Border Security: Dog Patrol

Border Security: Dog Patrol gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
21:05
Border Security: Dog Patrol

Het Wellington delta-hondenteam, Stu en Link, gaan de confrontatie aan met enkele overtreders die in een kapsalon hebben ingebroken en er met de kassa vandoor zijn gegaan. En een gebruiker van medicinale marihuana wordt betrapt door drugshond Titan van de douane.

Seizoen 5
21:27
Delta-hondenteam Stu en Link volgen een gevluchte bestuurder door het Basin Reserve. Gevangenbewaarders voeren celcontroles uit in de gevangenissen.
21:29
Politiehondenteam Paul en Epic zitten een gezochte crimineel achterna, terwijl drugshond Flash meth vindt in Spring Hill Prison. En douane-drugshond India controleert binnenkomende jachten.
21:26
Het deltahondenteam Junior en Ike gaan op zoek naar een chauffeur die een busje heeft gecrasht en meteen is gevlucht. De cipiers van de mannengevangenis in Christchurch proberen een ingewikkeld web van leugens te ontrafelen.
21:23
Het politieteam, Stu en Link, spoort een aantal straatvechters op. Het personeel krijgt te maken met onhandelbare bezoekers in de gevangenissen van Spring Hill en Christchurch. En reddingshond Gemma wordt op de proef gesteld.
21:33
Het politiehondenteam, Paul en Epic, is getuige van de nasleep van een enorm gevecht. Het personeel van de Springhill Prison vindt een geweer en munitie in een voertuig voor gevangenisbezoekers.
21:33
Het delta-hondenteam in Waikato, Dennis en Max, zit een stel autodieven achterna, terwijl drugshond Flash het werk van een smokkelaar tegenhoudt.
21:30
Politieteam Stu en Link sporen een paar graffitispuiters op die verantwoordelijk zijn voor vandalisme in het centrum van Wellington. Maurice en Ted reageren op een gevangenisbezoeker die illegale goederen naar binnen probeert te smokkelen.
21:40
Verlopen
Deltahondenteam Paul en Epic zit een groep benzinedieven achterna. Drugshond Ben spoort illegaal smokkelwaar op. En douane-drugshond India heeft een treffer op de luchthaven.
21:17
Verlopen
Politiehondenteam Junior en Ike lokaliseert een aantal koperdieven die zich in een kast verstoppen. In de gevangenis van Waikeria werken vier drugshonden aan een zaak.
21:00
Verlopen
Seizoen 5, Aflevering 2 van Border Security: Dog Patrol is uitgezonden op zaterdag 9 maart 2024 om 19:30 uur en was te zien op SBS 6.
21:33
Verlopen
Seizoen 5, Aflevering 1 van Border Security: Dog Patrol is uitgezonden op zaterdag 9 maart 2024 om 19:00 uur en was te zien op SBS 6.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 6, Aflevering 1

Verwacht op
Deltahondenteam Jason en Farris zitten een Bonnie en Clyde-duo in Whanganui op de hielen. Hond Aysa vindt drugs in de gevangenis van Auckland.

Seizoen 5, Aflevering 13

Verwacht op
Het delta-hondenteam van Christchurch, Kevin en Jonty, sporen een aantal overtreders op. En douanehond Titan ontdekt drugs bij het internationale postcentrum.
Archief