Camp To Go

Seizoen 3
21:58

Seizoen 3, Aflevering 4

4,0 8 x
Laura en Wijnand gaan met hun 12-jarige zoon Jesse voor het eerst kamperen met een vouwwagen. Wijnand is gek van vissen, dus hij kan zich uitleven bij de meren rondom de camping. Zal er nog een zelfgevangen visje op de barbecue belanden?
21:51

Seizoen 3, Aflevering 3

4,0 8 x
Dick en Evelien varen normaliter varen in hun kano over de Nederlandse rivieren, maar nu kiezen ze voor het Mariager Fjord in het Deense Noord-Jutland. Ze toeren in een mooie campervan door het prachtige landschap.
21:59

Seizoen 3, Aflevering 2

4,0 2 x
We gaan op pad met de familie Kooymans. Vader Lars is niet zo van het kamperen en gaat voor het eerst met een caravan op de trekhaak richting het Deense Zuid-Jutland. Hoe zal het Lars en zijn gezin bevallen op de camping?
21:58

Seizoen 3, Aflevering 1

3,0 4 x
We volgen de zusjes Appelman, die voor het eerst met een caravan op pad gaan. De familie Middelweerd reist met hun drie kinderen richting Noord-Jutland. De oudste zoon, de 10-jarige Hugo, gaat voor het eerst alleen in een tentje slapen.
Seizoen 2
21:57

Seizoen 2, Aflevering 8

4,0 26 x
Moeder Laura gaat met haar zoontjes Jesper en Robin kamperen in een opblaasbare tunneltent. Alleen al het opzetten, of beter gezegd oppompen, van zo'n tent is een beleving op zich. Het gezin kampeert op Camping de Kleine Wolf en beschikt op de kampeerplek over privésanitair.
21:12

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 14 x
De familie Blokhuis krijgt een superdeluxe caravan mee en gaat die testen op vijfsterrenvakantiepark de Leistert in Limburg. De diverse speeltuinen, het grote zwembad en de skelters op de camping worden allemaal uitvoerig geprobeerd.
21:50

Seizoen 2, Aflevering 6

3,0 17 x
Syste is een reislustige Fries en heeft kampeerervaring. Maar zijn dochter Maxim heeft nog nooit op een camping geslapen. Ze gaan op pad met een nieuwe caravan en overnachten op de kleinschalige, charmante camping De Rijnstrange, dichtbij een Natura-2000 gebied.
21:57

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 11 x
Ger en Liza uit Capelle aan den IJssel hadden vroeger een oude camper, maar die hebben ze onlangs verkocht. Nu gaan ze op pad met een splinternieuwe campervan. Bevalt zo'n compacte kampeerauto?
21:41

Seizoen 2, Aflevering 4

3,0 11 x
De vriendinnen Lieke en Robin reizen met een luxe camper richting Limburg. Verder maken we kennis met de familie Van Maurik. Zij gaan met z'n vieren kamperen in een grote tunneltent. De ouders zetten de tent op terwijl de kids de speeltuinen op de camping gaan ontdekken.
21:33

Seizoen 2, Aflevering 3

4,5 25 x
Vandaag gaan we onder meer op pad met hartsvriendinnen Louisette en Marieke en de drie kinderen. Zij overnachten op een vijfsterrencamping op de Veluwe. Dat wordt een feestje, zeker ook omdat de vriendinnen tegelijk jarig zijn tijdens het kampeerweekend.
Archief