Bergerac

Bergerac gemist?

Seizoen 7
52:31

Seizoen 7, Aflevering 8 - Trenchard's Last Case

3,5 4 x
De gepensioneerde hoofdinspecteur Trenchard bezoekt Jersey om te vissen. Maar eigenlijk zit hij achter filantroop Olly Sutton aan, die volgens hem verantwoordelijk was voor de verlamming van een collega. Ondertussen besluit Bergerac om Charlies boot te lenen en op sabbatical te gaan.
52:01

Seizoen 7, Aflevering 7 - Old Acquaintance

3,0 9 x
Een oud-Olympiër verbergt zich op Jersey bij zijn oude vlam Philippa Vale. Hij wordt bedreigd omdat hij onthullingen wil doen rond het gebruik van doping in sport. Zijn vijanden ontvoeren Susan, denkende dat zij Philippa is, in een poging zijn verblijfplaats te achterhalen. Jim en Philippa proberen haar te redden.
53:45

Seizoen 7, Aflevering 6 - When Did You Last See Your Father?

4,0 11 x
Een vrouw wordt beroofd, maar is niet in staat de dader aan te wijzen. Er worden toch twee verdachten opgepakt: een schroothandelaar en de zoon van een rijke advocaat. Bergerac heeft moeite zijn vooroordelen ten opzichte van de rijkeluiszoon te verbergen tijdens het onderzoek.
52:26

Seizoen 7, Aflevering 5 - Weekend Off

3,0 7 x
Jim moet op een man passen die werkt als onderhandelaar bij gijzelingen, maar komt er al snel achter dat zijn missie een afleidingsmanoeuvre is. De echte onderhandelaar is namelijk zelf ontvoerd. Jim reist af naar Engeland en komt vervolgens zelf in een gevaarlijke situatie terecht.
54:15

Seizoen 7, Aflevering 4 - The Other Woman

3,0 9 x
Toneelschrijver Graham Hawkesworth wordt dood aangetroffen door zijn vrouw, Bonnie. Ze denkt dat hij een minnares had, maar niemand weet wie. Jim ontdekt dat Bonnie ook niet trouw was aan haar man. Ondertussen raakt Susan ongewild betrokken bij de zaak. Het lijkt erop dat iemand haar erin wil luizen. Jim denkt dat ze in ge...
55:11

Seizoen 7, Aflevering 3 - Tangos In The Night

3,0 16 x
De diamanten van Lady Trowbridge zijn gestolen. Ze doet binnenkort mee aan een tangowedstrijd en Jim verdenkt in eerste instantie haar dansleraar, die heeft gelogen over zijn afkomst. Maar binnen de danswereld en de high society op Jersey bevinden zich nog meer verdachten.
54:30

Seizoen 7, Aflevering 2 - Natural Enemies

3,0 11 x
Charlie krijgt onheilspellende telefoontjes en een uitgeknipt krantenartikel, waarin wordt gesuggereerd dat hij verantwoordelijk is voor de dood van een oude vrouw. Jim richt zijn pijlen op Jacky Cook, een jonge pyromaan uit Londen die op vakantie is op Jersey, maar vraagt zich af wat haar motief kan zijn.
53:49

Seizoen 7, Aflevering 1 - Sea Changes

3,0 2 x
Een dode zeeman wordt uit het water gevist, naast een vat vol chemicaliën. Andere vaten uit dezelfde vracht blijken onvindbaar. Vervolgens verdwijnt de Marokkaanse importeur van de vracht spoorloos, net als enkele Engelse meisjes. Zij werden voor het laatst gezien met een man genaamd Alex. De ambitieuze politievrouw Maria ...
Seizoen 6
48:58

Seizoen 6, Aflevering 7 - Private Fight

3,0 6 x
Een man wordt van de weg gereden, net nadat hij werd gebeld door afperser Peter Retford. Jim is geschorst vanwege vermoedens van dronkenschap, maar duikt toch in de zaak. Hij gaat proberen de afperser in de val te lokken.
49:02

Seizoen 6, Aflevering 6 - A Man Of Sorrows

4,0 4 x
Een geheime operatie van Crozier samen met Scotland Yard is misgegaan en Bergerac wordt naar Londen gestuurd. Hij heeft in eerste instantie geen flauw idee wat hij daar moet doen, behalve dat hij moet samenwerken met sergeant Alan Hallowes. Het lijkt erop dat Hallowes corrupt is, en Bergerac begint ook te twijfelen aan de ...
Archief