De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
43:42
De Grote Verbouwing

In 2019 startten Olaf en Fritha met het bouwen op een lastig stuk land in West Sussex. Het land was omgeven door een snelweg en een spoorlijn. Kevin McCloud keert terug om te zien hoe hun triangel-vormige woning verloopt.

Seizoen 21
43:07
In 2017 kochten Leigh en Richard een verlaten korenmolen in Cornwall. Ze wilden het restaureren en er hun woonhuis van maken. In 2021 waren de kamers en het landschap nog steeds niet af. Heeft het harde werk eindelijk zijn vruchten afgeworpen?
42:47
In 2013 begonnen Jon en Noreen met het bouwen van een gigantische boomhut in Gloucestershire. In 2016 was het geld op. Leven ze nu toch eindelijk in de bomen?
43:19
Duncan en Liz bouwen een revolutionair energie-efficiënt huis. Het is de bedoeling een zogeheten 'passiefhuis' te worden. Kevin McCloud gaat kijken hoe het ervoor staat.
42:33
Verlopen
Leigh en Richard zijn van plan een vervallen 17e-eeuwse korenmolen - vol verrot hout en structurele scheuren - om te bouwen tot een warm, eigentijds huis met vier verdiepingen en drie slaapkamers.
42:31
Verlopen
In Hackney hebben Graeme en Melanie ambitieuze plannen om een huis met twee garages te bouwen. Er zit geen extra land bij en de kosten bedragen £ 275.000. Kunnen ze dit budget behouden? Het wordt praktisch ingedeeld om de ruimte over drie verdiepingen te maximaliseren, inclusief kelderslaapkamers voor hun dochters.
42:32
Verlopen
Toegewijde vader Danny bouwt een duurzaam, maar betaalbaar huis met slaapcabines op palen tussen de bomen. Maar kan hij het, zonder bouwervaring en stijgende kosten, alleen op basis van ambitie doen?
43:03
Verlopen
In de Wye Valley strijden Rosa en Craig tegen de eindeloze elementen om een oude spoorwegwatertoren om te bouwen tot een unieke woonruimte.
Seizoen 13
45:05
Verlopen
Kevin ontmoet vlieginstructeur Colin Mackinnon en trapezeartiest Marta Briongos in Strathaven, Schotland. Er zijn niet veel mensen die kunnen zeggen dat ze een eigen vliegveld hebben, maar Colin en Marta Briongos behoren tot de zeer selecte groep. Het vliegveld is zo belangrijk voor hen, dat ze hebben besloten daar ook te ...
45:01
Verlopen
Het leven van marinekapitein Jon veranderde voor altijd toen hij op een landmijn stapte en drie ledematen verloor. Voor zijn verwondingen had Jon een oude cottage in Devon als thuis voor ogen. Na talloze bezichtigingen van weinig inspirerende gespecialiseerde woningen en onhandige verbouwingen, realiseerden ze zich dat de ...
43:43
Verlopen
Martin en Kae Walker werken al samen sinds ze getrouwd zijn, maar nu beginnen ze aan hun zwaarste project tot nu toe: het bouwen van het ultieme familiehuis in de buurt van York, geïnspireerd door een gigantische boerenschuur. Kae's visie is een 'moederschip', een huis dat het moeder-zijn gemakkelijker maakt, met een centr...
45:35
Verlopen
Jonathan Broom en zijn vrouw Deborah hebben alles in de wacht gezet nu hij zijn droom waarmaakt: het bouwen van een Hollywood-achtige villa in het ruige hart van Noord-Londen. Jonathan is al tien jaar geobsedeerd met het bouwen van zijn eigen huis. Eindelijk stuiten ze op een stukje land in het ruige hart van Noord-Londen,...
45:54
Verlopen
Gwyn en Kate waren wanhopig op zoek naar meer ruimte voor hun groeiende gezin. Wat volgde was een project om een klassieke bioscoop uit de jaren twintig in Thorne, South Yorkshire, te renoveren en uit te bouwen. Met weinig kennis van restauratie, gingen Gwyn en Kate moedig op weg om het vervallen gebouw om te toveren tot e...
Seizoen 12
45:05
Verlopen
Kevin praat met Claire Farrow en Ian Hogarth die in 2010 een wilde reis begonnen om het ultieme familiehuis te creëren in het hart van Londen, inclusief een dansvloer, dj-booth en sauna.
45:10
Verlopen
Kevin praat bij met Lincoln Miles en zijn vrouw, kunstenaar Lisa Traxler. Ze hadden een ongeïnspireerde bungalow uit de jaren zeventig op het Isle of Wight ontdekt op een prachtig stuk land, omringd door ongerepte oude bossen. Ze bouwden het om tot hun droomhuis.
45:05
Verlopen
Henning Stummel en zijn partner Alice Dawson proberen een ongemakkelijke, overdekte ruimte, gevangen tussen gebouwen in het drukke hart van Noord-Londen, om te bouwen tot een eigentijdse gezinswoning en kantoor voor Hennings praktijk.
45:23
Verlopen
Kunstenaars Indi en Rebecca zijn van plan om een modern, met hout bekleed huis op Isle of Skye te bouwen, met daarnaast een tweede, handgemaakt gebouw dat als hun studio kan worden gebruikt en dat allemaal met een beperkt budget van 150.000 pond. Ze sparen al jaren, maar om het voor elkaar te krijgen, moeten ze het tegen h...
45:00
Verlopen
Een echtpaar koopt een studio op de begane grond en een uitgebreide ondergrondse wirwar van kamers om er een weelderig huis van te maken. Terwijl de man werkt om het te financieren, beheert zijn vrouw en tevens binnenhuisarchitect het project om de vervallen squashbanen, ondergrondse zwembaden en bouwvallige gangen te vera...
45:10
Verlopen
Leigh Osborne en Graham Voce willen een monumentale 150 jaar oude watertoren in het centrum van Londen ombouwen tot een luxe woning. Vervallen en met dikke muren van bijna twee meter diep, is het een enorme uitdaging voor het paar, die ook van plan zijn om twee gebouwen aan de basis te bouwen: een liftschacht verbonden doo...
45:08
Verlopen
Een stel koopt een oud boothuis aan de Theems en sloopt het vervolgens, met plannen om een modern huis te bouwen. Dit botst met de traditionele omliggende huizen en hun buren.
Archief