Back On Track

Back On Track gemist?

2020

Yasmine

4,0 23 x
Yasmine liep tegen haar grenzen aan in haar werk. Roeier Niek van Venrooij en kickbokskampioen Remy Bonjasky willen haar leren om haar grenzen op te zoeken zonder daar overheen te gaan.

Marissa

4,0 28 x
Marissa heeft een wilde jeugd achter de rug. Het lukt haar niet richting te geven aan haar leven. Berggids Robert Steenmeijer en atleet Gregory Sedoc reiken haar de helpende hand.

Eelko

2,0 14 x
Een motorongeluk heeft docent Eelko blijvend getekend. Talentcoach triatlon Jelmer van Waveren en zwemkampioen Maarten van der Weijden willen hem leren omgaan met zijn beperkingen.

Lilian

3,0 78 x
Jonge moeder Lilian voelt zich schuldig over het bijna fatale auto-ongeluk van haar zoontje. Ultrarenner Sabine de Vries en danser Shaker willen haar weer laten geloven in zichzelf.

Rosan

4,0 31 x
Door een ongeluk bij het paardrijden is Rosan een ander mens geworden. Klimexpert Jasper Rijken en wielrenkampioen Leontien van Moorsel willen haar leren om te gaan met de nieuwe Rosan.

Hjalmar

3,0 38 x
Vlogger Hjalmar weet niet meer hoe hij uit zijn burn-out moet komen. Slackline coach Daan Nieuwenhuis en snowboardkampioen Bibian Mentel willen hem helpen zijn balans te hervinden.
Archief