Border Security: Nieuw Zeeland

Laatste aflevering
22:15
Border Security: Nieuw Zeeland

Een Chileense visarunner probeert de Tasmanzee over te steken. De douane ontdekt een slimme verstopplek in een houten pallet. Immigratie controleert of de carrière van een Roemeense hacker klopt.

Border Security: Nieuw Zeeland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 13
21:52
De telefoon van een terugkerende reiziger wordt, tot haar woede, doorzocht in de rode zone van de douane. Immigratie stuit op een problematisch verleden van een Amerikaanse bezoeker.
21:56
De douane ontdekt verdacht papierwerk in de bagage van een Nieuw-Zeelander. Een reiziger uit China probeert immigratie ervan te overtuigen dat ze een echte toerist is.
22:12
Een Nieuw-Zeelander wordt woedend vanwege een vergunning voor haar favoriete ginseng. Een rondreis wekt argwaan op bij de immigratiedienst en douanebeambten vinden MDMA verborgen in tekenspullen uit Frankrijk.
Een mysterieus flesje met vloeistof zet de douane op scherp. Immigratie heeft een verwarrend gesprek met een reiziger uit Columbia vol tegenstrijdigheden.
Een zakenman uit Pakistan houdt zijn visumgeschiedenis geheim, terwijl een Amerikaanse Nieuw-Zeelander met een paspoort aankomt waarop staat dat hij dood en begraven is.
Een douaneonderzoek stopt een enorme bende sigarettensmokkelaars. Een vrouw die uit Brazilië arriveert heeft een 'ticket to nowhere' en Bioveiligheid onderschept een man met mieren in zijn broek.
Immigratieambtenaren ondervragen een man die voldoet aan het profiel van een vermoedelijke drugssmokkelaar. Bij Bioveiligheid ontdekken ze een varkenspastei.
De douane en immigratie werken samen om het gesprek aan te gaan met een man uit Letland, die plannen heeft om een nieuw land op te richten. Ondertussen hebben reizigers uit Maleisië genoeg fruit bij zich om een koelkast te vullen.
In ontkenning of gedupeerd? De douane houdt een vrouw aan die gelooft dat ze niets misdaan heeft, maar haar koffer vol cocaïne zegt toch iets anders.
Archief