De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Seizoen 7
43:01

Seizoen 7, Aflevering 8

4,0 5 x
In de finaleaflevering doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in Amsterdam en rijden de twee allerslechtste chauffeurs De Grande Finale. Wie wordt dit jaar 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland' en neemt de niet zo felbegeerde bokaal mee naar huis?
41:26

Seizoen 7, Aflevering 7

4,0 50 x
De voorrangsregels worden getest. De deelnemers parkeren hun sleurhut op een mooi vakantieplekje, maar al bij het oprijden van de camping gaat het compleet mis. Ook rijden ze in een oldtimer en gaan ze door het oog van de naald.
39:46

Seizoen 7, Aflevering 6

4,5 14 x
Onze chauffeurs gaan stoelendansen, maar dan met auto's. Het blijkt de ultieme inparkeertest. Rieki lijkt op dreef in dit oud-Hollandse spel. Verder is er een videoboodschap die Myrthe tot tranen toe roert én gaan de kandidaten 4x4-rijden.
42:24

Seizoen 7, Aflevering 5

4,5 21 x
De balkenproef is uitgebreid met iets nieuws: de serviesbocht. Als scherven geluk brengen, dan wordt dit een hoopvolle aflevering. Maar nee, de chauffeurs hebben het geluk niet aan hun zijde tijdens deze tussentijdse toets.
42:05

Seizoen 7, Aflevering 4

4,0 28 x
Danicia krijgt een laatste officiële waarschuwing. Verder leren de kandidaten hoe ze moeten inhalen en blijven ze niet droog deze aflevering.
39:23

Seizoen 7, Aflevering 3

4,0 13 x
De chauffeurs leren goed over hun schouder te kijken. Helaas gaat deze 'over shoulder-test' af en toe goed mis en sneuvelt er elke keer een roze olifantje. Tot overmaat van ramp willen de chauffeurs ook nog dat een té storende brokkenpiloot naar huis gestuurd wordt.
42:48

Seizoen 7, Aflevering 2

3,0 18 x
De chauffeurs halen een nachtje door op de Veluwe. Overstekend wild, zachte bermen en harde klappers: het wordt een nacht om niet snel te vergeten. Verder staan de noodstop en de velgenproef-achteruit op het lesprogramma.
42:00

Seizoen 7, Aflevering 1

4,0 65 x
De chauffeurs maken het pittoreske vissersstadje Spakenburg onveilig en gaan voor het eerst het circuit op. Een akelig harde confrontatie met de betonmuur leidt tot een crash met grote gevolgen voor de rest van de serie.
40:53

Aflevering 8

3,0 21 x
De grote finale! Wie wordt de 'Slechtste Chauffeur Van Nederland'? De finalisten ondergaan nieuwe oefeningen waarin kandidaten uit het vorige seizoen een rol spelen. De twee kandidaten die uiteindelijk overblijven bepalen tijdens het 'megaparcours' wie er met de titel naar huis gaat die niemand wil.
40:47

Aflevering 7

3,0 25 x
De finale nadert. Tijdens het 'eindexamen' in Arnhem wordt duidelijk wie er nog naar huis mag. Roelie gaat in het donker de laatste confrontatie met haar angst aan en Hans krijgt de schrik van zijn leven. Tijdens de 'wheely ride' mogen de chauffeurs hun eerder geleerde vaardigheden in de praktijk brengen. Helaas bakken ze ...
Archief