Bij Ons Aan Boord

Bij Ons Aan Boord gemist?

Seizoen 1
41:43

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 34 x
Stewardessen Chelsey en Ella helpen vandaag mee bij de gezondheidschecks op de luchthaven. Tommy van de technische dienst moet een vliegtuigmotor wisselen. Passagemedewerker Lars begeleidt een speciale passagier. En stewards Mike en Samuel en stewardess Effi merken dat de communiceren met een mondkapje op best lastig is.
42:18

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 18 x
De coronacrisis slaat toe en er wordt niet meer gevlogen. Hoe gaan de medewerkers hiermee om? En wat doet het met ze als de boel weer wordt opgestart? We zien hoe het nieuwe normaal op de grond en in de lucht eruitziet. Ook volgen we Tommy van de technische dienst, die het in de coronatijd erg druk heeft gehad. En piloot J...
41:43

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 29 x
Piloot John haalt in Innsbruck apfelstrudel op, terwijl Steward Joey en stewardess Chantal uitkijken uit naar een terugvlucht vol mannen. Verder lopen we een dag mee met de luchthavenbrandweer in Rotterdam en leren we cabinetaal van stewards Samuel en Mike.
42:56

Aflevering 3

4,0 36 x
Steward Samuel verrast zijn collega's door aan boord brownies en een kapsalon te maken. Faunabeheerder Betty gaat op de luchthaven van Rotterdam achter de vogels aan. Steward Mike en stewardess Effi houden er dezelfde dwangneurosen op na in het vliegtuig. En piloot John moet wachten in Alicante.
40:30

Aflevering 2

3,0 61 x
Piloot William moet vanwege slecht weer uitwijken naar een andere luchthaven. De huisgenoten en collega's Chantal, Joey en Lisa hebben op weg naar Alicante de grootste lol. En verder lopen we een dag mee met dispatcher Tim, die verantwoordelijk is voor de bagageafhandeling op de luchthaven in Rotterdam.
41:12

Aflevering 1

4,0 65 x
Piloot William vliegt naar de nieuwe bestemming Edinburgh waar hij op Schotse wijze onthaald wordt. Stewardess Chelsey heeft tijdens haar vlucht naar Genève veel turbulentie. Gabin van de havendienst op Rotterdam The Hague Airport heeft het druk met het begeleiden van vliegtuigen naar hun parkeerplek. En passagemedewerkers...
Archief