De Nachtzoen

Laatste aflevering
07:50
De Nachtzoen

Ziekenhuispastor Kelly Keasberry maakte zelf een ingrijpende gebeurtenis in een ziekenhuisbed mee. Nadat de storm was gaan liggen, zou ze achterblijven met een kraakheldere koers die haar leven ook vandaag nog richting geeft.

De Nachtzoen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
05:56
Het liefst zou actrice Nanette Drazic elke nacht de benenwagen nemen, maar de grote stad waarin ze woont acht zij daarvoor niet veilig genoeg. Waar kan zij dan wel naar hartenlust nachtwandelen?
06:05
Hoewel Katie Koss dankbaar is voor haar veilige bed, vormt de nacht voor deze singer-songwriter toch het moment van intense dromen waarin niets van haar normale leven vanzelfsprekend is.
06:25
Van cervixslijm tot menstruatie: aan de eettafel van het gezin waarin boerendochter Marije van den Berg opgroeide, was weinig taboe. Iets om iedereen te gunnen en te geven.
06:32
De geloofstwijfels van radiomaker Ruben van Haften vielen slecht in de kerk van zijn jeugd. Hij zei de kerk vaarwel, maar zijn blijvende nieuwsgierigheid krijgt een plek in een podcast met zijn gelovige vader: Niet te geloven.
07:31
De gebeurtenissen die Diederik de Geus meemaakte als politieagent zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten. Na lang ploeteren kwam op een dag onvermijdelijk het moment van het einde aan de rek.
06:33
De gebeden waarmee zuster Nadia Kroon zich voorbereidt op de nacht helpen haar om de dingen van de dag los te laten. Voor haar een oefening om ooit niet alleen de dag, maar ook het aardse bestaan te laten voor wat het is.
07:09
Het taboe op mentale gezondheid drijft mensen op het platteland soms tot noodlottige beslissingen. Schrijver Anne-Goaitske Breteler blijft geloven dat er hoop en perspectief gloort achter de horizon.
06:47
Gegrepen door de natuur kwam vogelaar Rob Compaijen ineens andere fladderaars op het spoor. Het mysterie van de nacht openbaarde zich in de aanwezigheid van de meest uitzonderlijke gevleugelden.
05:35
Vroeg opstaan is bepaald geen straf voor stiltecoach Rianne van Woerden. Jezelf ontmoeten bij de dageraad is het grootste cadeau dat zij zichzelf kan geven.
05:33
De nacht is niet altijd alleen maar prettig voor bestuurder Bram Rebergen. Een periode van nachten vol onrust en grote vragen ligt nog maar net achter hem. Tijd om in het licht van maan en sterren de balans op te maken.
06:54
Praten over je diepste seksuele verlangens legt geheimen op tafel die mensen soms een leven lang verborgen houden, weet ondernemer Els Gouman. Taboes doorbreken zou haar levensmissie worden.
05:31
Een heftig ongeluk zette het leven van Marije van den Berg op z'n kop. De artsen zorgden voor haar lichaam, maar wie gaf troost en voeding aan haar ziel?
07:21
Dierbare en ingewikkelde jeugdherinneringen aan haar vader gebruikt Juliet als bron voor een nieuw lied. Al schrijvend en spelend kwam ze tot verrassende inzichten over de man die altijd in haar leven is geweest.
06:20
De bevalling van haar jongste werd als donderslag bij heldere hemel een spannende episode in het leven van Corina Nagel, moeder van vier kinderen.
06:39
Paul van der Loo verpakt zijn liefde voor zijn kinderen in woorden, komma's, punten en spaties. Hij ziet het kroost dat door zijn huis dartelt als onuitputtelijke bron van inspiratie.
06:29
De meeste dromen zijn bedrog, zo luidt een oude volkswijsheid. Maar dansende kunstenaar Marianne Barmentloo maakte uit een uitzonderlijk nachtelijk avontuur op dat alles echt goedkomt.
07:52
De hechte band die Anne-Goaitske Breteler met haar vader had, werd door hem vervat in een lied. Hun gedeelde liefde voor het veranderde platteland maakte de genegenheid van ouder en kind alleen maar intenser.
07:21
De ziekte van haar dochter Laura Maaskant bracht zowel verdriet als kracht in het leven van schrijfster Rianne van Woerden. Over leven op het scherp van de snede.
06:59
Als politieagent is het niet gezond om altijd de superheld te willen zijn, meent Diederik de Geus. Achter elk masker en onder elke superheldencape gaat een klein kind schuil dat iets anders nodig heeft dan enkel applaus en succes.
Archief