De Geknipte Gast

Seizoen 4
13:21

Seizoen 4, Aflevering 6 - Edwin Evers

3,0 0 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Edwin Evers terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Edwin.
13:02

Seizoen 4, Aflevering 5 - Joyce Sylvester

4,0 2 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Joyce Sylvester terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Joyce.
12:52

Seizoen 4, Aflevering 4 - Herman Brusselmans

4,0 1 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Herman Brusselmans terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Herman.
12:55

Seizoen 4, Aflevering 3 - Walid Benmbarek

3,0 3 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Walid Benmbarek terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Walid.
12:53

Seizoen 4, Aflevering 2 - Griet Op de Beeck

4,0 2 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Griet Op de Beeck terwijl ze bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Griet.
13:10

Seizoen 4, Aflevering 1 - Danny Vera

3,0 8 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Danny Vera terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Danny.
Seizoen 3
13:12

Seizoen 3, Aflevering 15 - Adelheid Roosen

4,0 0 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Adelheid Roosen terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Adelheid.
12:55

Seizoen 3, Aflevering 10 - Melissa Drost

4,0 2 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Melissa Drost die bij hem langskomt in de barbershop. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Melissa.
13:02

Seizoen 3, Aflevering 13 - Typhoon

4,0 2 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Typhoon terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Typhoon.
12:58

Seizoen 3, Aflevering 11 - John van den Heuvel

4,0 0 x
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met John van den Heuvel terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van John.
Archief