De Augurkenkoning

Laatste aflevering
1:04:00
De Augurkenkoning

Seizoen 2, Aflevering 8 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 6 juni 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.

De Augurkenkoning gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
1:01:00
Seizoen 2, Aflevering 7 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 30 mei 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.
1:02:00
Aflevering 6 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 23 mei 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.
1:01:00
Aflevering 5 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 16 mei 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.
Seizoen 2
1:03:00
Seizoen 2, Aflevering 4 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 9 mei 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.
1:04:00
Seizoen 2, Aflevering 3 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 2 mei 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.
1:01:00
Seizoen 2, Aflevering 2 van De Augurkenkoning is toegevoegd op donderdag 25 april 2024. De Augurkenkoning is een reality show bij RTL 5. De familie Kesbeke runt een tafelzuurbedrijf in Amsterdam.
1:04:00
De nieuwe machine die Oos Kesbeke vorig seizoen heeft gekocht, staat al te roesten in de fabriek. Ondanks deze ellende, schaft hij toch nog een nieuwe machine aan. Maar of dat...
Seizoen 1
43:19
Er heerst een jubelstemming in de Amsterdamse augurkenfabriek: de laatste augurk van dit seizoen rolt namelijk van de band. Dit geeft Oos en zijn kroonprinsen tijd om nieuwe producten te ontwikkelen. Camiel en Silvian hebben zichzelf het afgelopen seizoen van hun beste kant laten zien en de eerste stap naar een volledige o...
43:09
De augurkenoogst is in volle gang en na alle opstartproblemen lijkt de nieuwe machine het te houden. Maar door alle problemen heeft de augurkenfabriek totaal geen voorraad kunnen aanleggen. Terwijl de supermarkten schreeuwen om kimchi en piccalilly, is het magazijn leeg. Dat is in het 75-jarige bestaan van de fabriek nog n...
44:22
De augurken van Oos groeien in Duitsland en door de hoge temperaturen dreigen ze nu veel te snel te groeien. Hij reist met zijn familie af naar Spreewald om de augurken te bekijken en zijn kennis over te dragen aan zijn augurkenprinsen. Eenmaal in Duitsland aangekomen, dompelt het gezin zich onder in de laatste trends op h...
43:36
Vlak voor de nieuwe machine komt, gaat de Augurkenkoning een paar dagen op vakantie. Zijn zoons Camiel en Silvian moeten niet alleen voor alle dieren van de Augurkenkoning zorgen, maar ook de fabriek draaiende houden. Dat loopt niet helemaal zoals gepland. Kroonprins Camiel verpest een hele partij babyvoeding die zo de kie...
44:48
De Augurkenkoning maakt zich druk als hij ontdekt dat productiechef Daan een partij komkommerblokjes over het hoofd heeft gezien. En als de oude machine ook nog eens de uienketchup niet goed vult, is hij helemaal niet te genieten. Maar eigenlijk is Oos gewoon op van de zenuwen vanwege de komst van de nieuwe machine die een...
45:35
Oos wil de fabriek moderniseren om te zorgen dat alles klaar is voor de volgende generatie Augurkenkoningen. Hij heeft voor een godsvermogen aan nieuwe machines besteld en dat levert direct al de nodige problemen op. De Augurkenkoning is niet te genieten, maar dat heeft ook nog een andere reden: hij wordt 65 jaar.
Archief