De Bevers

De Bevers gemist?

Seizoen 3
42:08

Seizoen 3, Aflevering 6

4,8 100 x
In het druilerige Den Bosch waant Kees zich salsa-swingend in broeierig Havana. John brengt een hoognodig bezoekje aan een gehoorspecialist. En hij blijkt niet alleen last te hebben van zijn gehoor, ook zijn geheugen lijkt hem in de steek te laten.
41:40

Seizoen 3, Aflevering 5

4,8 244 x
Ons favoriete entertainmentechtpaar bevindt zich nog altijd in het schilderachtige Westendorf voor een paar wintersportschnabbels. Verder krijgt het eigen Bever-muziekfestijn steeds meer vorm en maakt John zijn debuut bij Holland Zingt Hazes.
40:03

Seizoen 3, Aflevering 4

4,0 70 x
Kees gaat langs bij oma Worsie en heeft een ontroerende primeur voor haar in petto. John brengt een bezoek aan de trots van Brabant. En samen pakken John en Kees weer hun koffers voor een paar snabbels in de sneeuw.
40:13

Seizoen 3, Aflevering 3

4,7 49 x
De werkvakantie in Spanje lijkt letterlijk en figuurlijk in het water te vallen. Gelegenheidsregisseur Kees moet alle zeilen bijzetten om alles in goede banen te leiden.
40:51

Seizoen 3, Aflevering 2

3,3 78 x
Het veelbesproken stel maakt zich, op geheel eigenwijze, klaar voor een werkvakantie naar de Spaanse Costa. Verder krijgen onze Brabantse sterren professionele hulp bij de opvoeding van hun trouwe viervoeters en komt John voor een onaangename verrassing te staan.
40:27

Seizoen 3, Aflevering 1

4,0 121 x
Kees vecht zich een weg door de sportschool, op zoek naar het perfecte lijf. John brengt een routinebezoek aan de dokter en Kees heeft een grote verrassing voor zijn geliefde wederhelft.
Seizoen 2
41:17

Seizoen 2, Aflevering 9

4,3 99 x
Kerstmis staat bijna voor de deur. De Bevers gaan met ruim 300 fans alvast de feestdagen vieren tijdens een fanreis naar een gigantisch all-inclusivehotel. Het belooft een bijzonder weekend te worden vol feestjes, activiteiten en muzikale hoogtepunten. Tot slot organiseren de mannen een kerstdiner voor hun dierbaren.
42:39

Seizoen 2, Aflevering 8

4,3 82 x
Het heugelijke moment is daar: Kees krijgt zijn haartransplantatie. Maar durft hij het nog wel? John speelt ondertussen een voetbalwedstrijd met zijn team De Beverboys en wil, hoe kan het ook anders, koste wat kost winnen. Daarnaast organiseert Kees ter ere van hun trouwdag een romantisch diner en heeft John een nogal 'opw...
42:11

Seizoen 2, Aflevering 7

4,5 51 x
John en Kees reizen af naar Spanje, want ze gaan verhuizen! Kees heeft een nieuw vakantieoptrekje gekocht, zonder dat John deze ooit gezien heeft. Kees hoopt maar dat deze grote aankoop in de smaak valt. Alle vrienden van de mannen zijn ook overgevlogen om te helpen sjouwen en om samen met hen deze mijlpaal te vieren.
42:14

Seizoen 2, Aflevering 6

4,7 50 x
Kees heeft een intake voor zijn haartransplantatie, waar hij bijna flauwvalt. Verder gaan de mannen gaan naar de verjaardag van oma, maar hebben eerst nog een hysterische fotoshoot in kerstthema. Daarnaast gaan de Bevers voor de aankomende fanreis op locatiebezoek en volgen we de ze tijdens een avond vol optredens.
Archief