De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:05:08
De Grote Tuinverbouwing

Het team van De Grote Tuinverbouwing heeft een uitdaging in Zwolle. Hans-Peter en Ingrid hebben een enorme tuin, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Aan Ivo de schone taak om een landelijke tuin te ontwerpen. Djamilla brengt kleur en warmte in de woonkamer.

Seizoen 6
1:04:48
Een nieuw huis betekent een nieuwe start voor Peter en Elly. Het team gaat aan de slag in Zwanenburg. Ivo maakt een gezellige en groene tuin en Djamilla gaat voor een chique stijl in de woonkamer.
1:05:22
Het team gaat aan de slag in Maarssen. Brigit heeft haar droomhuis gevonden en kan niet wachten tot ze heerlijk in haar tuin kan vertoeven. Ivo en Djamilla krijgen een leuke uitdaging mee, want Brigit houdt van een brocante en landelijke stijl voor zowel de tuin als het interieur.
1:05:38
Alles staat in het teken van water. Op 22 maart is het Wereld Waterdag, bedoeld om mensen over de hele wereld meer bewust te maken van water. Door het teveel aan steen hebben wij steeds meer wateroverlast. Daarom gaat Ivo met zijn team groen brengen in een gezellige Rotterdamse straat waar 'Oma Lieze' een belangrijke rol s...
1:04:42
Het team is in Vlaardingen. Gertjan en Kirsten hebben de knoop doorgehakt en besloten om niet te verhuizen. Het is hoog tijd dat de tuin en woonkamer aangepakt worden door het team. Ivo creëert een groene tuin voor het stel en Djamilla brengt meer kleur en warmte in het interieur.
1:05:12
Het team gaat aan de slag bij Miriam en Peter in Elspeet. Ivo creëert een tuin die opgaat in de omgeving van de Veluwe. Djamilla brengt warmte en gezelligheid in de woonkamer.
1:05:35
Het team van De Grote Tuinverbouwing gaat deze week aan de slag in Rijswijk. Een moeilijke uitdaging voor Ivo en Djamilla, want Ellen en Ilona vinden het moeilijk om de touwtjes uit handen te geven. Na 30 jaar is de tuin toe aan vervaging en ook de woonkamer verdient een make-over!
1:05:34
Een mooie uitdaging deze week voor het team in Elst. Elise en Bauke hebben hun intrek genomen in het ouderlijk huis van Elise met veel herinneringen aan haar ouders. Aan Ivo en Djamilla de belangrijke taak om de tuin en woonkamer aan te pakken in de stijl van het stel. Mediterrane sferen voor de tuin en een warme touch voo...
1:05:06
In een hartverwarmende samenwerking reizen Ivo Putman en Robèrt van Beckhoven af naar de sloppenwijk van Duncan Village, Zuid-Afrika. De mannen staan zij aan zij om een moestuin te verwezenlijken voor twee jonge broers die in de meest erbarmelijke omstandigheden leven en regelmatig zonder eten naar bed gaan.
1:04:58
Het team verzorgt een complete make-over in de tuin van Rijna en Willem uit IJsselstein. Samen willen ze heel graag in de tuin kunnen genieten en daar gaat Ivo voor zorgen. Djamilla brengt rust en eenheid in de woonkamer.
1:04:53
Henny en Louis uit Heemskerk geven de touwtjes uit handen. Ivo maakt een groen paradijs voor tuinliefhebster Henny en een heerlijke plek voor Louis om te relaxen. Djamilla heeft een grote uitdaging. Ze gaat de woonkamer, waar heel veel spullen zijn verzameld door de jaren heen, omtoveren tot een overzichtelijke en warme pl...
1:03:12
Het team bezoekt Iris en Robin. De afgelopen vijf jaar hebben ze nog niets aan hun tuin gedaan en dat is ook wel te zien. Wat er staat, is uit de kluiten gewassen, tijd voor verandering dus. Daar gaat het team voor zorgen, Ivo en zijn team maken een speelse tuin met groen en een speelplek voor het dochtertje van 1 jaar. Dj...
1:04:52
Dennis van Aarssen (winnaar The Voice) heeft een verzoek aan Ivo. Hij vraagt hem om de tuin aan te pakken van Marieke en haar drie zoons. Tobias, haar zoon van 11, heeft een spierziekte waardoor hij steeds verder achteruitgaat. Het gezin woont sinds 1,5 jaar in een aangepaste woning, maar de tuin is nog niet rolstoelvriend...
1:06:50
Het is bijna Kerst en dat viert het team elk jaar op een bijzondere manier, dat geldt zeker ook voor dit jaar. De uitzending staat niet in het teken van mensen, maar van dieren.
1:05:46
Ivo en Djamilla nemen de tuin en woonkamer van Cindy en Roel uit Culemborg onder handen. Ivo zorgt voor privacy met veel groen in de tuin en Djamilla brengt kleur en gezelligheid in de woonkamer.
1:05:01
Het team helpt Kelly en Danny uit Den Hoorn aan een gloednieuwe tuin en woonkamer. Ivo gaat buiten aan de slag met de Ibiza-stijl en Djamilla brengt warme kleuren naar binnen.
1:05:00
Het team staat voor een grote uitdaging. Ivo gaat een uniek project in Almere groots aanpakken en Djamilla gaat het interieur van een heuse mancave aankleden.
1:04:57
Het team is in Apeldoorn bij Bart, Daphne en hun twee zoons. Ivo gaat de betegelde tuin omtoveren in een groen paradijs en Djamilla gaat voor een landelijke stijl in de woonkamer.
1:04:44
Het team gaat aan de slag bij Iris in Zwolle. Ivo gaat een strakke, maar speelse en groene tuin maken. In de woonkamer zorgt Djamilla voor een grote metamorfose die een oase van rust uitstraalt.
Binnenkort terug te kijken
1:06:29

Seizoen 6, Aflevering 32

Verwacht op
Het team is bij Tamar in Zuid-Beijerland. Op 33-jarige leeftijd werd bij haar MS ontdekt, sindsdien is ze noodgedwongen gestopt met werken. Twee jaar geleden is ze verhuisd en staat ze er, samen met haar twee kinderen, alleen voor. Door de MS is Tamar continu moe en lukt het haar niet om de voortuin aan te pakken. Ivo en zijn team gaan een Marokkaanse sfeer in de tuin brengen, want daar is Tamar gek op. En dat is voor Djamilla ook een dankbaar thema om binnen mee aan de slag te gaan, maar het t...
Archief