De Club Van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep

Seizoen 1
1:35:49

Seizoen 1, Aflevering 0

3,0 3 x
Als Paul op schoolreisje gaat, ontdekt hij dat het helemaal geen schoolreisje is: hij zal samen met honderden andere kinderen worden opgesloten, omdat ze allemaal lelijk zijn. President Isimo wil namelijk geen lelijke mensen meer in zijn land zien. Paul ontsnapt en richt 'De Club van Lelijke Kinderen' op, samen met het moo...
1:36:19

Seizoen 1, Aflevering 0

4,0 3 x
Als Paul op schoolreisje gaat, ontdekt hij dat het helemaal geen schoolreisje is: hij zal samen met honderden andere kinderen worden opgesloten, omdat ze allemaal lelijk zijn. President Isimo wil namelijk geen lelijke mensen meer in zijn land zien. Paul ontsnapt en richt De Club van Lelijke Kinderen op, samen met het moois...
26:00

#08 Storm

4,0 6 x
Lenny en Edsilia zaaien paniek in de studio door te doen alsof er brand is uitgebroken. Edsilia slaagt er als enige in aan Condors mensen te ontkomen. Kan zij nog voorkomen dat de bom ontploft?
26:00

#07 Stilte

4,0 6 x
Kai wil iedereen redden door de bom onschadelijk te maken. Edsilia en Lenny vrezen dat dit mis zal gaan. Casper heeft nog hoop dat hij de Uberkliener tot actie kan bewegen.
24:00

#06 Ruilen

4,0 6 x
Buiten vinden Nima en Casper een weg naar binnen, maar stuiten vlak voor ze de studio in kunnen op een hek vol explosieven. Ondertussen dreigt de groep al ruziënd uit elkaar te vallen.
26:00

#05 Stemmen

3,0 5 x
In een live televisie-uitzending spoort Condor Isimo aan tot aftreden. De kids volgen de uitzending vanuit hun schuilplaats: het productiekantoor van The Face.
26:00

#04 Adrenaline

3,0 20 x
Iedereen is woedend op Kai die zichzelf en Rox heeft verraden met zijn vlog. Buiten de studio gebruikt Isimo een tv-interview om zichzelf en zijn partij te promoten.
25:00

Contact

4,0 10 x
Condor dreigt een bom te laten ontploffen als Isimo zich niet terugtrekt uit de verkiezingen. De kids kunnen geen kant op, het gebouw is hermetisch afgesloten.
25:00

Ontsnappen

4,0 26 x
In de studio van talentenjacht The Face is de paniek groot: een gijzeling! In alle tumult lukt het Kai, Rox, Lenny en Edsilia uit de zaal te ontsnappen.
25:00

The Face

4,0 11 x
Vier kinderen zijn in de opnamestudio van The Face, een populaire tv-show waar alles draait om het uiterlijk. Vlogger Kai wil nog beroemder worden dan hij al is, maar draagt een geheim met zich mee.
Archief