Border Security: Australië

Laatste aflevering
43:30
Border Security: Australië

Een jonge Australiër wordt tegengehouden bij de grens; hij zegt dat er met zijn tassen is geknoeid. Agenten staan versteld hoe ver smokkelaars gaan. De wanhopige zoektocht van een man naar zijn moeder komt wellicht tot een einde, als hij wordt geconfronteerd met een duister verl...

Border Security: Australië gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
44:32
Een advocaat komt wellicht weg met misdaad, maar agenten ontdekken een klein detail dat het verschil kan maken. En er is een vreemde reden waarom een passagier geobsedeerd is met de kleur paars. Een vrouw uit Kuala Lumpur bezit verdachte botten. Een Vietnamese chef-kok reist vaak en wordt gek als zijn tassen worden geïnspe...
44:24
Een jonge Australiër wordt tegengehouden bij de grens; hij zegt dat er met zijn tassen is geknoeid. Agenten staan versteld hoe ver smokkelaars gaan. De douanebeveiliging vermoedt dat een vrouw iets onder haar kleding verbergt. Een passagier die vanuit Vietnam reist, beweert niets te hebben om aan te geven, dus wat kan er i...
44:41
Een jonge Australische passagier keert terug, maar heeft misschien besloten om bewijsmateriaal te dumpen. De immigratiedienst betrapt een vrouw op het liegen over haar reisgenoten. Officieren staan versteld als ze worden omgekocht in ruil voor binnenkomst van het land. Een band ziet misschien hun droomtour in rook opgaan a...
Seizoen 2
21:57
Een oudere man verliest zijn paspoort, en een passagier wordt inwendig onderzocht nadat er verborgen geld in zijn bagage is gevonden.
22:19
Een Chinese vrouw probeert voedsel naar Australië te smokkelen, ondanks dat ze er eerder voor is gewaarschuwd. En een leraar, die terugkeert uit Japan, heeft zijn contante geld niet aangegeven.
22:34
Wanneer de douane een passagier uit Buenos Aires fouilleert, ontdekken ze wat deze te verbergen heeft. De douanemedewerkers raken betrokken bij een geladen situatie, wanneer een Aboriginal passagier weigert in de rij te gaan staan voor de paspoortcontrole. En een simpele fout van een Amerikaanse automonteur in zijn visumaa...
Seizoen 1
22:17
Seizoen 1, Aflevering 24 van Border Security: Australië is toegevoegd op zondag 12 maart 2023. Border Security: Australië is een reality show bij SBS 6. Blik achter de schermen bij de Australische immigratie-, douane- en quarantainediensten.
22:33
Seizoen 1, Aflevering 23 van Border Security: Australië is toegevoegd op vrijdag 10 maart 2023. Border Security: Australië is een reality show bij SBS 6. Blik achter de schermen bij de Australische immigratie-, douane- en quarantainediensten.
23:27
De douane houdt passagiers uit Hong Kong, waarvan ze vermoeden dat ze drugs bij zich hebben, in de gaten. Bij Quarantaine vinden ze een aantal dubbelzijdige metalen zwaarden in de tas van een passagier. De immigratiedienst doet een verrassende ontdekking wanneer ze de intenties van een Maleisische passagier niet vertrouwen.
22:27
Een Chinese vrouw probeert voedsel naar Australië te smokkelen, ondanks dat ze er eerder voor is gewaarschuwd. En een leraar, die terugkeert uit Japan, heeft zijn contante geld niet aangegeven.
Binnenkort terug te kijken
44:49

Seizoen 10, Aflevering 6

Verwacht op
Een reiziger heeft een onbekende stof ingeslikt, een Thaise vakantiegids biedt meer dan alleen vakantieadvies, een autodealer neemt een lange weg naar de waarheid en harde ijsthee vestigt de aandacht op een vrachtwagenchauffeur.
Archief