De Oranjezomer

Laatste aflevering
53:08
De Oranjezomer

Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Rutger Castricum en Ben van der Burg bespreken de actualiteit: Halsema beëdigd voor tweede termijn als burgemeester en de coronabesmetting van Joe Biden.

De Oranjezomer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
45:39
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Rutger Castricum en Estavana Polman bespreken de actualiteit: de Nationale herdenking van MH17, Plasterk niet vervolgd en de medaille-kansen van Nederland in Parijs.
45:33
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Rutger Castricum en Valentijn Driessen bespreken de actualiteit: Oranjevrouwen plaatsen zich voor EK, Mbappé gepresenteerd bij Real en Southgate stopt als bondscoach.
45:31
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Rutger Castricum en Raymond Mens bespreken de actualiteit: eieren in bh van Caroline van der Plas, mislukte aanslag op Trump en het monument voor Peter R. de Vries.
Seizoen 3
44:18
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Johnny de Mol en Rutger Castricum bespreken de actualiteit: Jordi Versteegden over rechtszaak Ali B, Merel Ek over het kabinet en Brobbey traint niet mee met Oranje.
46:08
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Jort Kelder en Rutger Castricum bespreken de actualiteit: de 'relatie' van Marianne Timmer en Harry Mens, de rechtszaak van Ali B en Zirkzee opgeroepen voor Oranje.
45:28
Hélène Hendriks, Jan Joost van Gangelen, Rutger Castricum, Jack van Gelder en Sam Hagens bespreken de actualiteit: de kabinetsposten worden verdeeld, blessures bij Oranje en Femke Bol wint goud.
45:51
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Rutger Castricum en Ben van der Burg bespreken de actualiteit: de hoofdband van Memphis, de blessure van Robert Lewandowski en de Naked Bike Ride in Londen.
45:30
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Dyantha Brooks en Valentijn Driessen bespreken de actualiteit: het optreden van Oranje tegen Canada, de witte hoofdband van Memphis en Rick Evers over prinses Alexia.
46:28
Hélène Hendriks, Angela de Jong, Onno Hoes, Jack van Gelder en Merel Ek bespreken de actualiteit: AVROTROS twijfelt over Songfestival, de exit poll van de verkiezingen en recordbedrag Alpe d'HuZes.
46:13
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Wesley Sneijder, Lilian Marijnissen bespreken de actualiteit: Verbruggen eerste doelman tijdens het EK, de positie van Frenkie de Jong en de Europese verkiezingen.
44:21
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Fidan Ekiz, Ben van der Burg en Pieter Cobelens bespreken de actualiteit: Mishandeld meisje uit pleeggezin, WNL-omroepbaas Huisjes, discussie Yeşilgöz en Timmermans.
45:27
Hélène Hendriks, Bas Nijhuis, Jack van Gelder, Charles Groenhuijsen en Anouk Hoogendijk bespreken de actualiteit: NAC naar de Eredivisie, Lieke Martens stopt bij Oranje en muziek van Steffany.
45:26
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Raymond Mens, Catherine Keyl, Eveline Stallaart en Ilse Schoenmakers bespreken de actualiteit: Donald Trump in beroep, gebedsgenezer De Wal en naaktslakken.
45:07
Hélène Hendriks, Olcay Gulsen, Jack van Gelder, Albert Verlinde, Merel Ek, Pieter Cobelens en Noa Vahle bespreken de actualiteit: de ontknoping van Het Jachtseizoen en een zingende Oranje-selectie.
45:54
Hélène Hendriks, Job Knoester, Albert Verlinde, Jack van Gelder en Lidewij Welten bespreken de actualiteit: de EK-selectie van Oranje, Jeroen Rietbergen wordt niet vervolgd en muziek van Rolf Sanchez.
45:26
Hélène Hendriks, Albert Verlinde, Lilian Marijnissen, Bas Nijhuis, Chris Woerts en Merel Ek bespreken de actualiteit: de nieuwe premierskandidaat, de vriendin van Farioli en muziek van Mart Hoogkamer.
47:00
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Estavana Polman, Valentijn Driessen, Noa Vahle en Hans Nijland bespreken de actualiteit: Paauw bondsvoorzitter KNVB en advocaat Klein wil nieuwe getuigenverhoren.
46:03
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Hans Klok, Rutger Castricum en Alberto Stegeman bespreken de actualiteit: aangifte tegen Mona Keijzer, Phishing-slachtoffers via Bunq en muziek van René Schuurmans.
45:52
Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Frans Bauer, Raymond Mens, Zanger Kafke en Janneke Wittekoek bespreken de actualiteit: De nieuwe mogelijke premier, vape-verslaving en Farioli nieuwe Ajax-trainer.
Archief