De Grote Tuinverbouwing

Laatste aflevering
1:06:33
De Grote Tuinverbouwing

Het team is te gast in De Beeldentuin in Garderen. Ivo gaat een prachtige tuin maken tussen alle zandsculpturen en Djamilla maakt een heerlijke leeshoek in het restaurant.

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
1:05:38
Alles staat in het teken van water. Op 22 maart is het Wereld Waterdag, bedoeld om mensen over de hele wereld meer bewust te maken van water. Door het teveel aan steen hebben wij steeds meer wateroverlast. Daarom gaat Ivo met zijn team groen brengen in een gezellige Rotterdamse straat waar 'Oma Lieze' een belangrijke rol s...
1:06:19
Het team staat op de stoep bij Joelle en René in Naarden. Ivo tovert een verwilderde tuin om naar een groen paradijs. Djamilla gooit er flink wat kleur tegenaan in de woonkamer.
1:04:18
Het team staat voor een nieuwe uitdaging in Heemskerk, waar Nienke en Thomas hun tuin willen transformeren. Italië is de favoriete vakantiebestemming van Nienke en Thomas en ze willen die mediterrane sfeer in hun tuin voelen. Djamilla staat voor een grote uitdaging. Nienke geeft namelijk de voorkeur aan een strak en basic ...
1:06:17
Het team van De Grote Tuinverbouwing heeft een heel bijzondere uitdaging in Gouda. Ivo gaat een schoolplein vergroenen en Djamilla gaat de leraren in het zonnetje zetten.
1:05:52
De laatste twee tuinen van het grote project Sixth Avenue in Almere zijn een feit. Ivo creëert het parkgevoel rondom het complex en Djamilla gaat voor een modern chique woonkamer.
1:05:17
Het team gaat aan de slag in de binnentuin van KNGF-geleidehonden in Amstelveen. Hier verblijven mensen die een geleidehond krijgen en die voor het eerst met de hond de tuin in mogen. Terwijl Ivo met de tuin aan de slag gaat, krijgt hij ook een kijkje achter de schermen. Hij ziet en ervaart wat er allemaal bij komt kijken ...
1:04:49
Het team van De Grote Tuinverbouwing heeft een hele grote uitdaging in Rijnsaterwoude. Ivo gaat een ontzettende grote tuin aanpakken en Djamilla een kleine woonkamer... en dat alles per boot.
1:04:39
Het team van De Grote Tuinverbouwing is te gast in Heerhugowaard. Ivo gaat een 'mini' tuin aanpakken en moet daarbij in de sferen van de gezamenlijke binnentuin blijven. Djamilla gaat voor een modern chic interieur.
1:06:00
Het team van De Grote Tuinverbouwing is weer terug in Zwanenburg, dit keer bij Tara en Kevin. Ivo gaat een dicht bestraatte tuin omtoveren in een groene omgeving. Djamilla brengt rust en warme sferen in de woonkamer.
1:06:04
Het team staat voor een nieuwe uitdaging. Ivo gaat het tweede gedeelte van een uniek project in Almere groots aanpakken. Djamilla krijgt alle vrijheid in de woonkamer en dat betekent uitpakken!
1:06:29
Het team is bij Tamar in Zuid-Beijerland. Op 33-jarige leeftijd werd bij haar MS ontdekt, sindsdien is ze noodgedwongen gestopt met werken. Twee jaar geleden is ze verhuisd en staat ze er, samen met haar twee kinderen, alleen voor. Door de MS is Tamar continu moe en lukt het haar niet om de voortuin aan te pakken. Ivo en z...
1:05:08
Het team van De Grote Tuinverbouwing heeft een uitdaging in Zwolle. Hans-Peter en Ingrid hebben een enorme tuin, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Aan Ivo de schone taak om een landelijke tuin te ontwerpen. Djamilla brengt kleur en warmte in de woonkamer.
1:04:48
Een nieuw huis betekent een nieuwe start voor Peter en Elly. Het team gaat aan de slag in Zwanenburg. Ivo maakt een gezellige en groene tuin en Djamilla gaat voor een chique stijl in de woonkamer.
1:05:22
Het team gaat aan de slag in Maarssen. Brigit heeft haar droomhuis gevonden en kan niet wachten tot ze heerlijk in haar tuin kan vertoeven. Ivo en Djamilla krijgen een leuke uitdaging mee, want Brigit houdt van een brocante en landelijke stijl voor zowel de tuin als het interieur.
1:04:42
Het team is in Vlaardingen. Gertjan en Kirsten hebben de knoop doorgehakt en besloten om niet te verhuizen. Het is hoog tijd dat de tuin en woonkamer aangepakt worden door het team. Ivo creëert een groene tuin voor het stel en Djamilla brengt meer kleur en warmte in het interieur.
1:05:12
Het team gaat aan de slag bij Miriam en Peter in Elspeet. Ivo creëert een tuin die opgaat in de omgeving van de Veluwe. Djamilla brengt warmte en gezelligheid in de woonkamer.
1:05:35
Het team van De Grote Tuinverbouwing gaat deze week aan de slag in Rijswijk. Een moeilijke uitdaging voor Ivo en Djamilla, want Ellen en Ilona vinden het moeilijk om de touwtjes uit handen te geven. Na 30 jaar is de tuin toe aan vervaging en ook de woonkamer verdient een make-over!
1:05:34
Een mooie uitdaging deze week voor het team in Elst. Elise en Bauke hebben hun intrek genomen in het ouderlijk huis van Elise met veel herinneringen aan haar ouders. Aan Ivo en Djamilla de belangrijke taak om de tuin en woonkamer aan te pakken in de stijl van het stel. Mediterrane sferen voor de tuin en een warme touch voo...
1:05:06
In een hartverwarmende samenwerking reizen Ivo Putman en Robèrt van Beckhoven af naar de sloppenwijk van Duncan Village, Zuid-Afrika. De mannen staan zij aan zij om een moestuin te verwezenlijken voor twee jonge broers die in de meest erbarmelijke omstandigheden leven en regelmatig zonder eten naar bed gaan.
Archief