De Geknipte Gast

Seizoen 3
12:58

Seizoen 3, Aflevering 11 - John van den Heuvel

4,0 2 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met John van den Heuvel terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van John.
12:55

Seizoen 3, Aflevering 10 - Melissa Drost

4,0 2 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Melissa Drost die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Melissa.
12:59

Seizoen 3, Aflevering 9 - Jett Rebel

4,0 1 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Jett Rebel die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Jett Rebel.
13:03

Seizoen 3, Aflevering 8 - Wim Hof

3,0 3 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Wim Hof die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Wim.
12:59

Seizoen 3, Aflevering 7 - Sylvana Simons

3,0 1 x
Interviewprogramma waarin Özcan Akyol in gesprek gaat met Sylvana Simons die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Sylvana.
12:56

Seizoen 3, Aflevering 6 - Dick Swaab

3,0 3 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Dick Swaab die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Dick.
13:05

Seizoen 3, Aflevering 5 - Esther Gerritsen

3,0 6 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Esther Gerritsen die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Esther.
12:57

Seizoen 3, Aflevering 4 - Frénk van der Linden

3,0 4 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Frénk van der Linden die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Frénk.
12:57

Seizoen 3, Aflevering 3 - Antoinette Hertsenberg

3,0 12 x
Interviewprogramma waarin Özcan Akyol in gesprek gaat met Antoinette Hertsenberg die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Antoinette.
12:46

Seizoen 3, Aflevering 2 - Martine Sandifort

4,0 3 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Martine Sandifort die bij hem in de barbershop langskomt. Er ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Martine.
Archief