De Voetbaltrainer

Laatste aflevering
41:28
De Voetbaltrainer

Trainer Ton fietst de Amstel Gold Race in een poging om gewicht te verliezen. Voor trainer Cor en zijn Amsterdamse ploeg is het moment van de waarheid aangebroken als het gaat om degradatie.

De Voetbaltrainer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
42:51
Trainer Geoffrey is tot zijn verontwaardiging uit de competitie gezet. Voor trainer Cor, van JOS Watergraafsmeer, dringt de tijd nu het degradatiespook steeds harder aan de poorten rammelt.
42:13
Hoe brengt trainer Huib van HVV te Werve het ervan af in de halve finale van de Haaglanden Cup? Coach Ton uit Malden geeft een training aan het enthousiaste plus-elftal, waarin alle spelers een verstandelijke handicap hebben.
41:42
Trainer Cor probeert de spanning over de dreigende degradatie van zich af te sporten. Trainer Brian speelt in Breda met the Gunners een zinderende wijkderby tegen Boeimeer.
42:16
Trainer Ton bezoekt voorafgaand aan een belangrijke wedstrijd het graf van zijn vader. Trainer Geoffrey haalt sigaren bij zijn vaste tabakszaak in Den Haag.
43:01
Trainer en kettingroker Geoffrey rent de City Pier City loop. Trainer Ton heeft te maken met een hele vervelende bingo die dwars door zijn wedstrijdbespreking galmt.
41:40
Trainer Huib, van HVV te Werve, zet een donderspeech in om zijn ploeg weer scherp te krijgen. Trainer en ras-Hagenees Geoffrey viert feest op de club vanwege de komst van zijn nieuwe sterspeler Sjaf.
44:07
Trainer Cor vecht met zijn Amsterdamse ploeg tegen degradatie. Trainer Ton bereidt zich buitengewoon grondig voor op een thuiswedstrijd in Malden.
Archief