Dashcam Disasters

Dashcam Disasters gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
44:10
Dashcam Disasters

Bekijk aflevering 4 van Dashcam Disasters uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 april, 23:49 uur bij Veronica. Dashcam Disasters is een Dramaserie programma en is geschikt voor 6 jaar of ouder

Seizoen 1
42:39
Bekijk aflevering 3 van Dashcam Disasters uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 april, 23:34 uur bij Veronica. Dashcam Disasters is een Dramaserie programma en is geschikt voor 6 jaar of ouder
44:07
Bekijk aflevering 2 van Dashcam Disasters uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 april, 23:55 uur bij Veronica. Dashcam Disasters is een Dramaserie programma en is geschikt voor 6 jaar of ouder
42:35
Verschrikkelijke verkeersrampen en gekeet op de snelweg zijn vastgelegd op video via de dashboardcamera's van automobilisten.
Seizoen 4
44:44
Verlopen
Van chauffeurs die worden aangevallen tot aardbevingen die grote schade aanrichten, het is allemaal vastgelegd op camera.
Seizoen 3
43:50
Verlopen
De finale van het seizoen zit vol spanning, woede-uitbarstingen, rampzalige momenten en bizarre clips van automobilisten die er het beste van maken op drukke wegen.
46:08
Verlopen
Van bloedstollende politieachtervolgingen tot totale verwoestingen en ongelooflijke rijvaardigheden, het staat allemaal op film.
45:05
Verlopen
Met dit keer niet zo gladde criminelen, spectaculaire reddingsacties en angstaanjagende momenten op de weg.
45:09
Verlopen
Botsingen, bizar gedrag en schokkende verrassingen komen langs, allemaal vastgelegd op camera.
44:09
Verlopen
Parkeren kun je leren, maar toch is het niet voor iedereen weggelegd. Verder nog vakantiedrama's, een hond te paard, beren op de weg en criminelen die op heterdaad betrapt worden.
44:51
Verlopen
Ongelooflijke botsingen, spectaculaire noodlandingen, woeste dieren op de weg en gênante momenten.
44:26
Verlopen
Verbazingwekkende incidenten waaronder roekeloos rijgedrag, explosies bij benzinestations, overstromingen en aardverschuivingen.
44:23
Verlopen
Schokkende beelden vanuit de auto, waaronder een crash met een monstertruck, sportieve wipe-outs en nachtmerriereizen.
45:00
Verlopen
Razendsnelle politieachtervolgingen, hilarische mislukte stunts en heroïsche reddingsacties.
Seizoen 4
44:35
Verlopen
Feestelijke clips van over de hele wereld, inclusief waanzinnige wipe-outs, vechtende kerstmannen, mislukte winterstunts, hartverwarmende kerstmomenten en een hilarische ontmoeting met een zeer amoureuze stier.
Seizoen 3
44:10
Verlopen
De spanning en sensatie van rijstijlen van over de hele wereld worden vastgelegd op camera, van bestuurders die de controle verliezen en agressie op de weg, tot indrukwekkende crashes.
Binnenkort terug te kijken
1:05:00

Seizoen 1, Aflevering 5

Verwacht op
De spectaculairste, verbazingwekkendste en ronduit bizarste verkeersincidenten ooit, vastgelegd met telefoons en dashcams van automobilisten en voetgangers over de hele wereld.
Archief