De Reünie

De Reünie gemist?

2019
50:00

Instituut Clingendael

3,0 32 x
Uit meer dan 800 aanmeldingen kwamen de 25 slimste door de zware selectieronden om toegelaten te worden tot het 'klasje' van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ze zijn even terug op Clingendael.
51:00

Van der Waals college Amsterdam

4,0 151 x
De Amsterdamse straatschoffies van de Van der Waals uit 1984 groeien op in een stad waar de heroïnespuiten op straat liggen en waar de ME'ers dagelijks kraakpanden leeg vegen. Hoe is het nu met ze?
50:00

Ashram College Alphen a/d Rijn

3,0 64 x
De klasgenoten van 5 vwo zaten op een heel vrije school. De leraren noemde ze er bij hun voornaam en over alles werd gediscussieerd. Ze keren nu terug en kijken hoe die basis heeft uitgepakt.
50:00

St. Thomas College Venlo

3,0 55 x
Na ruim twintig jaar in Afrika keert Bart voorgoed terug naar Venlo. Gelukkig wacht hem daar een weerzien met zijn klasgenoten van weleer. Hoe is het hen in de tussentijd vergaan?
51:00

Ommelander College Appingedam

4,0 50 x
De leerlingen van het Ommelander College hebben dan wel in het dunbevolkte Noordoost-Groningen op school gezeten, een saaie bedoening was het allerminst. Op hun oude school halen ze herinneringen op.
51:00

Geert Groote College Amsterdam

4,0 79 x
Een bonte groep Amsterdamse kids bracht hun hele jeugd door in de zelfde klas van de Vrije School. Ze deelden lief en leed met elkaar. Twintig jaar later halen ze herinneringen op.
Afleveringen 2018
51:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

3,0 27 x
Abdelali heeft twee privéklinieken maar opereert ook gratis in Marokko om de allerarmsten medische zorg te geven Voor Dennis was school een toevluchtsoord vanwege zijn aan alcohol verslaafde vader. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt ...
49:00

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

4,0 26 x
Rolf loopt op school al rond met een camera. Nu is hij een bekende filmregisseur voor wie Hollywood lonkt. Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilm...
50:00

RSG Hameland Winterswijk

3,0 50 x
Nadia is al op haar 29e weduwe, maar slaagt er daarna toch in om zich omhoog te vechten tot een bekende tv-kok. Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijg...
50:00

Rijnlands Lyceum Wassenaar

4,0 31 x
Als Victor met pensioen gaat is hij financieel binnen, maar hij voelt zich pas rijk nu hij in een Oegandese gevangenis werkt. Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eers...
Archief