De Bevers

Seizoen 1
42:23

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 15 x
De Bevers gaan naar hun vakantiehuis in het Spaanse Alicante, want er moeten voorbereidingen getroffen worden voor de aanstaande John de Bever-fanreis. Terwijl John gaat biljarten met zijn Rotterdamse vrienden, overweegt Kees om een ander vakantiehuis te kopen.
42:45

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 27 x
John moet zijn oren laten uitspuiten en ondertussen gaat Kees op visite bij zijn oma. Er wordt groots uitgepakt voor de nieuwe videoclip van John en Corry Konings en er wordt óók groots uitgepakt bij de surpriseparty die Kees organiseert voor Johns verjaardag.
42:05

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 11 x
De Bevers gaan naar het tuincentrum om hun kale balkonnetje van wat kleur te voorzien. Er wordt een nieuw lied opgenomen in de muziekstudio. John moet komen opdraven om Peter Gillis een voetbalclinic te geven. En Kees viert zijn verjaardag met vriendinnen.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 61 x
De Bevers gaan op een welverdiende vakantie naar het zonnige Curaçao. Kees heeft meerdere excursies gepland, terwijl John eigenlijk liever bij het zwembad wil zitten. Er wordt lekker gegeten, veel gedanst en uiteraard gaat John ook nog even zingen.
45:01

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 22 x
John heeft een zaalvoetbalwedstrijd met zijn team de Beverboys en Kees gaat naar de sportschool in de hoop ooit nog een keer een sixpack te krijgen. Daarnaast moet John optreden tijdens carnaval en probeert Kees een zakendeal te sluiten met niemand minder dan Corry Konings.
Archief