De Slechtste Chauffeur Van Nederland

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist?

Seizoen 9
44:03

Seizoen 9, Aflevering 8

4,0 14 x
In de finale doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in een te druk Rotterdam. Ze rijden daarbij in een sportwagen. De ontknoping: wie wordt dit jaar De Slechtste Chauffeur Van Nederland?
44:30

Seizoen 9, Aflevering 7

3,0 12 x
De slechtste chauffeurs gaan caravan-rijden. Langzame Demi vindt dit wel iets voor haar oude dag, en gevaarlijke Andy laat zich liever 'aanduwen' door jongens in het café. Kortom: de caravan maakt veel los. Maar komt daar ook iets goeds bij kijken?
43:47

Seizoen 9, Aflevering 6

3,0 32 x
De chauffeurs presteren dit keer verrassend slecht én verrassend goed. Verder is er een totaal nieuwe proef: Het Doolhof! Welke chauffeurs raken het spoor bijster en welke chauffeurs gaan de goede kant op?
44:09

Seizoen 9, Aflevering 5

4,5 31 x
De slechtste chauffeurs zijn in Amersfoort voor het Tussentijdse Examen. Verder doen ze een uitgebreide snelheidsproef en wordt steeds duidelijker dat het ongeluk tijdens de slipcursus bepalend is voor het verdere verloop van dit seizoen.
44:13

Seizoen 9, Aflevering 4

4,7 42 x
Nog steeds zijn er zes slechte chauffeurs op de baan. Wordt dit de eerste aflevering waarin iemand naar huis mag? Soepel rijden en een inhaalproef staan op het programma. Maar het belangrijkste dat de chauffeurs moeten leren: voorzichtig zijn. Zeker na het ongeluk vorige week.
44:11

Seizoen 9, Aflevering 3

3,0 29 x
Een van de koppels krijgt een ernstig ongeluk. De Nachtroute heeft dit keer horror als thema. Houden de chauffeurs het hoofd koel onder deze extreme omstandigheden?
43:43

Seizoen 9, Aflevering 2

4,0 65 x
De 18-jarige wegpiraat Jasper durft wel gas te geven, maar durft niet te remmen. De langzame Demi vindt de offroadproef echt leuk en John Williams voelt zich genoodzaakt om een proef te cancelen om het die te gevaarlijk vindt.
43:53

Seizoen 9, Aflevering 1

4,8 183 x
De zes chauffeurs tonen wat ze kunnen, maar vooral ook wat ze niet kunnen! Zo rijdt de karavaan door Zaandam, waar John Williams enkele ritten vroegtijdig moet stoppen om meer ellende te voorkomen.
Seizoen 8
43:53

Seizoen 8, Aflevering 8

4,9 164 x
In de finale doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in Haarlem. Maar hoe bedroevend: twee van hen halen de eindstreep niet. Hebben ze dan bijna niets geleerd? Wat volgt, is het grote revanchemoment: The Grand Final. Wie wordt dit jaar De Slechtste Chauffeur van Nederland?
43:07

Seizoen 8, Aflevering 7

3,7 78 x
In het rustigste stukje van Nederland mogen de chauffeurs voorzichtig de openbare weg op. Ze moeten het vooral helemaal zelf doen tijdens deze route die theorie en praktijk combineert. Na afloop heeft John in al die rust een hoe-vind-je-zelf-dat-het-gaat-gesprekje.
Archief