Chica

Chica gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 1 - Armoede

4,0 11 x
Wat als jij minder te besteden hebt dan je vriendinnen? Wat is het verschil tussen door je zakgeld heen zijn en opgroeien in armoede? Maakt geld eigenlijk gelukkig? Met behulp van prikkelende gesprekskaartjes in verschillende categorieën gaan vijf meiden een open en eerlijk gesprek met elkaar aan.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Seksueel grensoverschrijdend gedrag

3,0 7 x
Doorgestuurde naaktfoto's, straatintimidatie of ongewenste aanraking. Veel jongeren krijgen ermee te maken. Anne Appelo en Anne-Mar Zwart praten dit keer met zowel meiden als met jongens. Over het nieuws van de afgelopen tijd, eigen ervaringen en de vraag: Wat kan wel en wat kan niet?

Seizoen 1, Aflevering 7 - Bodytalk

4,0 6 x
Samen met het meidenpanel bespreken Anne-Mar Zwart en Anne Appelo wat er aan je lijf verandert als je in de puberteit komt. Bodytalk dus: over haargroei, puistjes, je eerste bh en zweet. Hoe ga je daarmee om? En wat is het verschil daarin tussen jongens en meisjes?

Seizoen 1, Aflevering 6 - Insta vs reality

3,0 7 x
Anne-Mar Zwart en Rachel Rosier met het panel over filters over je foto: wat laat je zien op social media? Het echte leven of liever een mooiere versie van jezelf?

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 20 x
Rachel Rosier, Anne Appelo en Anne-Mar Zwart spreken met een panel tienermeiden over uiteenlopende onderwerpen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Verliefdheid

3,0 13 x
Anne Appelo en Marije Zuurveld kletsen samen met de meiden uit het panel over vlinders in je buik. Op wie val jij? Hoe laat je iemand weten dat je verliefd bent? En hoe vragen jongens het liefst verkering?

Seizoen 1, Aflevering 3 - Identiteit

4,0 38 x
Wat maakt jou tot wie je bent? Hebben je vrienden en klasgenotendaar invloed op? En lukt het bekende meiden om helemaal zichzelf te zijn?

Seizoen 1, Aflevering 2 - No filter - haatreacties

3,0 9 x
Wat is het verschil tussen een mening en een haatreactie? Zeg jij alles wat je denkt? En wat als je te maken krijgt met haatreacties, hoe ga je daarmee om?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Menstruatie

3,0 12 x
Anne Appelo en Rachel Rosier voelen elkaar, het meidenpanel én bekende meiden aan de tand over ongesteldheidskwaaltjes, gênante momenten en de keuze voor tampons of maandverband. Waarom lijkt ongesteld zijn toch zo'n ongemakkelijk onderwerp om over te praten? En wat weten jongens er eigenlijk van?
Archief