De Regels Van Floor

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 3 - Outdoor

3,0 2 x
Als Floor en Margreet besluiten lekker marshmallows te snoepen grijpt Jan in. Marshmallows eten zonder tent en kampvuur is heiligschennis! Geïrriteerd wachten Floor en Margreet tot Jan klaar is voor het 'outdoor' marshmallows roosteren. Dat duurt eeuwen, dus nemen ze het heft in eigen hand.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Abstract

3,0 2 x
Tante Nonkie, de zus van de oma van Irma, komt langs. Jan en Irma staan meteen in de startblokken en weten wat hen te doen staat. Het lelijke schilderij ophangen. Als ze het erfstuk eenmaal gevonden hebben blijkt dat het schilderij de schuur niet helemaal heeft overleefd. Wat nu?

Seizoen 2, Aflevering 1 - Rijke Floor

4,0 1 x
Floor krijgt een nieuwe klasgenoot, die ook Floor heet. Omdat ze heel rijk is wordt ze 'Rijke Floor' genoemd en wordt Floor omgedoopt tot 'Gewone Floor'. Daar is Floor het natuurlijk niet mee eens, dus gaat ze een nieuwe bijnaam voor zichzelf bepalen. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 16 - Homevideo

3,0 1 x
De familie kijkt naar een programma met grappige homevideo's. Wanneer Jan hoort dat je een vakantie kan winnen als je een video instuurt, raakt hij geïnspireerd. Hij doet er álles aan om de vakantie te winnen, tot grote frustratie van de rest van het gezin.

Seizoen 5, Aflevering 15 - Zwembad

3,0 5 x
Als Floor van Margreet hoort dat Margot een zwembad heeft, doet Floor er alles aan om bevriend te raken met Margot. Ze gaat er zelfs voor bij de schaakclub. Wanneer ze eindelijk bij Margot thuis is, is ze erg verrast.

Seizoen 5, Aflevering 14 - Dagboek

4,0 0 x
Floor heeft een nieuw dagboek. Kees vindt dit maar stom. Hij is bang dat Floor dingen over hem schrijft. Hij mag er tot zijn ergernis niet in kijken, want een dagboek is immers privé. Als Irma Kees ook een dagboek geeft, zijn de rollen plots omgedraaid.

Seizoen 5, Aflevering 13 - Hard to get

3,0 7 x
Margreet is verliefd op Nicolaj, maar Nicolaj vindt haar 'te makkelijk'. Wanneer Margreet op een onaardige manier door hem wordt afgewezen wordt Floor ontzettend boos. Nicolaj valt daar als een blok voor, maar Floor is absoluut niet verliefd op hem. Hoe maakt zij hem dit duidelijk?

Seizoen 5, Aflevering 12 - Romeo

4,0 0 x
Kees vindt het toneelstuk van school maar triest, totdat hij hoort dat Ilona Julia speelt. Romeo zoent Julia in het stuk, dus plots vindt Kees toneel heel gaaf en wil hij die rol. Tijdens de repetities is Kees nogal afgeleid en ontgaat hem een belangrijke regieaanwijzing.

Seizoen 5, Aflevering 11 - Invalide

4,0 7 x
Het hele gezin is bij de familie van Margreet om het EK te kijken. Als Margreets vader vertelt dat ze kaartjes hebben om de finale in het stadion te zien, zijn Jan en Kees stikjaloers. Jan koopt kaartjes op de zwarte markt, maar let niet goed op wat voor plekken ze hebben...

Seizoen 5, Aflevering 10 - Gluurder

4,0 2 x
Als Kees een sterrenkijker van zijn vader krijgt, vindt hij dit in eerste instantie heel triest. Wanneer hij erachter komt dat je niet alleen sterren van dichtbij kan bekijken, vindt hij de sterrenkijker plots heel interessant.
Archief