De Bevers

De Bevers gemist?

Seizoen 2
42:12

NieuwSeizoen 2, Aflevering 5

3,0 14 x
De Bevers zijn bloednerveus, want: het Gouden Televizier-Ring gala staat voor de deur! De trotse genomineerden bereiden zich voor op een avond vol glitter en glamour, terwijl de oma van Kees vol spanning kijkt naar 'haar jongens' via de beeldbuis. Daarnaast volgt Kees al kermend een pulse-les met zangeres Marlane en is het...
41:48

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 28 x
Terwijl Kees zich in het zweet werkt voor die sixpack, gaat John samen met zijn vader op zoek naar een mooi pak. De mannen verrassen de ouders van goede vriendin Erika op hun diamanten bruiloft. En wanneer Kees ouderwets zuurkool eet bij oma, is John zijn fanatieke zelf tijdens een voetbaltoernooi, met hevige last van zijn...
41:47

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 28 x
De Bevers gaan samen met geluidsman en frikandellenkoning Roy op verkenningsreis naar Kroatië. Op deze vakantiebestemming onderzoeken de mannen hoe ze de gefrituurde snacks het beste aan de man kunnen brengen. Maar is er in Kroatië wel behoefte aan een frikandellenkraam?
43:13

Seizoen 2, Aflevering 2

4,5 43 x
De Bevers gaan opnieuw naar het tuincentrum om nu toch écht die nepplanten te scoren voor op het balkon. Kees mag trainen met zijn ultieme droomhunk Sam Hoogland en John geeft een optreden op de Volendamse dijk. De mannen zoeken samen met Roy een geschikte frietkar uit en oefenen alvast met hun frituurskills.
42:21

Seizoen 2, Aflevering 1

4,7 69 x
John treedt op in het voetbalstadion van Volendam en gaat daarna op bezoek zijn oude vriendin Anny Schilder. Kees krijgt zijn zoveelste onlinebestelling binnen en daar heeft John een duidelijke mening over. Daarnaast gaan de mannen een proeflesje yoga doen en komt geluidsman Roy aan met een bijzonder businessvoorstel.
Seizoen 1
45:01

Seizoen 1, Aflevering 1

3,5 46 x
John heeft een zaalvoetbalwedstrijd met zijn team de Beverboys en Kees gaat naar de sportschool in de hoop ooit nog een keer een sixpack te krijgen. Daarnaast moet John optreden tijdens carnaval en probeert Kees een zakendeal te sluiten met niemand minder dan Corry Konings.
45:59

Seizoen 1, Aflevering 7

3,7 37 x
John en Kees nemen tachtig fans mee naar een all-inclusivehotel in Benidorm. Kees heeft een week vol feestjes, excursies en activiteiten georganiseerd en John verzorgt al de sportieve activiteiten. Er wordt een nieuwe videoclip opgenomen en uiteraard wordt er ook elke avond even gezongen.
40:52

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 16 x
De mannen gaan feestartikelen en versieringen kopen voor de John de Bever-fanreis. Er moet gezongen worden bij de feestelijke opening van de sportschool van Kees. En terwijl John te gast is bij een 'speciale' talkshow, gaat Kees op pad met zijn nieuwe talent: Marlane.
42:23

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 34 x
De Bevers gaan naar hun vakantiehuis in het Spaanse Alicante, want er moeten voorbereidingen getroffen worden voor de aanstaande John de Bever-fanreis. Terwijl John gaat biljarten met zijn Rotterdamse vrienden, overweegt Kees om een ander vakantiehuis te kopen.
Binnenkort terug te kijken
59:00

Seizoen 2, Aflevering 6

Verwacht op
Kees heeft een intake voor zijn haartransplantatie, waar hij bijna flauwvalt. Verder gaan de mannen gaan naar de verjaardag van oma, maar hebben eerst nog een hysterische...
Archief