De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Seizoen 8
43:53

Seizoen 8, Aflevering 8

4,0 42 x
In de finale doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in Haarlem. Maar hoe bedroevend: twee van hen halen de eindstreep niet. Hebben ze dan bijna niets geleerd? Wat volgt, is het grote revanchemoment: The Grand Final. Wie wordt dit jaar De Slechtste Chauffeur van Nederland?
43:07

Seizoen 8, Aflevering 7

4,0 34 x
In het rustigste stukje van Nederland mogen de chauffeurs voorzichtig de openbare weg op. Ze moeten het vooral helemaal zelf doen tijdens deze route die theorie en praktijk combineert. Na afloop heeft John in al die rust een hoe-vind-je-zelf-dat-het-gaat-gesprekje.
42:40

Seizoen 8, Aflevering 6

4,8 37 x
De chauffeurs gaan naar Den Bosch waar Beau Het Tussentijds Examen afneemt. Joey en Wassima laten ieder op hun eigen manier blijvende herinneringen achter. Eenmaal terug op het circuit staat er een ware hardrijdrace op het programma. Maar dan wel in z'n achteruit.
42:33

Seizoen 8, Aflevering 5

3,0 50 x
We introduceren de hartslagmeter. Daardoor zien we niet alleen wanneer de chauffeurs in paniek raken, we kunnen het ook meten! De schrik slaat ook de coaches Beau en Tom om het hart als een van de chauffeurs bijna een flat-line laat noteren. Kortom: een aflevering vol hartverzakkingen.
42:56

Seizoen 8, Aflevering 4

3,0 30 x
Rookie rij-instructrice Beau krijgt instructies in De Waterbak-auto van Tom Coronel. Verder: de Haagse hardrijder Ot gaat door een rollercoaster van emoties. Is het daarom dat hij voor de laatste proef de microfoon pakt en vriendin Sandra toespreekt?
44:00

Seizoen 8, Aflevering 3

4,5 46 x
Weet Wassima opnieuw te verrassen met tenminste één goed gelukte proef? De zes slechtste chauffeurs van Nederland maken een spectaculaire noodstop en de Nachtroute is donkerder dan ooit. Houd raampjes en deuren gesloten! Want anders beleef je net als dochter Eva je ergste nachtmerrie.
44:01

Seizoen 8, Aflevering 2

4,0 62 x
Presentator John Williams vraagt zich af: gaan onze chauffeurs voorzichtiger rijden als ze de waarde van een auto beseffen? Daarom probeert John iets als een Mercedes te lenen. Van een vriend nog wel. Helaas wacht er ook een circuit met een meedogenloos moeilijk parcours.
43:59

Seizoen 8, Aflevering 1

4,8 114 x
Een seizoensaftrap om nooit meer te vergeten: met vallende vuilnisbakken, gedeukt plaatwerk en heel slechte chauffeurs. Is er dan ook iets positiefs behalve het altijd goede humeur van presentator John Williams? Nou, hopelijk later in de serie?
Seizoen 7
43:01

Seizoen 7, Aflevering 8

4,0 48 x
In de finaleaflevering doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in Amsterdam en rijden de twee allerslechtste chauffeurs De Grande Finale. Wie wordt dit jaar 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland' en neemt de niet zo felbegeerde bokaal mee naar huis?
41:26

Seizoen 7, Aflevering 7

4,0 154 x
De voorrangsregels worden getest. De deelnemers parkeren hun sleurhut op een mooi vakantieplekje, maar al bij het oprijden van de camping gaat het compleet mis. Ook rijden ze in een oldtimer en gaan ze door het oog van de naald.
Archief