De Smurfen

De Smurfen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
11:40
De Smurfen

Het is 1 april en Lolsmurf is door het dolle heen!

Seizoen 6
11:40
Gargamel verandert zichzelf in een slak zodat Boerensmurf hem naar het Smurfendorp zal leiden.
11:40
Hippe Smurf, Domme Smurf en Dichtersmurf lopen verloren rond in het bos en slagen er niet in om de juiste plant te plukken voor Grote Smurf.
11:40
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
11:40
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
11:40
Wanneer Smurfin een splinter verwijdert uit de duim van Bolle Gijs, wordt die halsoverkop verliefd op haar.
11:40
Knutselsmurf helpt Schildersmurf bij het fotograferen van de inwoners van het dorp,
11:40
Nu Grote Smurf er niet is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje waardoor de anderen hem eindelijk gehoorzamen.
11:40
Schildersmurf mag een portret maken van Gargamels moeder.
11:40
Wilde Smurf raakt geblesseerd en wordt naar het huisje van Grote Smurf gebracht. Het bevalt hem daar zo goed dat hij niet meer weg wil.
11:40
Aller Smurfen hebben een eigen identiteit. Alleen Smurf Zonder Naam is nog op zoek naar zijn roeping.
11:40
Grote Smurf is zenuwachtig, want de nieuwe Moeder Natuur komt bij hem op bezoek. Hij denkt dat het dorp er schoon en ordelijk bij ligt en dat alles is zoals het hoort, maar dan valt hem op dat de Smurfen erg onbeleefd zijn.
11:40
Wanneer de lievelingsspullen van de Smurfen beginnen te verdwijnen, wordt iedereen ongerust en achterdochtig. Brilsmurf begint een onderzoek.
11:40
Brilsmurf heeft een Smurfway waar hij heel zuinig op is. Bloesem leent hem, maar raakt hem kwijt. Met een hoop gedoe kan ze hem toch nog op tijd teruggeven, maar niet lang daarna valt hij uit elkaar door alle klappen die hij heeft opgelopen.
Seizoen 5
11:40
De Magische Boetiek haalt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel door elkaar. Zo ontvangt Gargamel de magische kruiden van Grote Smurf, terwijl Grote Smurf een aap krijgt!
11:40
Hippe Smurf en Lolsmurf beginnen te smurfboarden in het dorp, maar Brilsmurf vindt dat gevaarlijk. Hij ziet het als zijn taak om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels bij te brengen, die ze natuurlijk niet willen respecteren.
11:40
Gargamel plaatst een magische kristallen bol (een camera) in het Smurfendorp om de Smurfen te bespieden, maar wanneer de Smurfen dat in de gaten krijgen, draaien ze de rollen om met een verzonnen drama.
11:40
Gargamel plaatst een magische kristallen bol (een camera) in het Smurfendorp om de Smurfen te bespieden, maar wanneer de Smurfen dat in de gaten krijgen, draaien ze de rollen om met een verzonnen drama.
11:40
Gargamel ademt het stuifmeel van een zeldzame bloem in, het 'vergeet-mij-welletje', waardoor hij onmiddellijk alles vergeet. Brilsmurf raakt bevriend met deze nieuwe Gargamel en besluit om zijn mentor te zijn.
11:40
Geïnspireerd door de verhalen van Don Quichot probeert Droomsmurf een ridder te worden. Maar zijn vervelende streken leveren hem nieuwe vijanden op die hem echt in gevaar brengen.
Archief