De Oranjewinter

Laatste aflevering
45:00
De Oranjewinter

Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Valentijn Driessen, Ben van der Burg, Noa Vahle, Sam Hagens, Pieter Cobelens en Yves Berendse zijn te gast in de laatste uitzending van De Oranjewinter!

De Oranjewinter gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:58
Johan, Wilfred, René en Hélène bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk, de rol van Lionel Messi en de misstanden bij NOS Sport.
45:12
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: troostfinale tussen Kroatië en Marokko, slavernij-excuses en een vooruitblik op de WK-finale Argentinië - Frankrijk.
44:56
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Het grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport, het boek van Wierd Duk en de vraag van Noa aan FIFA-baas Infantino.
46:02
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de omstreden cartoon van De Volkskrant, het bezoek van Noa aan een Qatarese zender en het Ajax-vertrek van Blind.
45:09
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de uitschakeling van Marokko, de situatie in Iran en een vooruitblik op de WK-finale Argentinië - Frankrijk.
45:55
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de zege van Argentinië op Kroatië, de excuses voor het slavernijverleden en een vooruitblik op Marokko-Frankrijk.
46:00
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: racisme bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, de verkoop van seksspeeltjes bij HEMA en de oorlog in Oekraïne.
46:04
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het verloop van Vandaag Inside Live, de Marokkaanse rellen en de TV-loopbaan van Henny Huisman.
51:36
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: ze blikken terug op de WK-uitschakeling van Oranje, de prestatie van Marokko in Qatar en de huilende Ronaldo.
47:17
Verlopen
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de mannen reageren op de uitschakeling van Oranje in de kwartfinale tegen Argentinië van het WK in Qatar.
45:02
Johan, Wilfred, René en Britt Dekker bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de persconferentie van Louis van Gaal, de situatie van Ronaldo en een nieuwe column van Marcel van Roosmalen.
44:57
Johan, Wilfred, René en Rob Kemps bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het optreden van Gordon bij Op1, de docu van Harry en Meghan en Rob over zijn ervaringen met Matthijs van Nieuwkerk.
43:03
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: terugblik naar de Sinterklaas-aflevering, scheidsrechters geven geen interviews meer en de zege van Marokko op Spanje.
45:07
Het hoogtepunt van het jaar: Sinterklaas brengt een bezoek aan de studio van De Oranjewinter! Johan, Wilfred, René en Job Knoester komen niet meer bij en krijgen een aantal hilarische cadeaus.
45:00
Johan, Wilfred, Job Knoester en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de prestaties van Mbappé, de uitzending van Even tot Hier en een nieuwe column van Marcel van Roosmalen.
45:58
Johan, Wilfred, René en Dick Advocaat bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de zege van Oranje op Amerika, de kwartfinale tussen het Nederlands elftal en Argentinië en anti-homowet in Rusland.
45:14
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de ontwikkelingen op het WK, het persmoment van Louis van Gaal en de opkomst van cybercriminaliteit.
45:40
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het noodpakket bij rampen, de Pieter Cobelens-taart en de uitschakeling van België en Duitsland op het WK.
44:54
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: ontsnapte TBS-er die een vrouw neerstak in Soest, het NPO onderzoek over DWDD en de gespeelde wedstrijden op het WK.
Archief