De Alleskunner VIPS

De Alleskunner VIPS gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:22:02
De Alleskunner VIPS

In deze extra lange uitzending gaan BN'ers zoals voormalig K3-lid Josje Huisman, rapper Lange Frans, voormalig Nederland In Beweging-presentatrice Olga Commandeur en musicalster Pia Douwes de strijd met elkaar aan in spelletjes die in het teken staan van kerst. Elke ronde valt d...

Seizoen 2022
1:21:23
In een extra lange uitzending strijden onder andere Patricia Paay, Barry Paf, Eva Simons, Tim Coronel, Jamie Trenité en Tommie Christiaan om de Kerst-alleskunner te worden.
Seizoen 3
44:18
Verlopen
Nog acht kandidaten in deze laatste aflevering van De Alleskunner VIPS. Na een paar rondjes VIP karten en een spelletje 'Wie ben ik', blijven er nog twee kandidaten over. In deze zinderende finale wordt bepaald wie zich 'De Alleskunner VIPS 2022' mag noemen.
43:24
Verlopen
Met nog zestien kandidaten is de groep VIPS aardig geslonken. Ook in deze aflevering, de halve finale, vallen er weer acht kandidaten af met het schuiven van bierpullen over de bar en bij een spel waarin de kandidaten kassières worden en boodschappen moeten scannen.
42:48
Verlopen
Wie wordt De Alleskunner VIPS van dit seizoen? Deze keer worden de kandidaten getest op basis van hun losse heupjes, waarmee ze blind onder een limbo door moeten dansen en ook moeten de VIPS een koffer inpakken met net iets te veel spullen.
43:29
Verlopen
Nog maar 32 kandidaten in het spel. Wie vallen er af bij het wc-borstel-werpen en het meenemen van teveel campingvaat in een klein teiltje? Uiteindelijk bepaalt de slechtste verstopplek voor een trouwring welke kandidaat deze aflevering niet overleeft.
42:09
Verlopen
De VIPS zijn nog maar met 40. Wie weet deze aflevering door te komen waarin ze moeten schreeuwen voor hun leven, een verkeersexamen moeten maken en het legendarische Alleskunner-ijsblok zo snel mogelijk moeten smelten?
42:36
Verlopen
Wie wordt De Alleskunner VIPS 2022? Deze aflevering vallen er weer acht kandidaten af. Er wordt aan wijnballen gelikt en een zinderende finale gespeeld bij een simpel spelletje bierpong.
43:14
Verlopen
De 55 VIPS die nog in het spel zitten, gaan een opblaasvogel laten leeglopen. Een simpel spel, maar voor menig VIP moeilijker dan gedacht. En hoe brengen de BN'ers het er vanaf wanneer ze een bal in een lege goal moeten schieten?
41:34
Verlopen
62 VIPS zijn er over. Lukt het hen om zo snel mogelijk een wc-rollen af te rollen, met twee ballen tussen de benen blikjes om te stoten en hoe goed zijn de VIPS in het herkennen van originele Nederlandse hits?
41:25
Verlopen
Een gloednieuw seizoen van De Alleskunner met maar liefst 68 VIPS. Wie wordt 67 opdrachten lang niet laatste en volgt Maxim Froger en Jessica Mendels op als dé grote winnaar De Alleskunner VIPS?
Seizoen 2
41:51
De laatste spellen zijn aangebroken en onze laatste spelers geven alles wat ze hebben om De Alleskunner van 2022 te worden! Tijdens de laatste zenuwslopende spellen moeten ze een toren maken van Champagne flessen, vragen beantwoorden met een paintball gun en vindt de bloedstollende climax van dit seizoen plaats in een inge...
41:05
De finale is bijna inzicht als de 14 overgebleven kandidaten verder strijden om de winst. Deze aflevering moeten ze een limousine inparkeren, een zenuwslopend proefwerk afleggen en word het spannendste Vader Jacob spelletje ooit uitgespeeld. Wie moet net voor de laatste aflevering het spel verlaten?
41:33
Nu minder dan de helft van de BN'ers over zijn, komt het finalespel steeds dichterbij. De vips vechten verder om 'De Alleskunner van 2022' te worden tijdens het bouwen van een toren van wc-rollen, de uitdaging om te vissen met alleen een duikbril en een spannende muzikale uitdaging met een speciale gast!
41:29
29 van de 55 kandidaten ploeteren door in de strijd om De Alleskunner VIPS van 2022 te worden. De spanning begint te stijgen als ze een puzzel moeten maken met ovenwanten aan, op afstand kaarsen uit moeten blazen en door een speciale gast op kinderlijke wijze uitgedaagd worden. Welke BN-ers moeten deze week het spel verlat...
41:37
De 37 overgebleven kandidaten strijden verder voor de winst. Om te zien welke vips deze aflevering het spel moeten verlaten moeten onze kandidaten onder andere prijzen hoger of lager schatten, zo snel mogelijk een vogelhuisje bouwen en een spannende Domino-climax zien te overleven.
41:11
Van de 43 kandidaten die nog over zijn moeten er 7 het spel verlaten. Tijdens geblindeerd hordelopen, hoepelkettingen maken en de uitdaging om zoveel mogelijk post-its op je gezicht te plakken, zal blijken welke BN'ers deze week naar huis moeten.
41:42
Na de heftige strijd van vorige week zijn er nog 49 van de 55 vips in het spel. In de tweede aflevering moeten ze onder andere een kroon zien te bemachtigen door elastieken aan elkaar te knopen, doen ze een quiz waarin ze de leeftijden van diverse modellen moeten inschatten. Daarnaast moeten de BN'ers in groepen tegen elka...
41:26
De vips moeten vol aan de bak als ze zes eieren moeten zien te bemachtigen, die verstopt zijn op een campingterrein.
Seizoen 1
41:42
Nog zeven van de vijfendertig VIP's zijn over en staan aan de startstreep van deze spannende finale. Wie van deze bekende Nederlanders mag zich vanaf vandaag Dé Alleskunner VIPS 2021 noemen?
Archief