Crimedocs: Buried

Crimedocs: Buried gemist?

Seizoen 1
50:38

Seizoen 1, Aflevering 4 - Memory Wars

4,0 15 x
In het hele land komen bij vrouwen verdrongen herinneringen aan lang vergeten trauma bovendrijven. Intussen raakt Eileen ervan overtuigd dat haar vader bij andere moorden betrokken was. Terwijl rechercheurs een nieuw spoor onderzoeken, stelt een verrassend telefoontje naar de openbaar aanklager de zaak in een nieuw licht.
47:55

Seizoen 1, Aflevering 3 - House of Hell

4,0 9 x
Tijdens het proces getuigen leden van het gezin Franklin over het misbruik en de mishandeling die ze als kinderen moesten ondergaan. Hun duistere geheimen worden algemeen bekend. De advocaten van de verdediging proberen de jury ervan te overtuigen dat Eileen met haar zus en moeder onder één hoedje speelt om George uit wraa...
47:24

Seizoen 1, Aflevering 2 - Voodoo Psychology

3,0 6 x
George Franklin wordt de eerste verdachte die op basis van een verdrongen herinnering wordt aangeklaagd voor moord. Wie beschuldigt hem? Zijn eigen dochter. Zijn advocaten trekken haar geloofwaardigheid in twijfel, want ze kan door hypnose en suggestieve therapie een valse herinnering hebben opgebouwd.
55:03

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Flashback

3,5 24 x
De moord op de achtjarige Susan Nason blijft bijna twintig jaar lang onopgelost, tot op een dag in 1989 haar jeugdvriendinnetje, Eileen Franklin, zich ineens herinnert dat ze getuige was van de misdaad en dat de moordenaar haar eigen vader was, George Franklin.
Archief