

Arthur En De Minimoys gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 22 - De ring

3,0 15 x
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om deze weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hem op het spoor en denken dat de ring magisch is.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Betameche de barbaar

4,0 13 x
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Liefde voor de toverkunst

3,0 12 x
De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Slechte zaadjes

4,0 11 x
Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver waardoor het dorp in gevaar komt. En net op dat moment vallen de Seides aan...

Seizoen 1, Aflevering 18 - Gelukkige Hugamug

4,0 19 x
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruik maken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.

Seizoen 1, Aflevering 17 - De prinses van Necropolis

4,0 16 x
Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plotseling helemaal. Malthazard wil hiervan gebruik maken om haar aan zijn kant te krijgen. Arthur en Betameche gaan op avontuur om haar op tijd te redden uit de handen van de Seides.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Mysterie en bedrog

3,0 8 x
Door een foutje in de oogdruppels van Miro groeit hij weer tot zijn ware grootte... Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt?

Seizoen 1, Aflevering 15 - Koningin voor een dag

4,0 13 x
Koning Sifrat vertrekt op Meditonogin en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen onze drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.

De Minimoyscodex

3,0 5 x
Malthazard vraagt asiel aan in de stronk. Door de code van de Minimoys moeten ze hem opnemen in hun dorp. Maar dan gebeuren er nog meer vreemde dingen, die alle Minimoys in gevaar brengen... Is het een list van Malthazard?

In kannen en kruiken

3,0 7 x
Wanneer Arthur, Selenia en Betameche een voorraad gloep halen bij McSluw, komt Betameche per ongeluk in een van de kruiken terecht. Zo ontdekt hij een plan van de Seides. Maar zal hij op tijd kunnen ontsnappen?
Archief