De Regels Van Floor

De Regels Van Floor gemist?

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 16 - Homevideo

3,0 1 x
De familie kijkt naar een programma met grappige homevideo's. Wanneer Jan hoort dat je een vakantie kan winnen als je een video instuurt, raakt hij geïnspireerd. Hij doet er álles aan om de vakantie te winnen, tot grote frustratie van de rest van het gezin.

Seizoen 5, Aflevering 15 - Zwembad

3,0 1 x
Als Floor van Margreet hoort dat Margot een zwembad heeft, doet Floor er alles aan om bevriend te raken met Margot. Ze gaat er zelfs voor bij de schaakclub. Wanneer ze eindelijk bij Margot thuis is, is ze erg verrast.

Seizoen 5, Aflevering 14 - Dagboek

4,0 3 x
Floor heeft een nieuw dagboek. Kees vindt dit maar stom. Hij is bang dat Floor dingen over hem schrijft. Hij mag er tot zijn ergernis niet in kijken, want een dagboek is immers privé. Als Irma Kees ook een dagboek geeft, zijn de rollen plots omgedraaid.

Seizoen 5, Aflevering 13 - Hard to get

3,0 2 x
Margreet is verliefd op Nicolaj, maar Nicolaj vindt haar 'te makkelijk'. Wanneer Margreet op een onaardige manier door hem wordt afgewezen wordt Floor ontzettend boos. Nicolaj valt daar als een blok voor, maar Floor is absoluut niet verliefd op hem. Hoe maakt zij hem dit duidelijk?

Seizoen 5, Aflevering 12 - Romeo

4,0 2 x
Kees vindt het toneelstuk van school maar triest, totdat hij hoort dat Ilona Julia speelt. Romeo zoent Julia in het stuk, dus plots vindt Kees toneel heel gaaf en wil hij die rol. Tijdens de repetities is Kees nogal afgeleid en ontgaat hem een belangrijke regieaanwijzing.

Seizoen 5, Aflevering 11 - Invalide

4,0 1 x
Het hele gezin is bij de familie van Margreet om het EK te kijken. Als Margreets vader vertelt dat ze kaartjes hebben om de finale in het stadion te zien, zijn Jan en Kees stikjaloers. Jan koopt kaartjes op de zwarte markt, maar let niet goed op wat voor plekken ze hebben...

Seizoen 5, Aflevering 10 - Gluurder

4,0 1 x
Als Kees een sterrenkijker van zijn vader krijgt, vindt hij dit in eerste instantie heel triest. Wanneer hij erachter komt dat je niet alleen sterren van dichtbij kan bekijken, vindt hij de sterrenkijker plots heel interessant.

Seizoen 5, Aflevering 9 - Gips

3,5 2 x
Floor is jaloers op een klasgenoot die vanwege een polsbreuk gips heeft. Zij krijgt alle aandacht van die ene knappe jongen en dat wil Floor natuurlijk ook! Dus doet ze bij de dokter alsof ze iets gebroken heeft. Wanneer dit niet werkt gaat ze over op zwaarder geschut. Dit lukt, maar niet zonder slag of stoot.

Seizoen 5, Aflevering 8 - Coma

4,0 1 x
Als Marcel Kees achtervolgt raakt Marcel om onverklaarbare reden bewusteloos. Het gerucht gaat echter dat Kees hem in een coma heeft geslagen. Vanaf dat moment is iedereen bang voor Kees. Maar voor hoelang?
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 5, Aflevering 16

Verwacht op
Homevideo De familie kijkt naar een programma met grappige homevideo's. Wanneer Jan hoort dat je een vakantie kan winnen als je een video instuurt, raakt hij...
Archief