Code Van Coppens: De Wraak Van De Belgen

Seizoen 2
43:25

Seizoen 2, Aflevering 2

4,0 37 x
Mayday Mayday. Zussen Katja en Birgit Schuurman zijn net als Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen Amerikaanse spionnen. Ze stappen op een vliegtuig naar Washington maar komen onderweg in zwaar onweer terecht. Een noodlanding brengt hen naar het midden van de jungle. Halen ze tussen de kannibalen en vogelspinnen hun innerlijke...
40:09

Seizoen 2, Aflevering 8

3,0 2 x
Yolanthe Cabau en Loes Haverkort én Dennis van der Geest en Niels van Baarlen moeten hondje Rocky redden uit de handen van een macabere taxidermist. Beide duo's gaan tot het uiterste om deze nobele opdracht tot een goed einde te brengen. Lukt het hen om Rocky levend en wel buiten te krijgen?
38:59

Seizoen 2, Aflevering 3

4,7 24 x
Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert nemen het op tegen Frans Duijts en Wolter Kroes. Beide duo's worden teruggekatapulteerd naar de Middeleeuwen waar ze vastzitten in een akelige folterkerker. Blijven ze uit de handen van een meedogenloze beul? Of eindigen ze toch op het kapblok?
39:28

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 35 x
Voor het eerst geen duo's maar trio's in de Code van Coppens. Want de zussen van OG3NE strijden tegen de topvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay. Hun doel? Uit de handen blijven van een geschifte dokter. Die heeft hen opgesloten in zijn groezelige lab. Twee van de drie worden wakker in een mortuarium sc...
42:48

Seizoen 2, Aflevering 1

3,0 99 x
Staf en Mathias sturen niemand minder dan Martien Meiland en Britt Dekker naar het hiernamaals. Ze strijden tegen Rutger van Barneveld en René le Blanc. Beide teams arriveren tussen hemel en hel. Wacht hen het vagevuur? Of grijpen ze hun tweede kans?
41:15

Seizoen 2, Aflevering 7

3,0 14 x
Tooske en Bastiaan Ragas én Airen Mylene en Taeke Taekema gaan op een welverdiende vakantie. Staf en Mathias sturen hen naar de 13de verdieping van een luxehotel. Sympathiek zou je denken. Ware het niet dat er de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten gekomen is.
42:26

Seizoen 2, Aflevering 4

3,0 49 x
Staf en Mathias vieren het vroegste kerstfeest van het jaar. Ze stoppen Tanja Jess en Charlie Luske én Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn in geschenkverpakking en sturen hen op naar Santa Kees, de broer van de Kerstman.
40:44

Seizoen 2, Aflevering 5

4,5 20 x
Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven vertrekken net als Sergio Vyent en Victor Abeln op ruimtemissie. Het ISSC, het International Space Station Coppens, is besmet geraakt door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden. Overleven beide teams alle beproevingen? Of eindigen ze als vallende sterren?
Archief