De 5 Smaken Van Joël

Juni 2018
35:00

Umami

4,0 6 x
Umami van De 5 Smaken Van Joël is uitgezonden op woensdag 20 juni 2018 om 22:10 uur en was te zien op NPO 3.
35:00

Zuur

4,0 5 x
Zuur is in de natuur niet echt een uitnodiging om iets te eten. Waarom houden we er dan zo van? In Japan ontdekt Joël waarom ze bij elke maaltijd zure groentes serveren en in Peru proeft hij...
35:00

Zout

4,0 7 x
Zout van De 5 Smaken Van Joël is uitgezonden op woensdag 6 juni 2018 om 21:45 uur en was te zien op NPO 3.
Mei 2018
35:00

Bitter

3,0 9 x
Bitter van De 5 Smaken Van Joël is uitgezonden op woensdag 30 mei 2018 om 21:45 uur en was te zien op NPO 3.
35:00

Zoet

3,0 10 x
Zoet van De 5 Smaken Van Joël is uitgezonden op woensdag 23 mei 2018 om 21:45 uur en was te zien op NPO 3.
Februari 2018
34:00

Umami

3,0 12 x
Umami is onze jongste basissmaak. Joël reist af naar de bakermat van deze hartige smaak: Japan. Want wat is umami precies en waarom weten we er in het Westen zo weinig van? Wat is umami? Umami is...
Januari 2018
34:00

Zuur

3,0 11 x
Zuur is in de natuur niet echt een uitnodiging om iets op te eten. Waarom houden we er dan zo van? In Japan ontdekt Joël waarom ze bij elke maaltijd zure groentes serveren. Waarom staat er zuur...
34:00

Zoet

4,0 6 x
Joël ontdekt waarom iedereen van zoet houdt. In Ethiopië eet hij met gevaar voor eigen leven verse boshoning. Gaat onze liefde voor zoet te ver? Waarom vinden we zoet zo lekker? Joël ontdekt...
34:00

Zout

4,0 19 x
Waarom voegen we zo graag zout aan ons eten toe? En waar komt het vandaan? Op de heetste plek op aarde hakt Joël zoutblokken en in IJsland ziet hij hoe zout rechtstreeks uit de zee wordt...
34:00

Bitter

3,0 13 x
Bitter is van nature een waarschuwing van de natuur, maar waarom zijn we het dan toch gaan eten? Joël reist naar Suriname waar de extreem bittere sopropo dagelijkse kost is. Waarom eten we...
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.