Bergerac

Laatste aflevering
52:31
Bergerac

De gepensioneerde hoofdinspecteur Trenchard bezoekt Jersey om te vissen. Maar eigenlijk zit hij achter filantroop Olly Sutton aan, die volgens hem verantwoordelijk was voor de verlamming van een collega. Ondertussen besluit Bergerac om Charlies boot te lenen en op sabbatical te ...

Bergerac gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
52:01
Een oud-Olympiër verbergt zich op Jersey bij zijn oude vlam Philippa Vale. Hij wordt bedreigd omdat hij onthullingen wil doen rond het gebruik van doping in sport. Zijn vijanden ontvoeren Susan, denkende dat zij Philippa is, in een poging zijn verblijfplaats te achterhalen. Jim en Philippa proberen haar te redden.
53:45
Een vrouw wordt beroofd, maar is niet in staat de dader aan te wijzen. Er worden toch twee verdachten opgepakt: een schroothandelaar en de zoon van een rijke advocaat. Bergerac heeft moeite zijn vooroordelen ten opzichte van de rijkeluiszoon te verbergen tijdens het onderzoek.
52:26
Jim moet op een man passen die werkt als onderhandelaar bij gijzelingen, maar komt er al snel achter dat zijn missie een afleidingsmanoeuvre is. De echte onderhandelaar is namelijk zelf ontvoerd. Jim reist af naar Engeland en komt vervolgens zelf in een gevaarlijke situatie terecht.
54:15
Toneelschrijver Graham Hawkesworth wordt dood aangetroffen door zijn vrouw, Bonnie. Ze denkt dat hij een minnares had, maar niemand weet wie. Jim ontdekt dat Bonnie ook niet trouw was aan haar man. Ondertussen raakt Susan ongewild betrokken bij de zaak. Het lijkt erop dat iemand haar erin wil luizen. Jim denkt dat ze in ge...
55:11
De diamanten van Lady Trowbridge zijn gestolen. Ze doet binnenkort mee aan een tangowedstrijd en Jim verdenkt in eerste instantie haar dansleraar, die heeft gelogen over zijn afkomst. Maar binnen de danswereld en de high society op Jersey bevinden zich nog meer verdachten.
54:30
Charlie krijgt onheilspellende telefoontjes en een uitgeknipt krantenartikel, waarin wordt gesuggereerd dat hij verantwoordelijk is voor de dood van een oude vrouw. Jim richt zijn pijlen op Jacky Cook, een jonge pyromaan uit Londen die op vakantie is op Jersey, maar vraagt zich af wat haar motief kan zijn.
53:49
Een dode zeeman wordt uit het water gevist, naast een vat vol chemicaliën. Andere vaten uit dezelfde vracht blijken onvindbaar. Vervolgens verdwijnt de Marokkaanse importeur van de vracht spoorloos, net als enkele Engelse meisjes. Zij werden voor het laatst gezien met een man genaamd Alex. De ambitieuze politievrouw Maria ...
Seizoen 6
48:58
Een man wordt van de weg gereden, net nadat hij werd gebeld door afperser Peter Retford. Jim is geschorst vanwege vermoedens van dronkenschap, maar duikt toch in de zaak. Hij gaat proberen de afperser in de val te lokken.
49:02
Een geheime operatie van Crozier samen met Scotland Yard is misgegaan en Bergerac wordt naar Londen gestuurd. Hij heeft in eerste instantie geen flauw idee wat hij daar moet doen, behalve dat hij moet samenwerken met sergeant Alan Hallowes. Het lijkt erop dat Hallowes corrupt is, en Bergerac begint ook te twijfelen aan de ...
54:17
Aaron Rosenbaum overleefde de holocaust en zoekt nu op Jersey naar de man die zijn familie doodde. Bergerac helpt hem de man te vinden. Crozier werkt hen tegen, maar Rosenbaum en Bergerac krijgen hulp uit onverwachte hoek.
49:30
Bergerac helpt mee met een onderzoek naar de frauduleuze praktijken van financier Sir Anthony Villiers. Die beschuldigt zijn assistent van lekken naar de pers en vernietigt zijn computer. Bergerac weet zeker dat hij iets te verbergen heeft, maar moet nog zien te ontdekken wát. Hij krijgt hulp van varkensboer Anne Granger.
49:24
Een waardevol paard is gestolen uit de stal van de impopulaire fokker Chester Ackerman. Als hij de hengst terug wil, moet hij drie miljoen pond losgeld betalen. Bergerac vermoedt dat een concurrent van Ackerman het dier onder een andere naam wil laten meedoen aan een race. Phillipa Vale is weer vrij uit de gevangenis en du...
49:26
Op de open dag van de schermvereniging van de broers Lefevre worden ze door Paul Rousillon beschuldigd van diefstal van oude zwaarden. Hun families hebben al lang ruzie met elkaar. Niet veel later wordt Rousillon vermoord. Er blijken meerdere verdachten te zijn.
46:21
Bergerac moet op Lola Betts passen. Zij is op de vlucht voor een aantal criminelen die achter een aantal verborgen, gestolen diamanten aan zitten. De intensieve zoektocht naar de diamanten en de criminelen hebben gevolgen voor Bergeracs privéleven.
Seizoen 5
53:39
Bij een bezoekje aan de vrijmetselaarslodge sterft Alec Price na het drinken van vergiftigde wijn. Tijdens zijn wake sterft opnieuw een vrijmetselaar. Ook hij is vergiftigd. Bergerac ontdekt dat de lodge geld had verzameld voor de bouw van een ziekenhuis, maar dat het geld is verdwenen. Hij zoekt de dader binnen de organis...
53:38
Kapitaalverstrekker Peter Hughes verdwijnt spoorloos, net als 70.000 pond van zijn bedrijf. In Frankrijk wordt het lichaam gevonden van Jean Pichet. Pichet lijkt een alias te zijn van Hughes, maar uiteindelijk blijkt het lichaam toch iemand anders te zijn. Bergerac vraagt zich af waarom Peter Hughes meerdere identiteiten h...
55:13
Jim wordt benaderd door Philippa Vale. Zij wordt bedreigd door iemand die claimt dat zij betrokken is bij een extreemrechtse organisatie. Philippa ontkent dat. Ze denkt dat een rijke man, die zij eerder bestolen heeft, achter de beschuldiging zit.
51:37
Drie dierenactivisten bevrijden een aantal apen uit een onderzoekslaboratoium. Een van de apen blijkt besmet met het dodelijke Marburgvirus. Het is aan Jim en zijn team om de loslopende apen terug te vinden, zonder dat het hele eiland in paniek raakt. Maar dan sterft een van de activisten en gaat een andere, die mogelijk o...
51:55
Susan is bezig met de verkoop van een bungalow. Er zijn meerdere belangstellenden, die bovendien flink overbieden. Heeft het te maken met de plannen voor het naastgelegen perceel of hopen ze er gestolen diamanten, die nooit teruggevonden zijn, te vinden? Een van de potentiële kopers brengt Susan in groot gevaar.
Archief