De Bevers

Laatste aflevering
43:57
De Bevers

Realityprogramma waarin we volkszanger John de Bever en zijn grote liefde Kees Stevens volgen op weg naar hun grote droom: samen optreden in Ahoy.

De Bevers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
42:26
Met Ahoy in het vooruitzicht begint de spanning langzamerhand tot onmenselijke hoogte op te lopen. In aanloop naar het concert verblijven John en Kees in Volendam voor een generale repetitie, waarbij alle kopstukken van de show aanwezig zullen zijn.
41:48
De Bevers brengen hun laatste dagen door op de Spaanse eilanden, waar ze genieten van een welverdiende minivakantie. En verder grijpt het geliefde koppel elke gelegenheid aan om het aanstaande Ahoy-concert onder de aandacht te brengen.
42:30
Voordat het Ahoy-spektakel begint, gaan de mannen een weekje naar de Spaanse zon. En zoals we inmiddels van Kees gewend zijn op vakantie, heeft hij weer een overvol programma op de planning.
42:07
De voorbereidingen op het megaspektakel in Ahoy zijn in volle gang. En dat betekent weer een bomvolle Bever-agenda. Ook Kees moet aan de bak, want hij moet klaargestoomd worden voor zijn act. En last but not least: John ondergaat, op geheel eigenwijze, een Thaise massage.
42:09
De kaartverkoop van het grote Bever-muziekfestijn start en Kees schakelt professionele hulp in om op het moment suprême zijn angsten de baas te blijven.
Archief