De Grote Verbouwing Nieuw Zeeland

Laatste aflevering
44:49
De Grote Verbouwing Nieuw Zeeland

Ted en Ita Daniels creëren een ultramodern dakappartement bovenop een van de mooiste gerenoveerde gebouwen van de stad.

De Grote Verbouwing Nieuw Zeeland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:34
Oud-politieagenten Sumita en Cameron Dale willen met vrijwel geen geld een vuurtoren bouwen. Zal het hen lukken. En wat zullen de buren zeggen?
44:51
Andy Macbeth en Jo Denton zijn aardbeving-vluchtelingen uit Christchurch, die een nieuw leven starten in Queenstown. Ze bouwen een modern fort dat bestand is tegen de elementen in het bergachtige gebied.
44:27
De buitenwijk Ponsonby staat vol met mooie historische houten villa's en de lokale bevolking is erg beschermend tegen hen. Dus wanneer de francofielen Sarah en Philippe Lods besluiten een modern huis te bouwen, stuiten ze nogal op wat weerstand.
44:29
Ingenieur David Fitzmaurice verhuisde met zijn vrouw Joyce naar Christchurch om te helpen aan de wederopbouw van de stad na de verwoestende aardbevingen. Nu is hij is van plan daar een huis te bouwen van zeecontainers.
44:30
Steve Wilson en Wendy Grell willen de stad uit en een rustiger leven leiden. Dus hebben ze het oude familievakantiehuis gesloopt en bouwen ze een permanent huis dat in een kleine, afgelegen baai in Northland ligt.
Het echtpaar Greg Whitham en Gayle Avery uit New Plymouth wil een rustiek huis in Franse en landelijke stijl bouwen voor hun groter wordende familie. Ze willen gaan bouwen met hennep.
Bouwer en zelfbenoemde betonoloog Ross Bannan is van plan om beton tot nieuwe grenzen te verleggen door een torenhoog architectonisch huis voor zijn gezin te creëren. Hij doet dit op de kliffen in de buitenwijk Pt. Chevalier van Auckland.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 3, Aflevering 4 - Moving Mansion

Verwacht op
Jamie en Melissa wilden eigenlijk alleen een trap kopen van een villa in Christchurch, maar kochten uiteindelijk het hele huis. Nu moeten ze hun enorme landhuis over naar Queenstown vervoeren.

Seizoen 3, Aflevering 3 - Slipper Island: Island Hideaway

Verwacht op
Sky wil een afgelegen eilandreservaat bouwen, waar hij en zijn gezin kunnen ontsnappen aan de verplichtingen van het leven op het vasteland.

Seizoen 3, Aflevering 2 - Mount Ruapehu: Log Home

Verwacht op
Skiliefhebber Ash droomt van een traditionele Europese blokhut aan de voet van Mount Ruapehu. Maar zal de inbreng van zijn dochter zijn droom in gevaar brengen?

Seizoen 3, Aflevering 1 - Helensville: Imitation Villa

Verwacht op
Kelly wil een sierlijke historische woning in Helensville nabouwen - net als een huis waar ze als kind verliefd op werd. En ze laat haar zes kinderen haar niet tegenhouden.
Archief