De Geknipte Gast

Seizoen 3
12:58

Seizoen 3, Aflevering 11 - John van den Heuvel

4,0 0 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met John van den Heuvel terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van John.
12:57

Seizoen 3, Aflevering 4 - Frénk van der Linden

3,0 1 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Frénk van der Linden die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Frénk.
13:12

Seizoen 3, Aflevering 15 - Adelheid Roosen

4,0 0 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Adelheid Roosen terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Adelheid.
13:13

Seizoen 3, Aflevering 14 - Jerry Afriyie

4,0 1 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Jerry Afriyie terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Jerry.
13:02

Seizoen 3, Aflevering 13 - Typhoon

4,0 2 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Typhoon terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Typhoon.
12:46

Seizoen 3, Aflevering 12 - Lale Gül

3,0 4 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Lale Gül terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Lale.
12:55

Seizoen 3, Aflevering 10 - Melissa Drost

4,0 3 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Melissa Drost die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Melissa.
12:59

Seizoen 3, Aflevering 9 - Jett Rebel

4,0 4 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Jett Rebel die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Jett Rebel.
13:03

Seizoen 3, Aflevering 8 - Wim Hof

3,0 14 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Wim Hof die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Wim.
12:59

Seizoen 3, Aflevering 7 - Sylvana Simons

3,0 3 x
Interviewprogramma waarin Özcan Akyol in gesprek gaat met Sylvana Simons die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Sylvana.
Archief