Been There Done That

Laatste aflevering
Been There Done That
16 x

Iris Hond

Concertpianiste Iris Hond staat de twintigjarige Femke bij die vanaf haar zeventiende dakloos is. Femke leeft nu sinds kort in een krakkemikkig bootje zonder douche, waar ze toch dol op is.

April 2019

Lange Frans

16 x
Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is.

Jody

17 x
Jody Bernal staat een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische ouders, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan.

Thomas

22 x
Bram (16) is ernstig gepest omdat hij homoseksueel is. Hij heeft door de pesterijen wekelijks stemmingswisselingen en verzet zich tegen depressie.
Maart 2019

Raffaëla

10 x
Raffaëla Paton staat de 21-jarige Alex bij die na ruim tien jaar verslaafd te zijn geweest aan onder andere speed nu voor het eerst drie maanden clean door het leven gaat.

Sonja

11 x
Sonja Silva volgt Jennifer (28), die onlangs een gastric bypass operatie heeft gehad. Jennifer ziet de operatie als een wondermiddel voor haar overgewicht.

Loiza

19 x
Loiza Lamers stapt in de wereld van de 18-jarige Dewi, een transvrouw die aan het begin van haar transitie staat. Loiza heeft veel steun van haar familie gekregen, maar dat kan Dewi niet zeggen.

Dionne

45 x
Dionne Slagter staat de 21-jarige Romy bij die aan anorexia lijdt. Dionne heeft vanaf haar puberteit ook een aantal jaar aan deze eetstoornis geleden.
Archief