De Geknipte Gast

Oktober 2020
17:04

Seizoen 2, Aflevering 8 - Tineke Schouten

4,0 5 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Tineke Schouten terwijl ze bij hem in de kappersstoel zit. Tijdens de knipbeurt ontvouwt zich via de spiegel een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Tineke.
16:55

Seizoen 2, Aflevering 7 - Martine van Os

4,0 6 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Martine van Os terwijl ze bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Martine.
16:22

Seizoen 2, Aflevering 6 - Willeke Alberti

4,0 11 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Willeke Alberti, terwijl ze bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Willeke.
15:39

Seizoen 2, Aflevering 1 - Catherine Keyl

4,0 5 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Catherine Keyl terwijl ze bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Catherine.
September 2020
16:13

Seizoen 2, Aflevering 5 - Midas Dekkers

4,0 8 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Midas Dekkers, terwijl hij bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Midas.
16:03

Seizoen 2, Aflevering 4 - Gerard Spong

4,0 8 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Gerard Spong, terwijl hij bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Gerard.
16:50

Seizoen 2, Aflevering 3 - Barrie Stevens

3,0 12 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Barrie Stevens, terwijl hij bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Barrie.
16:03

Seizoen 2, Aflevering 2 - Sinan Can

4,0 49 x
Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Sinan Can, terwijl hij bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Sinan.
15:39

Seizoen 2, Aflevering 1 - Catherine Keyl

3,0 7 x
Özcan Akyol gaat in gesprek met Catherine Keyl, terwijl ze bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Catherine.
Juli 2020
15:55

Vandaag 17:10 - Seizoen 1, Aflevering 5 - Merel Westrik

3,0 9 x
Elke week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis. Een première, de opening van een expositie, een enerverend festival, een toonaangevend evenement, een prijsuitreiking, een politiek debat, een boekpresentatie. Merel Westrik start begin maart weer met haar talkshow Ladie...
Archief