De Verandering

De Verandering gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
15:28
De Verandering

Robert Bron wordt als kind seksueel misbruikt door een oudere jongen uit de straat. De bedreigingen die de jongen tegen hem uit zijn zo heftig, dat hij thuis niets durft te vertellen. Op een dag besluit hij de confrontatie met de dader aan te gaan.

Seizoen 13
15:28
Deborah Smit besluit in de abortuskliniek vlak voor de ingreep de abortus niet te ondergaan. Zelfs de abortusarts schrikt van haar beslissing. Wat heeft Deborah in de kliniek gezien waardoor ze ineens van gedachten verandert?
15:21
Rivelino Rigters is vijf jaar oud als hij zijn vader verliest en op zijn dertiende zit hij al in de gevangenis voor straatroof. Op zijn zestiende dealt hij heroïne en komt regelmatig in de gevangenis terecht. De negatieve trend lijkt zich alleen maar te versterken. Komt hij ooit tot inkeer?
15:24
Genae Simelane is vijftien jaar oud als ze zwanger wordt. Ze staat helemaal alleen voor de keuze om het kindje te houden of om abortus te plegen. Het leven wordt voor haar uiteindelijk ondraaglijk en ze doet meerdere zelfmoordpogingen. Wat dreef haar daartoe en hoe gaat het nu met haar?
15:22
Jan Christiaan Nieuwenhuis is zo erg en heftig gepest, dat het een wonder is dat hij nog leeft. Als dan ook nog zijn huwelijk mislukt en hij alles kwijtraakt waar hij waarde aan hecht, stort zijn hele wereld in. Jan Christiaan wil een einde aan zijn leven maken, maar dan gebeurt er iets bijzonders.
15:28
Robert van Twillert zit gevangen in zijn eigen lichaam. Als hij in het ziekenhuis belandt, vallen al zijn lichaamsdelen een voor een uit. Robert schreeuwt het uit in zijn hoofd, maar kan geen contact maken met zijn familie. Wat is er met Robert aan de hand en wat heeft dit met hem gedaan?
15:27
Luut Schraal vindt, als hij vijftien jaar oud is, zijn vader en held dood onderaan de trap. Hij raakt aan de drugs, houdt zich bezig met criminaliteit en wordt een bekende dj en zanger. Hij maakt een puinhoop van zijn huwelijk, maar dan gebeurt er iets wonderlijks.
15:16
Gideon Nussy maakt deel uit van de F-Side van Ajax die in 1997 het gevecht aangaat met Feyenoordsupporters in Beverwijk. Later verdiept hij zich in adat: oude Molukse gewoontes en tradities. Maar dan verandert het leven van Gideon compleet.
15:25
De Haagse Hazes, ofwel Mario Mulder, wordt van de een op andere dag bekend door het programma Bloed, zweet en tranen. Hij voert van jongs af aan al een gevecht, waardoor hij later zo erg aan de drugs gaat, dat de mensen om hem heen hem omschrijven als een monster. Welke pijn verbergt Mario en hoe diep moet hijj gaan om tot...
15:23
Kees-Jan Cecchi heeft een ernstige nierziekte, net als zijn vriend Bart de Graaf, de in 2002 overleden presentator en oprichter van BNN. Je leven lang vechten voor je gezondheid, hoe houd je dat vol?
15:16
Rhodé Meijer botst met haar auto tegen een boom en verliest haar twee zoontjes. Haar dochter wordt voor het leven gehandicapt. Hoe kan je als mens verder na zo'n heftige gebeurtenis?
15:28
Timothy Brouwers zit in de pornoindustrie, maar gelukkig is hij niet. Hij zoek naar rust, maar kan dat nergens vinden. Uiteindelijk vindt hij die rust wel en maakt hij een wonder mee.
Seizoen 12
15:28
Herman Haan groeit op in een gezin met een gewelddadige vader. Hij weet een bijna fatale drugsverslaving te boven te komen en gaat nu de strijd aan met de ziekte van Parkinson. Hoe is het nu met hem?
15:26
Mirjam Bouwman ontmoet mensen die een bijzondere verandering hebben meegemaakt en bij wie het geloof een belangrijke rol speelt.
15:27
Koen Gerbrands staat op het dak van zijn huis. Hij is dronken en wanhopig. Zijn intentie is duidelijk: hij komt niet levend van het dak af. In de straat staan zijn vrouw, vrienden, de hulpdiensten en de media, maar niemand kan iets doen. Hoe is hij op dit punt gekomen? En wat gebeurt er hierna?
15:28
Tijdens een vakantie in Frankrijk duikt de 15-jarige Sven Likkel in een ondiep zwembad. Tot dat moment lacht het leven hem toe. Hij is sportief, slim en heeft net verkering met Judith. Hij stoot zijn nek tegen de bodem van het bad. Dat wordt een vervelende blauwe plek, denkt hij nog. Maar als hij weer omhoog wil zwemmen, m...
15:18
Vijftien jaar van zijn leven zit Boyd Brakel in de gevangenis. Daar wint hij door zijn enorme kracht al snel het respect van leden van criminele bendes. Als hij weer eens wordt vrijgelaten, wordt hij door zulke bendes al snel ingezet als een soort incassobureau. Dat gaat er hard aan toe. Zijn kracht is zijn identiteit. Maa...
15:25
Als de ruzies thuis zo heftig worden dat haar ouders radeloos zijn, wordt Donna Mollenaar op aanraden van professionals uit huis geplaatst. En terug naar huis, dat zit er echt niet in. Donna moet vanaf haar vijftiende in een jeugdzorginstelling blijven. Van het lieve meisje dat ze vroeger was, is niets meer over. Hoe heeft...
15:06
Als Joop Gankema in het ziekenhuis binnenkomt, zweeft hij al op het randje van de dood. Hij heeft verschillende hartstilstanden gehad en moet onmiddellijk geopereerd worden. Zijn familie en vrienden staan om zijn bed om afscheid te nemen. Er gebeurt iets bizars. Hij treedt buiten zichzelf en ziet zichzelf in het bed liggen...
15:11
Als Wim na een scheiding opnieuw trouwt, lijkt hij het geluk te hebben gevonden. Hij en zijn nieuwe vrouw Mariska beginnen vol goede moed aan een nieuw leven. Al bij de verhuizing valt op dat Wims conditie eigenlijk heel slecht is. Ze schrijven het af als gebrek aan beweging, maar dan stort Wims broer plotseling in en volg...
Archief