Boeren, Bijbels En Beauties

Laatste aflevering
42:17
Boeren, Bijbels En Beauties

Op zorgboerderij de Veldmuis staat alles in het teken van de jaarlijkse zomerbingo, hulpboer Youri kijkt hier al het hele jaar naar uit. Dirk-Geert en Jeroen verlaten Spakenburg voor een weekje zon, zee en zand en de kapsters maken Amsterdam onveilig.

Boeren, Bijbels En Beauties gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
43:28
Zorgboer Menno maakt zich zorgen, want zijn dochter Melenie heeft meegedaan met de boerenprotesten. Dirk-Geert is ook in protest, want de kleur van de schutting is niet goed en hij is 'kleurgevoelig'. Marktkoopvrouw Marja is op haar enige vrije dag op beddenjacht. Ze krijgt last het 'Lege nest syndroom', want haar jongste ...
41:48
Het is Boeren beesten braderie in Spakenburg en het hele dorp staat op zijn kop. Zorgboerderij de Veldmuis gaat met 40 geiten richting de markt en bloemist Dirk-Geert verkoopt al zijn droogbloemstukken. Kapsters Gretia en Jeannette hebben andere plannen want bij hen is het 'Hair extension Day'. Marktkoopvrouw Marja snapt n...
40:45
De zorgboerderij staat deze dag in het teken van leven en dood. Dominee Gertjan gaat los tijdens de derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. Dirk-Geert is druk met de voorbereidingen van een bruiloft.
40:54
Dirk-Geert helpt om Jeroens droom te verwezenlijken, hij krijgt een eigen legopaleis. De hulpboeren van de Veldmuis hebben hun handen vol aan jonge lammetjes, dominee Gertjan heeft een bijzonder gesprek met een bejaarde Spakenburgse dame en we gaan de markt op met de Familie Koelewijn.
46:19
Seizoen 1, Aflevering 1 van Boeren, Bijbels En Beauties is uitgezonden op maandag 18 juli 2022 om 20:30 uur en was te zien op SBS 6.
Archief