Corsokoorts In Sint Jansklooster

Corsokoorts In Sint Jansklooster gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:56
Corsokoorts In Sint Jansklooster

Dennis maakt zich grote zorgen over de bouw van de wagen nu het gros van de leden met een kater ontwaakt op het plattelands festival Dicky Woodstock. Iris blijkt een natuurtalent met een jachtgeweer. Patrick voelt zich even een jonge god en de corsobouwers kampen met een bloemen...

Seizoen 1
42:38
Er is weer licht aan het einde van de tunnel voor Patrick en Gerben, nadat hun vorige wagen in rook opging. De zwangere Margreet raakt gewond op de bouwplaats. Bij de jeugdige groep Alliance maakt de vrouwenemancipatie een primeur en de corsobouwers vertrekken naar het plattelandsfestival Dicky Woodstock.
44:52
Terwijl de weken tot het corso nog maar op twee handen te tellen zijn, neemt de spanning in het dorp toe. De corsogroepen kunnen de finish al ruiken, maar persoonlijke hindernissen, een verwoestende storm, extreme droogte en een tekort aan oranje bloemen bemoeilijken een soepele eindsprint.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 4

Verwacht op
In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.
Archief