De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Laatste aflevering
1:04:00
De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Aflevering 6 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is uitgezonden op woensdag 22 mei 2024 om 0:06 uur en was te zien op RTL 5.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

2024
1:05:00
Aflevering 5 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is uitgezonden op woensdag 15 mei 2024 om 1:30 uur en was te zien op RTL 5.
1:05:00
Seizoen 10, Aflevering 4 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is uitgezonden op woensdag 8 mei 2024 om 0:30 uur en was te zien op RTL 5.
1:04:00
Seizoen 10, Aflevering 3 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is uitgezonden op woensdag 1 mei 2024 om 0:16 uur en was te zien op RTL 4.
1:06:00
Seizoen 10, Aflevering 2 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is uitgezonden op woensdag 24 april 2024 om 0:10 uur en was te zien op RTL 5.
1:04:00
Seizoen 10, Aflevering 1 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is uitgezonden op woensdag 17 april 2024 om 0:25 uur en was te zien op RTL 5.
Afleveringen 2023
44:03
In de finale doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in een te druk Rotterdam. Ze rijden daarbij in een sportwagen. De ontknoping: wie wordt dit jaar De Slechtste Chauffeur Van Nederland?
44:30
De slechtste chauffeurs gaan caravan-rijden. Langzame Demi vindt dit wel iets voor haar oude dag, en gevaarlijke Andy laat zich liever 'aanduwen' door jongens in het café. Kortom: de caravan maakt veel los. Maar komt daar ook iets goeds bij kijken?
43:47
De chauffeurs presteren dit keer verrassend slecht én verrassend goed. Verder is er een totaal nieuwe proef: Het Doolhof! Welke chauffeurs raken het spoor bijster en welke chauffeurs gaan de goede kant op?
44:09
De slechtste chauffeurs zijn in Amersfoort voor het Tussentijdse Examen. Verder doen ze een uitgebreide snelheidsproef en wordt steeds duidelijker dat het ongeluk tijdens de slipcursus bepalend is voor het verdere verloop van dit seizoen.
44:13
Nog steeds zijn er zes slechte chauffeurs op de baan. Wordt dit de eerste aflevering waarin iemand naar huis mag? Soepel rijden en een inhaalproef staan op het programma. Maar het belangrijkste dat de chauffeurs moeten leren: voorzichtig zijn. Zeker na het ongeluk vorige week.
44:11
Een van de koppels krijgt een ernstig ongeluk. De Nachtroute heeft dit keer horror als thema. Houden de chauffeurs het hoofd koel onder deze extreme omstandigheden?
43:43
De 18-jarige wegpiraat Jasper durft wel gas te geven, maar durft niet te remmen. De langzame Demi vindt de offroadproef echt leuk en John Williams voelt zich genoodzaakt om een proef te cancelen om het die te gevaarlijk vindt.
43:53
De zes chauffeurs tonen wat ze kunnen, maar vooral ook wat ze niet kunnen! Zo rijdt de karavaan door Zaandam, waar John Williams enkele ritten vroegtijdig moet stoppen om meer ellende te voorkomen.
Afleveringen 2022
43:53
In de finale doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in Haarlem. Maar hoe bedroevend: twee van hen halen de eindstreep niet. Hebben ze dan bijna niets geleerd? Wat volgt, is het grote revanchemoment: The Grand Final. Wie wordt dit jaar De Slechtste Chauffeur van Nederland?
43:07
In het rustigste stukje van Nederland mogen de chauffeurs voorzichtig de openbare weg op. Ze moeten het vooral helemaal zelf doen tijdens deze route die theorie en praktijk combineert. Na afloop heeft John in al die rust een hoe-vind-je-zelf-dat-het-gaat-gesprekje.
42:40
De chauffeurs gaan naar Den Bosch waar Beau Het Tussentijds Examen afneemt. Joey en Wassima laten ieder op hun eigen manier blijvende herinneringen achter. Eenmaal terug op het circuit staat er een ware hardrijdrace op het programma. Maar dan wel in z'n achteruit.
42:33
We introduceren de hartslagmeter. Daardoor zien we niet alleen wanneer de chauffeurs in paniek raken, we kunnen het ook meten! De schrik slaat ook de coaches Beau en Tom om het hart als een van de chauffeurs bijna een flat-line laat noteren. Kortom: een aflevering vol hartverzakkingen.
42:56
Rookie rij-instructrice Beau krijgt instructies in De Waterbak-auto van Tom Coronel. Verder: de Haagse hardrijder Ot gaat door een rollercoaster van emoties. Is het daarom dat hij voor de laatste proef de microfoon pakt en vriendin Sandra toespreekt?
Binnenkort terug te kijken
1:05:00

Aflevering 7

Verwacht op
Binnenkort kun je Aflevering 7 van De Slechtste Chauffeur Van Nederland terugkijken. Deze aflevering wordt door RTL 5 op woensdag 29 mei om 20:28 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland.
Archief